Bella Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 lütfen beni ya da kendini üzecek bir hata yapma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 facebooka statüs girerim http://img716.imageshack.us/img716/5710/asdvf.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 "napıyon lan orda!!11" diye kavga edecek pozisyonda bağrırsan adam bela aramıyorsa kaçar o değil de ben beyzbol sopası alcam ya bu tip durumlar için de birebir hem çok güzel bi aparat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 chainsaw al Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 Yatağımın ucunda yayım var bildiğin longbow, onun yanında da o sırada koleksiyondan ne aldıysam yanıma işte kama, avcı bıçağı falan almadan önce polisi arar adresimi verir İM-DAK! derim. Sonra adamı şişlerim bi yerinden çok iri değilse üstüne de atlarım gözüne de vururum efet efet ^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 senko said: ahahah merak ettim ne sesi cikarcan :D http://www.blueline-activities.com/shop/images/Benelli%20M4%20.jpg silahın kurulma sesi var ya, işte o ses yatağın yanında yatıyor bi tane zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 Absolut said: Allah korusundan başka bişi diyemem yani adama saldırayım desem vede hanım çocuklar var bi yenemezsem adamı sonucu katliam olabilir. Öbür yandan evinde adamın teki dolaşıyor o daha da kötü. Cidden allah korusun. Yatak odası dısında öldürdünmü veya saldırdınnmı yanılmıyorsam nefsi mudafayada girmiyor suçlanabiliyorsun gibi bişiler vardı hatta. Adamı yatak odasına taşırsın delileride ortadan kaldırırsın da dediğin doğru evde çocuk eş varken insan ne yapacağını şaşırır. Ben şahsen sırf değerli bişey alıp gitmek için geldiğini anlarsam istediğini al git derim. Ortada bir aile varsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 Hic bir ise yaramayan ama aktif edildikten sonra hareket dedektoru ile duvardan cikip sakir sukur sesler cikararak acilan lazerli tabancalar koymak lazim. Bi de ses monte ediceksin, kendini tanit deyip, 5...4...3...2... diye de sayacak. Biraz da paraya kiyip o anda pencereler falan kapanirsa otomatik eshedu enlaaaa diye zati eleman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 abi o an ne olur emin olamıyorum ama muhtemelen benim tepkim ''ne ayaksın lan o.. cocugu deyip üzerine yürürüm.'' ya kacar ya da karsı tepki verir. kacarsa pesinden kosarım(bu da büyük salaklıktır ara polisi iste ama serde delikanlılık var :P ) karsı tepki verirse birbirimize gireriz,artık ya o beni alır ya da ben onu. sanırım her iki durumda da kan cıkar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 pati ahalisi de maşallah deliyürek Karşısına çıkarım, direnirim. 10 50% :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 cCc pati silker cCc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 Arada bir eşim içerden ses geliyor yavuz erkeğim, evimin direği, çocuklarımın babası, cesur yüreklim bi bakıver diyor mesela. O zamanlar yatağın yanındaki mini baseball sopam ve elektrik şok aleti ile o gazla paldır küldür geziyorum evi ama bi yandan allam inşallah hırsız degildir sopayı bi yerime sokmaz diyede geçirmiyor degilim içimden :P Hayır düşünsenize odaya bi geri geliyorsun sopa bi yerine monte olmuş 2 büklümsün ve arkandada devasa bir adam duruyor. Nasıl açıklarsın eşine senelerce atıp tuttugun kanal 6 karate filmlerini izlerken günün birinde işe yarar demelerini :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 ahahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 Uyuyor olup farkedersem silahla vurabilirim. Uyandırıldığımda çok asabi oluyoyum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 terlik atarım fıstık atarım göbek atarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 biraz zor girer hırsız eve, şafağa kadar nöbette duran insan var. :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 Nuri abimiz vardı universitede beizden 6 yas buyuktu beraber mezun olacaktır. Dosta guven dusmana korku salan biriydi. Evine giren hırsızı gerçekten katana ile kovalamıştı. Hikayenin burasından sonrası biraz muamma yani yakalayıp kulagını kesmiş diyenden ıssız yere goturup yemiş diyene kadar her turlu hikayesi vardı. hehe korktuk ne yaptın diye sormaya resmen. 