Gangren Mesaj tarihi: Haziran 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2010 Yok mudur oynayan? Unreal Engine 3 ile yapılmış, Activision/High Moon Studios oyunu. Baya akıcı ve Transformers evreninin hakkını veriyor. http://www.transformersgame.com/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Haziran 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2010 bakmadimb buna da bundan oncekiler lesti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Haziran 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2010 Ign'de "bundan öncekiler leşti ama bu bayağı iyi" demiş. Videolarını falan izledim, güzel olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osuran_boga Mesaj tarihi: Haziran 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2010 multi videoları eğlenceli gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Haziran 28, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2010 Oyun BAYA iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 ilk filmden sonra çıkan baya leşti. sinirden bitirmeden direk silmiştim. bu güzele benziyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 güzel oyun, eğlencelik, kafa yormuyor:) Ayrıca optimus un sesini duymak ayrı bir haz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 Optimus'un nasıl bir PRIME olduğunu anlatıyor, gayet hoş lore var içinde :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 oyunu oynuyorum yarısındayım. oyunun en sevdiğim yanı, transformers filmi için "kardeşim modern zamana alışmanız gerekiyor, optimusu modernize ettiğimizde böyle olur, başka çözümü olmaz, kabul edin bunu" diyenlere inat, orjinal ekibin çok benzeri bir ekip sunmuş olmaları. starscream yine kıl kıl dolaşıyor ve sırtında uçak kanatları var, bumblebee'nin kafasında çıkıntılar var, jetfire blackbird değil aynen çizgi filmindeki gibi, soundwave de aynen öyle. bize bu nostaljiyi yaşattıkları için teşekkür etmek istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 oyun güzel ilk oyun gibi berbat değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 ben pek beğenmedim ama ilk oyuna göre baya güzel bi oyun eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 ilk oyun dediğiniz film oyunu yahu, bunla alakası yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 şehirde geçse daha güzel olurmus.araba kamyon olup gazlardık bari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 üzücü bir yorum olmuş, bir transformers hayranı için cybertron'un önemli bir yeri vardır çünkü :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 ben anlamam abi transformerstan :).duygusal bir bağım yok.ufakkende sevmezdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 Çıh dışarı =/ (ve transformers hayranları konuya girer) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 hmm zamanım olunca kurup, oyniim bende. merak ettim şimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 "Cybertron ölmedi, kalbimizde yaşıyor" tezarühatı bu oyundan geliyormuş demekki :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 Steam'de yok ühühü Aral'da da çok pahalı nedense. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hergonan Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 UE3 dedin ilgimi cektin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 Gangren said: "Cybertron ölmedi, kalbimizde yaşıyor" tezarühatı bu oyundan geliyormuş demekki :p +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2010 abi şunu istiyorduk ya işte, çok şey istemiyorduk ki zaten, adamlar yapmış, maykıl bey yapamadı beceremedi her şeyin içine etti... ayıp eti. m/ http://www.youtube.com/watch?v=JSELOUysNQo 80'lere bizi götürdüğü için matt tieger'a da, stan bush'a da gidip alnından öpmek istiyorum, evet yapmak istiyorum bunu. abd'ye yolum düşerse kesin yapacam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smarthan Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2010 eskiden buna benzer bi çizgi film vardı çok severdim onu. böyle değişik robotlar vardı. insanlar içine girince daha güçlenirlerdi fln. hatta bi kontrol kumandası gibi dişi robot vardı sanırım örümcek şeklinde vardı bi tane fln. ismini hatırlayana +rep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2010 smarthan said: eskiden buna benzer bi çizgi film vardı çok severdim onu. böyle değişik robotlar vardı. insanlar içine girince daha güçlenirlerdi fln. hatta bi kontrol kumandası gibi dişi robot vardı sanırım örümcek şeklinde vardı bi tane fln. ismini hatırlayana +rep evet kristaller falan vardı enerji kaynakları, Sonra labaratuara falan gidip 0 dan robot yapıyolardı falan, bak şimdi akşam akşam kafama takıldı, bende bi araştırayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar