Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 oyunun kendisi cok keyifli ya zaten. makinemin kasmadığı haritalarda baya zevk aldım ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khiran Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 Kasmaktan henüz "keyifli" şekilde oynayamadım. Fakat epey eğlenceli gözüküyor. Challanges'de parkour yaptığım zaman hiç kasmıyor fakat multiplayera girdiğimde oyun resmen kare kare. Sistemim harika değil fakat o kadar da kötü değil. Crysis 2, Black Ops, BC2'nin üstesinden geldi yani şimdiye kadar. 1280:720'ye kadar düşürdüm çözünürlüğü, FPS açısından 1680:1050'den farkı yok. ATI Radeon HD5770 - 2GB 800mHz - Core2 Duo E7500 Oyuna 1-2 optimizasyon yaması gelsin, en az 1 yıl gider multiplayeri ilk izlenimime göre. Ayrıca karakter özelleştirme çok iyi. http://cloud.steampowered.com/ugc/559782500759760425/FDF0DEA31448E36FFD6081CDEC3466C9D8F8C73A/ kese kağıtlı resistance herifim. --- Pazarlama yönünden strateji hatası yaptılar. Oyuna singleplayer koymayıp 10-15 dolar aşağıdan satmalılardı. Şimdi oyunu satın alanların %80'inde "boşuna mı aldım" sorusu var. Ayrıca inat etmeyip beta test yapmalılardı. Hadi bize sunmadınız oyunu, koskoca Bethesda'nın içinde de mi "beta" yapmadınız arkadaş? Acilen patch gelmeli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 o ne lan adipure krampon var herifte? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlacKDagger Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 ╔► PC Specifications ╠═►Case - Xigmatek Utgard Pure Black Edıtıon ╠══►Processor - i7-980X Processor Extreme Edition ╠═══► Graphics -Ati Radeon 5870x2 Dx11 ╠════► Memory - Kingston 1800Hz 6GB ╠═════► Motherboard - Gigabyte x58a-ud3r ╠══════► Keyboard - Logitech g19 ╠═══════► Mouse - Logitech G700 + A4 Tech X7 ╠════════►Headset - Logitech Gamer ╚══════════► Monitor - Samsung 32'' LCD TV kasmior bilem :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khiran Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 yok bide kassaydı. hahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlacKDagger Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 şuan sirketteyim ama dandik laptop var ondan girdim üzücü bir hüsran yasadim :/ saat 18 olmali eve gitmeliyim level kasmaliyim achi almaliyim :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 ben giriyorum şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khiran Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 crysis 2'de grafik açısından ince ayar yapmamızı sağlan program brink için de çıkmış. steam linkini vereyim de hiledir, virüstür sanmasın millet :) http://forums.steampowered.com/forums/showthread.php?t=1882626 http://www.rush-zone.com/downloads/gaming/brink.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 tf2 şapkacısı gibi oldum, her yeni şeyi açıldığı an deniyorum ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 $undan iyi skin geldigi zaman konu$alım =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 Yankı, sereglin, brave gelin hadi, aldım ben de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 Baya kaptirdim ben :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khiran Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 @dreadloth biz de gelek mi? :p bu arada "Optimized Shadow" seçeneğini kapatırsanız bayağı bir FPS artışı oluyor. (yukarıda verdiğim program üzerinden. oyun üzerinden ayarlama yok galiba) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 dreagloth said: Yankı, sereglin, brave gelin hadi, aldım ben de. hacı benim gelişim geç olur laptoptan ne kadar çalışır bilmem =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 oynayanlar brink pati grubuna girdi mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khiran Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 ATI Radeon HD5770 - 2GB 800mHz - Core2 Duo E7500 şu sisteme açık alanda 12-15 arası, kapalı bölgelerde 20-25 arası fps doğal mı? yoksa problem mi var oyunda? bütün ayarlar düşük seviyede. valla anlamadım normalde benim ekran kartından daha düşük ekran kartına sahip arkadaş(gerçi nvidia o) çatır çutur oynuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 Khiran said: @dreadloth biz de gelek mi? :p bu arada "Optimized Shadow" seçeneğini kapatırsanız bayağı bir FPS artışı oluyor. (yukarıda verdiğim program üzerinden. oyun üzerinden ayarlama yok galiba) r_shadows 0 baya işe yarıyor deneyin, en iyi ati kartta bile sıçış oyun zaten ati driverlarıyla ilgili bir problem var gelecek driver veya hotfix'e artık. bi tane hotfix var gerçi ama daha kötü yapıyormuş 11.5a Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 sl,ip particles 0damı hızlandırıyo 1'demi anlamadım ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 ati var, crysis 2'yi maximum grafiklerde oynarken bunda herşeyi lowa getirdim (1920x1200) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khiran Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 11.5a yüklemiştim ben de Brink'i görüp. pöff valla oynanmıyor kare kare resmen. zaten sesler de gidip geliyor fps düşük olunca, insan bunalıyor. :( o kadar bekledim yine boşta kaldım iyi mi... şimdi de güncelleme bekle işin gücün yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 particles 0 daha iyi olması lazım, şurada toparlamışlar yararlı cvar'ları http://www.fragworld.org/frag/brink/brink-pc-tweak-guide.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 bu arada silahların equipment hızını arttıran bir item var grip/grenade yerine takılan, ilk challenge'ın 2. bölümünde veriyor ama deli oldum bi türlü yapamadım botlar hax yapıyor. dedim insanlarla oynayayım ama coop da sadece ilk levelları oynatıyor galiba. parkour'da çaktım 3 yıldızı ama affetmem movement (: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 Lag durumu falan nasıl ? Cod daki gibi dedicated server mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 Silphatos said: ilk challenge'ın 2. bölümünde veriyor ama deli oldum bi türlü yapamadım botlar hax yapıyor. hangi challengedi o? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 Esh said: Silphatos said: zaten scoreboardda sadece xp gözüküyor ashg uber mantikli olmus. çok iyi bişey değil bu aslında, çok fazla medic grinding oluyor genelde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar