Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

PES 2011

Red

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Red said:

fifa iyi hoşta benim psikolojimi bozuyor.bugun 5-1 bi maç kaybettim.ama aglıcaktım sinirden :)

ben bir kol kırdım, sonra cd'sini kırdım

2010 world cup aldım, ikinci kolu kıracaktım nerdeyse frenledim.

Takasa verip infamous ve bourne aldım, şimdi kafam rahat oynuyorum ASDASDAS
  • 1 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
ntv said:

Öte yandan Türkiyeli oyuncuları ilgilendiren bir başka haberse Pro Evolution Soccer 2011'in (PES 2011) Türkçe dil seçeneğiyle gelecek olması.

http://www.ntvmsnbc.com/id/25123930/
Mesaj tarihi:
bende bir pes fanboi olarak söyleyebilirim ki fifa her türlü pes'i yer agalar üzgünüm. fifa'dan sonra pes bildiğin mario. çok gerçekçi olmuş diye bok atmak hayatımda duyduğum en saçma şey bu arada, gerçekçi olcak tabi?

edit: o değil de ben bu konuya yazmışım lan? ahah çok iyi ya. bunadık iyice.
Mesaj tarihi:
kingpin said:

bende bir pes fanboi olarak söyleyebilirim ki fifa her türlü pes'i yer agalar üzgünüm. fifa'dan sonra pes bildiğin mario. çok gerçekçi olmuş diye bok atmak hayatımda duyduğum en saçma şey bu arada, gerçekçi olcak tabi?

edit: o değil de ben bu konuya yazmışım lan? ahah çok iyi ya. bunadık iyice.

Oyunu oynama amacına bağlı. Arcade oyunda arkadaşını çalımlarla maymun edip yargılamaktan daha çok zevk alıyor çoğu insan gerçekçi oyuna göre. O yüzden PES hala çok seviliyor.

Ben de yine FIFA alırım heralde. PES önce bi lisans alsın takımlardan :(
Mesaj tarihi:
fifa'nın pc versiyonu da konsol da ki gibi olsa direk fifa alıcam...mecburi pes oynuyoruz.ps3 cafeye gittiğimiz de kimse fifa bilmediğinden gene mecbur pes oynuyoruz...ea duy sesimizi!
Mesaj tarihi:
pes rezalet ama ortamda pes tuttuğu için gene, orijinal oyuna para verip korsan takımlarla oynıcaz !! LoL
aslında konaminin işi daha kolay, standartları o kadar kötü ki, eli yüzü düzgün bi oyun bile yapsa legendary olacak pes 2011.

insanlara vahiy gelse de fifa oynasak artık :(
Mesaj tarihi:
abartmayın o kadar kötü değil pes, peste fifa10da güzel oyunlar, ikisininde eksikleri var ama.

ha ama pesin işte ortam avantajı var, arkadaşlarla gel bi fifa atalım diyemiyorsun. anca internet üzerinden oynayacan.
  • 3 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
Çok geliştirmişler oyunu ,bi kaç maç yaptım hoşuma gitti baya 2010'a göre çok yenilik var harbi , pas sistemi süper olmuş wide kamerayla oynamışlar biraz oda çok iyi olmuş , 2011'de de ps3 cafelerin %90nında gene pes açık olacak bu gidişle :)
Mesaj tarihi:
Bonjo said:

Çok geliştirmişler oyunu ,bi kaç maç yaptım hoşuma gitti baya 2010'a göre çok yenilik var harbi , pas sistemi süper olmuş wide kamerayla oynamışlar biraz oda çok iyi olmuş , 2011'de de ps3 cafelerin %90nında gene pes açık olacak bu gidişle :)

cahilce yorumlar.com
  • Yeni Oluştur...