Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Transformers: War for Cybertron


Gangren

Öne çıkan mesajlar

oyunu oynuyorum yarısındayım.

oyunun en sevdiğim yanı, transformers filmi için "kardeşim modern zamana alışmanız gerekiyor, optimusu modernize ettiğimizde böyle olur, başka çözümü olmaz, kabul edin bunu" diyenlere inat, orjinal ekibin çok benzeri bir ekip sunmuş olmaları.
starscream yine kıl kıl dolaşıyor ve sırtında uçak kanatları var, bumblebee'nin kafasında çıkıntılar var, jetfire blackbird değil aynen çizgi filmindeki gibi, soundwave de aynen öyle.

bize bu nostaljiyi yaşattıkları için teşekkür etmek istiyorum.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 3 hafta sonra ...
abi şunu istiyorduk ya işte, çok şey istemiyorduk ki zaten, adamlar yapmış, maykıl bey yapamadı beceremedi her şeyin içine etti... ayıp eti.

m/

http://www.youtube.com/watch?v=JSELOUysNQo

80'lere bizi götürdüğü için matt tieger'a da, stan bush'a da gidip alnından öpmek istiyorum, evet yapmak istiyorum bunu.
abd'ye yolum düşerse kesin yapacam.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

smarthan said:

eskiden buna benzer bi çizgi film vardı çok severdim onu. böyle değişik robotlar vardı. insanlar içine girince daha güçlenirlerdi fln. hatta bi kontrol kumandası gibi dişi robot vardı sanırım örümcek şeklinde vardı bi tane fln.

ismini hatırlayana +rep


evet kristaller falan vardı enerji kaynakları, Sonra labaratuara falan gidip 0 dan robot yapıyolardı falan, bak şimdi akşam akşam kafama takıldı, bende bi araştırayım.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...