reyou Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 dandik bence piskolojik olarak kotu zaten, karsisina mersin idman yurdu gelse, aa bu ne lan 2 alt mahalleden takim gelmis tokatlayalim sunlari der, formaya baktiginda 300 metreden anlican hangi takimin oldugunu.
Holy Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 Youtube izleyemeyenler için link; http://www.videozamani.com/videoizle.php?vid=2a6076e83 Bu sene kadıköyde kazandığımızda bu parçanın nakaratını çalarız artık =D
BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 ya sicicam abi pembe diye bi renk yok lan galatasarayda sari kirmizi galatasarayin rengi mor nerden cikti pembe nerden cikti ayrica abi fenerli mi dizaynirlari bunun ozellikle mi asirlardir gayligi temsil eden 2 rengi seciyo adamlar turuncu yap mavi yap yesil yap mor sonra pembe ne ya
oldun Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 hadi ciddden mi deil mi cıkmıcaklar mı o formayla olmadı mı ben böle forma görmedim zaaaaa
Cthulhu Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 oldun said: ben böle forma görmedim azcık futbol izle o zaman http://www.google.com.tr/images?um=1&hl=tr&client=opera&rls=tr&tbs=isch%3A1&sa=1&q=palermo+kit&aq=f&aqi=&aql=&oq=&gs_rfai=
Esnaf Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 barcanın ki gibi olursa güzel olur.ama apaçi pempesi olursa yazık olur
Turkceplease Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 bu galatasarayda her sene bi italyan takımının renklerine özeniyor yahu.
oldun Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 muhabbet basa sarmaya basladı heralde
oldun Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 Masticore said: Gecen sene fiorentinaydik bu sene palermo olduk bakalim gelecek sezon hangi italyan takimina ozencekler. Bu haber kesin mi?
Red Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 somon rengi forma bildirilmiş.yani bu forma muhtmelen gerçek forma
Red Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 dizayn farklı olcagını sanmıyorum resimdekinden.
Mille Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 aquila said: gol haberi yok mu bu ara? var pembe-sari mi pembe-sari mi?? AHHAHAHA AHAHA REREROR
Lorrotar Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 kadıköye özel forma yaptırmışlar tanınmamak için ama bu sezon da yenemicekler....
Red Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 valla öyle bir iddiamız yok ztn.%98 yenilceğimiz bir maç için kasmanın anlamı yok :) geri kalan maçlar daha önemli
goldbären Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 mclovin said: topsunuz barzo. bence de güzel oluyor. rengarenk çaşıt çaşıt formalar olsun, sıradışı cesur desenler olsun. çubuk da çubuk tutturmuşsunuz gidiyo fenerliler. ben bjkliyim bizde de lila yapsalar yine alırım. renkli forma giyerek karakterimizden bir şey kaybetmeyiz. esas kendileri zayıf olanlar korkanlar kötülüyo böyle renkleri. mükremin bile pembe gömlek giyerdi bee
Spastik Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 KillJoy said: baştan sona okumadım. hemide ilk defa sanırım; spor bölümünde başlık açtım. hiç üstüme gelmedin. bende galatasaraylıyım. Forma da güzel olacak gibi geldi bana da en azından kafamda kurduğum o şekilde idi. Fakat yinede bayanlar için satışı arttırmak hedeflenmiş olabilir mi?!?! acaba diye düşündüm. Ben de galatasaraylıyımda cidden agrıma gidiyor su olay.Araklama forma dizaynı yapıyorsunuz bari ülkeye uygun birsey araklayın.
Öne çıkan mesajlar