3-4 kere mermi yemiş falan karanlık bi tipti. En son taksi duragına tek basına park yapılmaz işareti olan altı tenekeden betonlu levhayı savurarak girdiginde gormustum sonra mezun olduk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 eskiden havalı tabanca vardı evde de şimdi yok, gerçi 2-3 senedir zemin katta oturduğumuz için yatağımın kenarında demir sopa var bi tane nolur nolmaz diye duran. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 @Absolut Hahahaahah :D Çağırdığında ne çıkıyor hırsız olmadığında ohh yanlış alarm mı diyorsun :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 Absolut said: Nuri abimiz vardı universitede beizden 6 yas buyuktu beraber mezun olacaktır. Dosta guven dusmana korku salan biriydi. Evine giren hırsızı gerçekten katana ile kovalamıştı. Hikayenin burasından sonrası biraz muamma yani yakalayıp kulagını kesmiş diyenden ıssız yere goturup yemiş diyene kadar her turlu hikayesi vardı. hehe korktuk ne yaptın diye sormaya resmen. 3-4 kere mermi yemiş falan karanlık bi tipti. En son taksi duragına tek basına park yapılmaz işareti olan altı tenekeden betonlu levhayı savurarak girdiginde gormustum sonra mezun olduk. hahaha muhteşem bi adammış yahu o adam :) Şimdiye sağ kalması zor gerçi bu aksiyonla :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 Sağlama aldım ya tüh gene hırsız degilmiş veya yedim adamı gibi şirin bişi söyleyip yatıyorum ve içimden dua ediyorum bunuda kazasız atlattık diye. Buddha said: @Absolut Hahahaahah :D Çağırdığında ne çıkıyor hırsız olmadığında ohh yanlış alarm mı diyorsun :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemss Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 Absolut said: Nuri abimiz vardı universitede beizden 6 yas buyuktu beraber mezun olacaktır. Dosta guven dusmana korku salan biriydi. Evine giren hırsızı gerçekten katana ile kovalamıştı. Hikayenin burasından sonrası biraz muamma yani yakalayıp kulagını kesmiş diyenden ıssız yere goturup yemiş diyene kadar her turlu hikayesi vardı. hehe korktuk ne yaptın diye sormaya resmen. 3-4 kere mermi yemiş falan karanlık bi tipti. En son taksi duragına tek basına park yapılmaz işareti olan altı tenekeden betonlu levhayı savurarak girdiginde gormustum sonra mezun olduk. bu hikayeyi bende duydum.ama ben kulagını kesmiş diye duydum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 Nuri abimiz bizden 6 yaş büyüktü biz aynı dönem okuduklarımızdan 4 yaş büyüktük yani cidden büyüktü yaş, fizik ve konu ile alakalı tecrubeler olarak (judoda avrupa birinciliği falan vardı). Evinde ders calısırken bilimum silah muşta sustalı falan incelerdik. Şimdi bu adamın evine giren hırsız olmak cidden kötü birşeyde birde madalyonun öteki yüzü var yani evine giren hırsızın bu adam olması mesela :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 yani büyük konusmiyim ama bizim eve hırsız girmesi zor.ama oldu ki girdi yatagımın yanındaki hançeri öldürmicek bir şekilde saplayabilirdim bide şu salonda öldürürsen mudafa olmuyor yatak odası olması lzm geyiği var eğer öldürmek zorunda kalırsam yatak odasında öldürürm :) tabi böyle atıp tutmak kolay ama.uyuyo numarası yaparak dogru anı kollayıp harekete geçerdim herhalde. cunku ben uyurken birşeye uyandıgımda aşırı tepkiler veriyorum.çat sesi duyayım direk salona ışınlanıyorum.muhtemelen ne hırsız nede ben ne oldugunu anlamadan allaha emanat çarpışırdık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar