fastreloader Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 Yaz geldi bişeyler oldu, zamanınızı nasıl geçiriyorsunuz gençler?
Red Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 suan universite terk oldugum için ps3 film spor ve orda burda gezme olarak geçiriyorum
knoxville Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 mezunum işsizim aralıkta askerim.
Wyrm Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 bütün gün evde oturuyorum hiç bir şey yapmıyorum ve çok eğleniyorum
Fin Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 Yazokulu Film / Kitap / Dizi Dışarda içmece MMORPG
stimpak Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 yaz okulum yok, derslerin hepsini geçtim üstten de ders açılmıyo içmeye vs. çıkamıyorum zira afyon'un bir ilçesinde aile yanına döndüm bi süreliğine, kimsecikler yok kafa dengi diziler bitti, filmleri de izleyesim yok. bi filmi izlemem 2 gün falan sürüyo durdurup devam ettirerek izleyince. wow açıyorum, geri kapatıyorum. diğer oyunlar için de bu böyle, sıkıntıdan patlıyciim yakında. 2 kilo almışımdır rahat, yemeye içmeye verdim kendimi iyicene. tl:dr mal mal oturuyorum, sıkılıyorum
Xaenin Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 Masa kenarlarına oturuyorum. Denemelisiniz.
abvblizzard Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 Xaenin said: Masa kenarlarına oturuyorum. Denemelisiniz. dursun
Cons Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 Xaenin said: Masa kenarlarına oturuyorum. Denemelisiniz. temel
Tenekeadam Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 geziyorum tozuyorum,bb'ye başladım tatile gidecem zaten uzun uzadıya.
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 Xaenin said: Masa kenarlarına oturuyorum. Denemelisiniz. thumbsup
fastreloader Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 Lyvanna_Dolores said: Xaenin said: Masa kenarlarına oturuyorum. Denemelisiniz. thumbsup ahah flash da güzel kaan da
Öne çıkan mesajlar