Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

mmo tavsiyesi

Asgard

Öne çıkan mesajlar

Eve Online (tu) Ama trial + 2 aylık süreçte sabırlı olabilirsen oyunun ilerleyen sürecinde ciddi keyif almaya başlarsın. Birde Atlantica Online deneyebilirsin turn-base tarzını severim dersen. Türklerin guildi olan bir serverda var kalabalıklardı en son. Şuan nasıllar bilmiyorum ama değişiklik olsun dersen free ztn denenebilir.
Sosyal ağlarda paylaş

Kim diyor Lotro da adam yok diye. Tonla adam var oyunda ama tutupta Level 60 adamların Bree'de takılmasını beklemeyin. ( Gerçi Summer Festival geliyor yakında herkes Bree/Shire'a akacak ). PVP'si sarmaya bilir çünkü PVP üzerine kurulu bir oyun değil ama yinede PVP var yok demeyelim :)
Sosyal ağlarda paylaş

walla oyun çok karmaşık. smugler olup yasa dışı ticaret yapmak istedim. ama bir eşyayı unuttuğunu yolun sonunda fark etmek ölüm oluormuş onu anladım. biraz sıkıldım. sıkılma nedenlerinden biri internet. onun dışında Freelencer seven biriysen düşünmeden başla derim. ve evet dediğim gibi oyun karmaşık ama alıştıktan sonra eğlenebilirsin. köprüyü geçene kadar yani... köprü sonunda eğlence var ama
Sosyal ağlarda paylaş

yaz için güzel oyun arıyorum ben de.

lotro ve ddo oynadım ben en son birkaç ay önce. baya yenilemişler oyunu güzel olmuş.
aoc da felan değil.
bu ay tekrar oynuycam onları.
ayrıca war ve wow hesaplarımı tekrar açmayı düşünüyorum.
gerçi wow çok sıkıyor ya, millet 63243610 lvl item istiyor seni "adam"dan saymak için.

free olarak allods oynuyorum birkaç haftadır. ilk levellardayım zevkli bişiye benziyor.

eve oynamayı düşünmüyorum ama. trainingi saatler oynanan bir oyundu ya.
gerçi oynayacağın zaman elinin altında olacak bir arkadaş olsa oynanır da, yalnız takılanlar çok bayılabiliyor.
Sosyal ağlarda paylaş

• 1 ay sonra ...
  • Yeni Oluştur...