syd Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2010 Viktor said: sopayla rencide etti bossu sonra ehueheeuheu hahahahaha ofistekiler bu nye gülüyor diye dönüp baktı...o derece.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2010 O ok bitmesi olayını bende yaşamıştım ya vanilla zamanı. İnsan unnutabiliyor :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2010 AHAHAH ok bitme olayını yaşamayan hunter yoktur herhalde ben ilk ok bitme tecrübemi ashenvale da levellerken yaşamıştım paramda yoktu sonra melee silahı elbiselerimi satarak 200lük stack ok almıştım =( öyle fakirdik biz ASFSDA bide molten core da ragnarosta bitmişti ahaha direk useless hunter modeliydi bende böle hoplayıp zıplayıp lava atlamıştım fln cıkamıomuşta lavdan sıkışmışta ondan ok atmıo bug olmuş imajı yaratmıştım ASDFASD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2010 patinin yarısı "I need" huntermış haberimiz yok auehaueha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2010 ahah bende ok bitme olayı yaşanmadıda neferianda hunterlar bow/gun değişmezse silahları kırılıyordu benimde addon bozulmuştu o an neferian kesene kadar staffla vurmuştum ne komediydi ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2010 benim basima o lvl70 de geldi, bole eglencesine bwl yapioz ashjerethul dustu ninjalamistim, elimde prince bow var insafsiz neffy catirt diye kirdi sonra lvl60 bowu ile dps e devam etmistim adsffsad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2010 benim başıma da şöyle birşey gelmişti. pit of saron muydu ne daha yeni çıkmıştı girdim pug. o kaya fırlatan boss kayayı fırlattı ben tankım tabi, kaya havadayken 1 tane dps'imiz WTF WTF diyerek geri koşmaya başladı, sonra gruptan ayrılıp instance tan çıktı. ben hala bir şaka olduğuna inanıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yeager Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2010 ok meselesine hitaben, wotlk ilk zamanları naxx sapphiron deneyeceğimiz zaman raidimizdeki hunter ben beastmaster olup geliyorum demişti, adam respec atmak için ogriye gitti rahat bi yarım saat onu bekledik, ayarlarını yapsın diye. sonra fighta girdik wipeımızı yiyip çıktıktan sonra bunun dps düşük olduğu için sordum, ne o learn mü etmedin spelleri diyince; yok aga peti almayı unutmuşum dedi.. /facepalm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2010 sipeyskeyk said: benim başıma da şöyle birşey gelmişti. pit of saron muydu ne daha yeni çıkmıştı girdim pug. o kaya fırlatan boss kayayı fırlattı ben tankım tabi, kaya havadayken 1 tane dps'imiz WTF WTF diyerek geri koşmaya başladı, sonra gruptan ayrılıp instance tan çıktı. ben hala bir şaka olduğuna inanıyorum. Ahahahaha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2010 Bi priest kasiim dedim şu an 50'ye geldi nerdeyse. Tek yaşadıım maceralar ninjalar, berserker stance'te tanklayanlar ve instanceın %80'inde afk olanlar :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2010 ragnarosda bittiydi benim oklar bikez. hiç hoş değildi. bir de mc de köprüde tableyerek trash keserken bossun tekini çekmiştim. adı neydi hatırlamıyorum hiç. kimsede anlamamıştı. 6-7 tane hunter olduğundan bulamadılar kimin yaptığını B)- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2010 Random hc atayım dedim HoL geldi gnome dk tank forti kings motw ile 24k hp oldu wtf yazarken daldi ilk pack ı çekdi üstüne bide 2. packa koştu tabii yarı yolda öldü dedim ne yaptın hacı normal toc felan ataydın 2-3 ne işin var hclerde gerizekalı embesil enik "Less QQ more heal noob" dedi ondan sonra neden şiddet yanlısısın diyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2010 18k hp ile occulusda 35 dakka achievementını yaptım warriorla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2010 SodomVsGomore said: ragnarosda bittiydi benim oklar bikez. hiç hoş değildi. bir de mc de köprüde tableyerek trash keserken bossun tekini çekmiştim. adı neydi hatırlamıyorum hiç. kimsede anlamamıştı. 6-7 tane hunter olduğundan bulamadılar kimin yaptığını B)- ahah golemaggdır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2010 lvl 60 zamanlarımda, 40man raidler fln. o zman fena hardcore bi guilddeyim. healerlar hayvan, dps ayyukta vs. hani biri heallamasa veya dmg yapmasa kimse anlamaz hesabı bi raid takımımız var. neyse BWl > MC > AQ40 (yarı) run yapıoz o gece. tabi yorgunluk baygınlık olabiliyo, robota bağlıyosun fln. biz magelerde sürü halidne takılıyoruz genelde, bi mage nerdeyse diğerleride orda durur fln. BWL de zindan başından beri bi mage sürekli gtüme dolanıo. tabi önce çok dikkatimi çekmedi. sonra baktım, ben nereye gitsem o da oraya gelio. followa aldıını düşünmeye başladım ve emin olmak için raidi falan bıraktım alengirli hareketler yapıorum sağa sola koşup duruyorum. ana bi baktım, bu adam harbi harbi followa almış beni. crit yediğim an da o sırada elemanın AFK ya girmesi oldu. herif rahat 5 dk dır afk da bırakmış raidi gitmiş. yok artık löbran ceyms dedim.. adam çoook sonra geri geldi. bana da wishper attı, dostum bişi kaçırdım mı diye. dedim; not much, just 4 boss's.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zarif Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2010 toc 25'te ilk bossta curse of doomla ölmüştü boss sonra doomguard 3 4 healer kesti wipe olduydu hahah http://i31.tinypic.com/slpd13.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 az önce dün dinglemiş priestımla hc yaparken elemanın biri gruba girdiğimizde noob healer are you ready falan yazdı,bütün dungeonu çekti arkasından healladım sonuna kadar,son boss önünde kickledi attı buraya kadar herşey güzel. sinirlendim serverında bi karekter açtım adamı friende ekledim bişiler yazdım arkadasından saydırmaya başladım,bi baktım adam beni blocklayınca listemde ki(battle id) tek insan olan yavuza saydırıyormuşum. bi baktım adam abi sen biraz uyu istersen diye mesaj atmaz mı of çok rezilim ya. asduhadsu saeros yalarım seni :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 Madcat said: priestımla Pıraystımla diye mi okuyorsun madcat? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 jesuscriest Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 piristimle :D eet öyle okuom :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 güzel saydırdın ama öfke unsuru biraz eksikti 6/10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sildarine Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 Dün halls of stone random heroc teyiz. Retri paladinimiz 0 dps ile oynuyor healer bile daha fazla dps yapmıs. Aşağıdaki diyalogue ordan tank : Pala make some dps man pala : İ am his brother tank : then, pal's brother make some dps pala : How Gerçektende adam sadece takıp etti bizi son boss tan da pala itemini ninjaladı cıktı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 Lind3r0th said: abicim burda zamanında anlatmışlardı ZF yaparken bir hunter varmış adamların partisinde adam malee silahla savasıyormus sormuslar adama hacı neden ranged takılmıyorsun adamda lvl bilmem kaçta okum bitti bende böle oynuyorum demiş böle bişeler vardı yazılmıştı burda efsane bir olaydı hehe abi ben bunu o kadar sık yaşadım ki bide bi arkadaşım mesela talent falan vermiodu, "olm daha karar veremedım " diodu level olmuş 30 falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 yeni paladin açtım , sufi priest arkamda. ben tank o heal gidiyoruz haliyle. low level dungeonlar çekilir gibi değil hakaten. en çok karşılaştıklarımız : - tank warrior , dps olarak giriyor - heal druud , dps olarak giriyor - heal paladin , dps olarak giriyor 5 kişide 1 kişi bile düzgün dps yapabildiğinde su gibi akıyoruz dungeon runlarda , yoksa adece benden çıkacak olan damagea bakıyor (zaten dps iyi olsa bile %40 dmg bende oluyor ya) talentiyle roleü birbirini uyan adam gördümü seviniyoruz resmen :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 pala tank oldu mu cidden dps olarak baya yükü çektiği için(aoelerde yaptığı dps sağolsun) dungeonlar kolay geçiyor. ben pala tank,bi de mage gördüm mü mutlu oluyorum dana gibi dps oluyor,aynı zamanda tankta aggro çekmiyor mis gibi oluyor. bi de buffı var mis gibi zaten oh =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar