reyou Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 dandik bence piskolojik olarak kotu zaten, karsisina mersin idman yurdu gelse, aa bu ne lan 2 alt mahalleden takim gelmis tokatlayalim sunlari der, formaya baktiginda 300 metreden anlican hangi takimin oldugunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 Youtube izleyemeyenler için link; http://www.videozamani.com/videoizle.php?vid=2a6076e83 Bu sene kadıköyde kazandığımızda bu parçanın nakaratını çalarız artık =D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 ya sicicam abi pembe diye bi renk yok lan galatasarayda sari kirmizi galatasarayin rengi mor nerden cikti pembe nerden cikti ayrica abi fenerli mi dizaynirlari bunun ozellikle mi asirlardir gayligi temsil eden 2 rengi seciyo adamlar turuncu yap mavi yap yesil yap mor sonra pembe ne ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 yalanlandı, sakin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 hadi ciddden mi deil mi cıkmıcaklar mı o formayla olmadı mı ben böle forma görmedim zaaaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 oldun said: ben böle forma görmedim azcık futbol izle o zaman http://www.google.com.tr/images?um=1&hl=tr&client=opera&rls=tr&tbs=isch%3A1&sa=1&q=palermo+kit&aq=f&aqi=&aql=&oq=&gs_rfai= Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blazkowicz Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 yalanlanmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 barcanın ki gibi olursa güzel olur.ama apaçi pempesi olursa yazık olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Turkceplease Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 bu galatasarayda her sene bi italyan takımının renklerine özeniyor yahu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 muhabbet basa sarmaya basladı heralde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 Masticore said: Gecen sene fiorentinaydik bu sene palermo olduk bakalim gelecek sezon hangi italyan takimina ozencekler. Bu haber kesin mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 somon rengi forma bildirilmiş.yani bu forma muhtmelen gerçek forma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 renk somondur da, dizayn bu mu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 o sene bu sene dio sunuz yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 dizayn farklı olcagını sanmıyorum resimdekinden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
poopla Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 ahuaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 troll is troll. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mille Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 aquila said: gol haberi yok mu bu ara? var pembe-sari mi pembe-sari mi?? AHHAHAHA AHAHA REREROR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 ne? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 espri çok iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 kadıköye özel forma yaptırmışlar tanınmamak için ama bu sezon da yenemicekler.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 valla öyle bir iddiamız yok ztn.%98 yenilceğimiz bir maç için kasmanın anlamı yok :) geri kalan maçlar daha önemli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mclovin Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 topsunuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 mclovin said: topsunuz barzo. bence de güzel oluyor. rengarenk çaşıt çaşıt formalar olsun, sıradışı cesur desenler olsun. çubuk da çubuk tutturmuşsunuz gidiyo fenerliler. ben bjkliyim bizde de lila yapsalar yine alırım. renkli forma giyerek karakterimizden bir şey kaybetmeyiz. esas kendileri zayıf olanlar korkanlar kötülüyo böyle renkleri. mükremin bile pembe gömlek giyerdi bee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spastik Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 KillJoy said: baştan sona okumadım. hemide ilk defa sanırım; spor bölümünde başlık açtım. hiç üstüme gelmedin. bende galatasaraylıyım. Forma da güzel olacak gibi geldi bana da en azından kafamda kurduğum o şekilde idi. Fakat yinede bayanlar için satışı arttırmak hedeflenmiş olabilir mi?!?! acaba diye düşündüm. Ben de galatasaraylıyımda cidden agrıma gidiyor su olay.Araklama forma dizaynı yapıyorsunuz bari ülkeye uygun birsey araklayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar