Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

abdullah gülün oğlunun abd'de üniversiteye girmesi

Bone

Öne çıkan mesajlar

bağışa falan da gerek yok ki. bu tür okulların en önemli numarası iyi eğitimse, diğer numarası yarın bir gün yüksek mevkilere gelmesi muhtemel kişilere çevre edindirmektir.

cem uzan nasıl ürdün prensiyle enseye tokat göte parmak olmuş okuduğu okulda, güzel bir örnektir mesela.

koskoca türkiye'nin koskoca cumhurbaşkanı, yarın bir gün siyaseti bıraktığında dahi bağlantılarıyla, tanıdıklarıyla tanımakta ya da temasa geçmekte fayda sağlayacak birisidir. haksız bir eylem için olmadıkça insanın nüfuzunu kullanması gayet normal ve etiktir.
Sosyal ağlarda paylaş

Elemanın imkanlarına ve şuanki durumuna sahip olsam ben de gitmem. Okadar para ve sosyal çevreyle mühendis olmak için mal olmak lazım. Bir çevrenize bakın mühendislikten aşırı derecede zengin olmuş kaç kişi var. Yanlış anlaşılmasın, mühendislere hakaret etmiyorum. Ben de mühendisim :S Ama nekadar çalışılırsa çalışılsın mühendislikten kazanılacak paranın da bir sınırı var. Bu adamın özel ilgi alanı değilse mühendis olmaya gereksinimi yok.
Sosyal ağlarda paylaş

Rewendor said:

İlgilenenler için konuyla ilgili bir haber ve açıklama ntvmsnbc'den gelmiş:

http://www.ntvmsnbc.com/id/25111475/

ntvinin aynı haberi aynen kopyalayıp anasayfadan kocaman duyurmasına rağmen haberdeki özne kullanımı da ayrı bir karaktersizlik. sanki başkaları yaptı, siz araştırdınız.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...