Grego Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 ~ adam resmen tuzla koşarak geldi, nıçnıç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 %50 indirim kuponu var bende 2 tane isteyen varsa veriyim daha önce de yazmıştım gerçi arkada kalmıştır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2014 paradox next-gen konsollara da oyun çıkarmayı planlıyor. resmen limon sıktı bu haftanın keyifli paradox anonslarına.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ocak 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2014 mustard race klasörünü açmamak için zor tutuyorum kendimi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Caladorn Mesaj tarihi: Ocak 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2014 geçen paradox stream'de; yeni çıkarcakları oyunu, eu 4'ü ve birkaç oyunu daha steambox'da denemişlerdi; baya bi kötüydü ya. slow paced oyunları neyse de eu 4,diğer stratejiler olsun hikeye . http://www.twitch.tv/paradoxinteractive/b/495478139 01:57:00'de euIV deniyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Ocak 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2014 Sam said: paradox next-gen konsollara da oyun çıkarmayı planlıyor. resmen limon sıktı bu haftanın keyifli paradox anonslarına.. bu mesajın bu konu başlığında ne işi var? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2014 şirkete özel başlık olmadığı ve halihazırda çıkarmış oldukları oyunlardan portlamayı düşündükleri için en yakın alakalı burası göründü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Ocak 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2014 hadi bakalım bu seferlik affettim, bi daha olmasın. Ayrı başlık açmaya üşenme. bu arada yeni dlc'nin içeriği yavaş yavaş belli oluyor, hindistan cangıl olacakmış, orada çok attirition yiyecek birimler herhalde. Bir de reenkarnasyon varmış ona koptum :D. http://www.rockpapershotgun.com/2014/01/28/opening-the-passage-ck-ii-rajas-of-india/#more-186975 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 http://forum.paradoxplaza.com/forum/showthread.php?753709-Crusader-Kings-II-Rajas-of-India-Dev-Diary-1-Overview&p=16842278#post16842278 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 humble store'da gene indirimde collection, 20$. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 http://forum.paradoxplaza.com/forum/showthread.php?755281-Crusader-Kings-II-Rajas-of-India-Dev-Diary-2-Indian-Religion&p=16882611#post16882611 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 üçüncü oyunda sadece avrupa değil bütün dünya olsa ne epic olur belli değil. adamlar gerekli bütün malzemeyi çıkarttı zaten neredeyse. uzakdoğu karakterleri kaldı sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Şubat 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2014 Uzakdoğu için de bir dlc geleceğini düşünüyorum. Amerika ise gelmez herhalde. Dünyanın gerisinden tamamen izole olduğunu düşünürsek(Sunset Invasion'ı ayrı tutuyorum), ancak mod gibi oynanır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Şubat 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2014 haritayı oraya kadar büyütmeden öyle bir şey yapacaklarını sanmıyorum. Ayrı bir oyun çıkarmak gibi bir şey olur, farklı bir haritada uzakdoğu oynamak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Şubat 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2014 http://forum.paradoxplaza.com/forum/content.php?1837-Crusader-Kings-II-Rajas-of-India-Dev-Diary-4-Elephants-of-Mass-Destruction "How it works is that while you are nearby your realm or your top-liege's realm your soldiers will fill up on supplies to keep themselves fed. These supplies will always last for 31 days. When they step too far away into neutral territory they will start to starve for supplies and have a ticking attrition that goes up slowly for each day. A good martial leader can of course counter-act it to a certain point. When you do finally reach the enemy territory, the troops will start foraging from their surrounding area to keep themselves supplied. The foraging builds on the pillaging from the loot bar except it goes a lot slower. When the soldiers can't take more from the loot bar they will start to starve again in 31 days. This will balance the rulers of Europe to invade their neighbors instead of happily jump over the Egypt and start carving their piece of India. Instead they will have to put a bit effort into it if they want to actually reach India." Bu olay oynanışı epey değiştirir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Mart 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2014 türkistan sultanı olarak gürcistanı fethettim sonra gürcistan krallığını kurdum verdim kardeşime. adam direk bağımsız oldu. ben imparatorluk olmadığım için sanırım böyle oldu değil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Mart 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2014 Evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Caladorn Mesaj tarihi: Mart 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2014 En yakın tataria imparatorluğunu kurabilirsin orda bi de emperor olduktan sonra kardeşe krallık verirsen her taç değişiminde başın ağrır faction'lar yüzünden, hele ki prestij sahibi ve +opinion traitleri varsa gg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Mart 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2014 baya baya uzak akrabalara dağıtıyorum ben genelde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Mart 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2014 ya bu civ tarzı bir şey mi arkadaşlar? çok geç gördüm başlığını ve pişman oldum şuan 2 trailer izleyip alayım diyorum ne dersiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Mart 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2014 2 yıl önce mi çıktı lan :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Mart 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2014 entrika falan hoşlanıyorsan al. acı olan şey ise entrika üstüne kurulu olmasına rağmen savaş sistemi eu4'ten daha iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Mart 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2014 30 dolar diyor bir kaç dlc çıkmış onlardan 10ar dolar diyor ben araba taksidine giricem entrika olsun diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Mart 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2014 para sorun değilse al gitsin, dlcsiz tadı çıkmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Mart 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2014 ya para sorun değilde bir yere kadar sorun değil, zaten mevcutta wow hs lol var oynadığım. neyse ya kaç yaşıma geldim oyun mu oynayacağım arkadaşlar. muadili var mı lan ucuz önerebileceğiniz, hiç oynamadım şu tarz oyunları hep içimde kaldı çok canım istiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar