Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Brink

Bone

Öne çıkan mesajlar

Kasmaktan henüz "keyifli" şekilde oynayamadım. Fakat epey eğlenceli gözüküyor.

Challanges'de parkour yaptığım zaman hiç kasmıyor fakat multiplayera girdiğimde oyun resmen kare kare. Sistemim harika değil fakat o kadar da kötü değil. Crysis 2, Black Ops, BC2'nin üstesinden geldi yani şimdiye kadar.

1280:720'ye kadar düşürdüm çözünürlüğü, FPS açısından 1680:1050'den farkı yok.

ATI Radeon HD5770 - 2GB 800mHz - Core2 Duo E7500

Oyuna 1-2 optimizasyon yaması gelsin, en az 1 yıl gider multiplayeri ilk izlenimime göre.

Ayrıca karakter özelleştirme çok iyi.

http://cloud.steampowered.com/ugc/559782500759760425/FDF0DEA31448E36FFD6081CDEC3466C9D8F8C73A/

kese kağıtlı resistance herifim.

---

Pazarlama yönünden strateji hatası yaptılar. Oyuna singleplayer koymayıp 10-15 dolar aşağıdan satmalılardı. Şimdi oyunu satın alanların %80'inde "boşuna mı aldım" sorusu var.

Ayrıca inat etmeyip beta test yapmalılardı. Hadi bize sunmadınız oyunu, koskoca Bethesda'nın içinde de mi "beta" yapmadınız arkadaş? Acilen patch gelmeli.
Sosyal ağlarda paylaş

╔► PC Specifications
╠═►Case - Xigmatek Utgard Pure Black Edıtıon
╠══►Processor - i7-980X Processor Extreme Edition
╠═══► Graphics -Ati Radeon 5870x2 Dx11
╠════► Memory - Kingston 1800Hz 6GB
╠═════► Motherboard - Gigabyte x58a-ud3r
╠══════► Keyboard - Logitech g19
╠═══════► Mouse - Logitech G700 + A4 Tech X7
╠════════►Headset - Logitech Gamer
╚══════════► Monitor - Samsung 32'' LCD TV

kasmior bilem :)
Sosyal ağlarda paylaş

ATI Radeon HD5770 - 2GB 800mHz - Core2 Duo E7500

şu sisteme açık alanda 12-15 arası, kapalı bölgelerde 20-25 arası fps doğal mı? yoksa problem mi var oyunda? bütün ayarlar düşük seviyede.

valla anlamadım normalde benim ekran kartından daha düşük ekran kartına sahip arkadaş(gerçi nvidia o) çatır çutur oynuyor.
Sosyal ağlarda paylaş

Khiran said:

@dreadloth biz de gelek mi? :p

bu arada "Optimized Shadow" seçeneğini kapatırsanız bayağı bir FPS artışı oluyor. (yukarıda verdiğim program üzerinden. oyun üzerinden ayarlama yok galiba)

r_shadows 0 baya işe yarıyor deneyin, en iyi ati kartta bile sıçış oyun zaten ati driverlarıyla ilgili bir problem var gelecek driver veya hotfix'e artık. bi tane hotfix var gerçi ama daha kötü yapıyormuş 11.5a
Sosyal ağlarda paylaş

bu arada silahların equipment hızını arttıran bir item var grip/grenade yerine takılan, ilk challenge'ın 2. bölümünde veriyor ama deli oldum bi türlü yapamadım botlar hax yapıyor. dedim insanlarla oynayayım ama coop da sadece ilk levelları oynatıyor galiba. parkour'da çaktım 3 yıldızı ama affetmem movement (:
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...