Asgard Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 arkadaşlar wow-warhammer harici kalabalık oyuncu kitlesine sahip en azından bir süre bağlayacak p2p bir oyun arıyorum ama kalabalık oyuncusu olan tercih sebebidir:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 oynamadım ama Aion var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 aoc? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 Boş oyun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 Eve Online Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 Bu evenin son hali kaç gb?Birde trial i mevcut mu?Ne zamandır merak ediyorum bi yeltenemedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 traili var. ben de bakıom şimdi. indircem galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 eve onlina bakıyorum şimdi champions online,everquest nasıl? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 champion online'ı denedim belli süre sonra sıktı beni. oynıcak kimsem olmayınca single gibi oldu. everquest hala yaşıor ama 1 mi 2 mi daha iyi bilemem... Eve online 3 adım yüklicekmiş. ilk adım 2 gb. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 listeden begendiklerimi seçip soruyorum:)lord of the rings de fena bişeye benzemiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 pvpsi kötü bir oyun. gather karmaşık ama LoTR sevdalısı isen oyna Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 lotro (tu) Rohan expansionu çıkıyor sonrada D&DO gibi F2P tarzı olcak bazı kısımları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 bulamadım valla adam gibi oyun msn den aion diyorum bulaşma grind diyolar lotro diyorum adam yok pvp yok diyolar everquest diyorum oyuncu kalmadı diyolar en sonunda allah belanızı versin dedim onada aga dur wipe yiyecez dediler çıktım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 lotro oyna hem ilerde belli bölgeler bedava olcak.oyuncu sayısı baya artar. ben oynamadım ama lotro nasıl oyun bilmiyorum.ama baya övüyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 lotroda adam var gayet snowbourn serverına gir dolu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 Eve online olabilir gayet kalabalik fakat alisma kavrama sureci skntili bu yuzden ilk baslarda bu ne bicim oyun diyip birakma olasiligi cok yuksek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 eve trailera başladım. 1.30 saatimi aldı trainingi geçmem :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 Eve Online (tu) Ama trial + 2 aylık süreçte sabırlı olabilirsen oyunun ilerleyen sürecinde ciddi keyif almaya başlarsın. Birde Atlantica Online deneyebilirsin turn-base tarzını severim dersen. Türklerin guildi olan bir serverda var kalabalıklardı en son. Şuan nasıllar bilmiyorum ama değişiklik olsun dersen free ztn denenebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 Kim diyor Lotro da adam yok diye. Tonla adam var oyunda ama tutupta Level 60 adamların Bree'de takılmasını beklemeyin. ( Gerçi Summer Festival geliyor yakında herkes Bree/Shire'a akacak ). PVP'si sarmaya bilir çünkü PVP üzerine kurulu bir oyun değil ama yinede PVP var yok demeyelim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 eregorn2 said: eve trailera başladım. 1.30 saatimi aldı trainingi geçmem :D ne alemde ,denemeye değer mi ? azcık fikirlerini alalım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 walla oyun çok karmaşık. smugler olup yasa dışı ticaret yapmak istedim. ama bir eşyayı unuttuğunu yolun sonunda fark etmek ölüm oluormuş onu anladım. biraz sıkıldım. sıkılma nedenlerinden biri internet. onun dışında Freelencer seven biriysen düşünmeden başla derim. ve evet dediğim gibi oyun karmaşık ama alıştıktan sonra eğlenebilirsin. köprüyü geçene kadar yani... köprü sonunda eğlence var ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 yaz için güzel oyun arıyorum ben de. lotro ve ddo oynadım ben en son birkaç ay önce. baya yenilemişler oyunu güzel olmuş. aoc da felan değil. bu ay tekrar oynuycam onları. ayrıca war ve wow hesaplarımı tekrar açmayı düşünüyorum. gerçi wow çok sıkıyor ya, millet 63243610 lvl item istiyor seni "adam"dan saymak için. free olarak allods oynuyorum birkaç haftadır. ilk levellardayım zevkli bişiye benziyor. eve oynamayı düşünmüyorum ama. trainingi saatler oynanan bir oyundu ya. gerçi oynayacağın zaman elinin altında olacak bir arkadaş olsa oynanır da, yalnız takılanlar çok bayılabiliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
j0ker Mesaj tarihi: Haziran 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2010 o allods u duydumda ben şu runes of magic gibi nerdeyse ha? nasıl farklı mı bari güzel sarıyomu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sercio678 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2010 metin2 oyna (:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2010 Asgard said: bulamadım valla adam gibi oyun msn den aion diyorum bulaşma grind diyolar lotro diyorum adam yok pvp yok diyolar everquest diyorum oyuncu kalmadı diyolar en sonunda allah belanızı versin dedim onada aga dur wipe yiyecez dediler çıktım hahabhaa :)))) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar