Aiko Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2010 bundan yaklaşık 7 8 sene önce tam tersi şeyler konuşuluyordu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2010 Ahaha hakkaten =D This Is Football serisi de çok güzeldi ama iyi pazarlanamadı, çıktığı senelerde iki seriden de daha kaliteliydi bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2010 fifa iyi hoşta benim psikolojimi bozuyor.bugun 5-1 bi maç kaybettim.ama aglıcaktım sinirden :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sdeceokuyangenç Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2010 ronaldoyu messiyi al git at yorumu komik olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2010 Red said: fifa iyi hoşta benim psikolojimi bozuyor.bugun 5-1 bi maç kaybettim.ama aglıcaktım sinirden :) ben bir kol kırdım, sonra cd'sini kırdım 2010 world cup aldım, ikinci kolu kıracaktım nerdeyse frenledim. Takasa verip infamous ve bourne aldım, şimdi kafam rahat oynuyorum ASDASDAS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2010 sdeceokuyangenç said: ronaldoyu messiyi al git at yorumu komik olmuş sen ps3unu kolunu pilini pirtini al git ders calis! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 ps3 kolu pilsiz çalısıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 ntv said: Öte yandan Türkiyeli oyuncuları ilgilendiren bir başka haberse Pro Evolution Soccer 2011'in (PES 2011) Türkçe dil seçeneğiyle gelecek olması. http://www.ntvmsnbc.com/id/25123930/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 gameplay'i düzeltsinler. türkçe dille kaptırdığı oyuncuyu mu geri alacan konami bıragh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revell Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 Ben alışamadım oyuna valla, 0'dan gelirştirmişler sanki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 bende bir pes fanboi olarak söyleyebilirim ki fifa her türlü pes'i yer agalar üzgünüm. fifa'dan sonra pes bildiğin mario. çok gerçekçi olmuş diye bok atmak hayatımda duyduğum en saçma şey bu arada, gerçekçi olcak tabi? edit: o değil de ben bu konuya yazmışım lan? ahah çok iyi ya. bunadık iyice. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 pes çıktığından beri her yılın bu döneminde fifa ile karşılaştırıldı, 10 yıldır sonuç yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 ney Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 kingpin said: bende bir pes fanboi olarak söyleyebilirim ki fifa her türlü pes'i yer agalar üzgünüm. fifa'dan sonra pes bildiğin mario. çok gerçekçi olmuş diye bok atmak hayatımda duyduğum en saçma şey bu arada, gerçekçi olcak tabi? edit: o değil de ben bu konuya yazmışım lan? ahah çok iyi ya. bunadık iyice. Oyunu oynama amacına bağlı. Arcade oyunda arkadaşını çalımlarla maymun edip yargılamaktan daha çok zevk alıyor çoğu insan gerçekçi oyuna göre. O yüzden PES hala çok seviliyor. Ben de yine FIFA alırım heralde. PES önce bi lisans alsın takımlardan :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 evet abi ben oyuna gidip 100 lira para vercem sora gidicem kırmızı duz formalı london east diye bi takımla oynicam falan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Simofle Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 fifa ezdi yine ezecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 ben eskiden pes fanboydum ama kasıp fifayı da oyniyim falan dedim, baya öğrendikten sonra arkadaşta pes attığımda artık fifa fanboyu olmuştum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 fifa'nın pc versiyonu da konsol da ki gibi olsa direk fifa alıcam...mecburi pes oynuyoruz.ps3 cafeye gittiğimiz de kimse fifa bilmediğinden gene mecbur pes oynuyoruz...ea duy sesimizi! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 pes rezalet ama ortamda pes tuttuğu için gene, orijinal oyuna para verip korsan takımlarla oynıcaz !! LoL aslında konaminin işi daha kolay, standartları o kadar kötü ki, eli yüzü düzgün bi oyun bile yapsa legendary olacak pes 2011. insanlara vahiy gelse de fifa oynasak artık :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 abartmayın o kadar kötü değil pes, peste fifa10da güzel oyunlar, ikisininde eksikleri var ama. ha ama pesin işte ortam avantajı var, arkadaşlarla gel bi fifa atalım diyemiyorsun. anca internet üzerinden oynayacan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 takımların lisanslarını alsalar daha çok severdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Eylül 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2010 Çok geliştirmişler oyunu ,bi kaç maç yaptım hoşuma gitti baya 2010'a göre çok yenilik var harbi , pas sistemi süper olmuş wide kamerayla oynamışlar biraz oda çok iyi olmuş , 2011'de de ps3 cafelerin %90nında gene pes açık olacak bu gidişle :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Eylül 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2010 fifa 11'den sonra ilk yarıyı bitiremeden kapayıp sildim. konami bu ekibi kovup adam gibi mühendiz alsın oturup bugun baslasınlar yapmaya pes 2012'yi sıfırdan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mascio Mesaj tarihi: Eylül 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2010 Bonjo said: Çok geliştirmişler oyunu ,bi kaç maç yaptım hoşuma gitti baya 2010'a göre çok yenilik var harbi , pas sistemi süper olmuş wide kamerayla oynamışlar biraz oda çok iyi olmuş , 2011'de de ps3 cafelerin %90nında gene pes açık olacak bu gidişle :) cahilce yorumlar.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 17, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2010 aksam deosunu denicem bakalım fifa 11 den sonra nasıl gelcek :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar