j0ker Mesaj tarihi: Haziran 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2010 vaşş.. bu da multi trailer. [video]http://assassinscreed.uk.ubi.com/brotherhood/#/videos/Video/7799?feature=oembed" width="459"> kasımda çıkıyo pre-order başlamış 50$ gibi bişeydi. multi assassin's creed işte kısaca. gayet iyi gözüküyo ama tabi bilinmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
numberten Mesaj tarihi: Haziran 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2010 Vidyo gerçek mi animasyon mu diye çok tereddüt ettim başlarda. Bu kadar mı iyi yapılır röhhh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Haziran 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2010 şehirin üstten görünümü gerçekti. helikopterle çekmişler 1500'lerde.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Haziran 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2010 multisini o kadar umursamiyorum ki yane resmen bole o kadar anlatamam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Dark_Angel- Mesaj tarihi: Haziran 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2010 Oce4n said: şehirin üstten görünümü gerçekti. helikopterle çekmişler 1500'lerde.. asdasdas... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
siddharta Mesaj tarihi: Haziran 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2010 Oce4n said: şehirin üstten görünümü gerçekti. helikopterle çekmişler 1500'lerde.. ahahahah içinde gezdirmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Haziran 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2010 Ben inanabilirim gerçek olduğuna, öyle iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2010 güzelmiş (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Haziran 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2010 1. oyunun da 2. oyunun da manyak bir fanatiği olarak deli gibi beklediğim oyun. videoları izledikçe kendimden geçiyorum. senaryo muhteşem, oynanış muhteşem, karakterler muhteşem. leziz bir oyun olacak. 3. oyunun gelmesine çok var diye üzülürken bu ek paketimsi çok iyi oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Haziran 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2010 abi güzel de ubisoft TR'de ea'in 2 katı fiyata satıyor oyunları alasım kaçıyo :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Haziran 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2010 Oce4n said: şehirin üstten görünümü gerçekti. helikopterle çekmişler 1500'lerde.. ahaha fenaymış xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smarthan Mesaj tarihi: Haziran 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2010 konusu neymiş ki. herkesi biçmiştik zaten. daha neyi arıo anlamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Haziran 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2010 konu şu; 2. oyunda rodrigo borgia'yı öldürüyorduk hatırlıyorsanız oyunun sonunda, bu oyunda borgia'nın oğlunun peşindeyiz. bu sefer oğlu bize karşı savaş açıyor diyelim, babasını gg yaptık diye. yalnız oğlu'nun sağlam kuvvetleri bulunmakta, bu yüzden de yanınıza farklı farklı assassin'ler alıyorsunuz, onları eğitiyorsunuz, görevlere yolluyorsunuz. örneğin assassin'lerden birini bir göreve yolladınız, ama o görev için henüz yeterli seviyeye gelmemiş o assassin, öldü diyelim. o zaman o assassin'i oyun boyunca bir daha kullanamıyorsunuz, senaryonun ilerleyen kısımlarında yanınızda başka assassin'lerin olması gerekirken eksik giriyorsunuz savaşlara falan, daha zorlaşıyor oyun. yani bunlar benim geçen hafta orda burda okuduklarım. oyunun başında da bizim villa'ya saldırıyor zaten bu borgia'nın oğlu, ezio vuruluyor falan. gameplay videosunda var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Haziran 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2010 höh be höh spoylır pls :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Haziran 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2010 buyrun enfes gameplay videosu, http://www.gametrailers.com/video/e3-2010-assassins-creed/101400?type=flv Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smarthan Mesaj tarihi: Haziran 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2010 peki piece of edenlere nolmuş? sanki trailerda asayı tutuo şişman eleman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Haziran 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2010 Masquerade said: höh be höh spoylır pls :D spoiler yaptım da öyle acayip spoiler vermedim ki yahu. 2. oyunu oynamayan buraya bakmasın arkadaş sfsfds. zaten 2. oyunda olanları yazdım, ekstra'dan da oyunun e3'de anlatılanlar kadar konusunu yazdım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smarthan Mesaj tarihi: Haziran 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2010 tmm izleyince gameplayi aldım cevabımı :) peki son bi soru sorayım. assasinlik olayı babadan oğula fln geçmio mu? hani isteyen oluyo mu? çünkü 2. oyunda bi yerde kadın ezio ya senin özel olduğunu biliodum ama assasin waow fln yapmıştı. demekki herkes olamıo :P ha bi soru daha. bi kız vardı hırsız. zıplamayı öğretiodu fln. noldu ona? attık mı yatağa onu? pek görükmedi. mass effectdeki gibi seçenek olsaymış keşke böle istediğimize yavşasak fln dsdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Haziran 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2010 According to Ubisoft, the game is going to offer over 15 hours of single-player gameplay set in the city of Rome. Ezio will be able to recruit and train young Assassins that can be deployed across the city of Rome, or call upon to aid him in his quests.Also in the quests, Ezio will meet old and new friends, real historical characters such as Leonardo da Vinci, Niccolò Machiavelli and Caterina Sforza with whom he can collaborate, and also by helping out citizens of Rome and convincing them to join the cause will unlock extra factions and missions.Old weapons and devices from previous games will carry over, such as hidden blades, and Da Vinci's flying machine. Page unlocked on the teaser site by solving a glyph puzzle, showing a new variant on the hidden blade weapon. New weapons will be introduced. Two of these new weapons were revealed in teaser content for the game, a bladed fan and switch blade (version of the hidden blade). A syringe is also presented in the teaser trailer, which extrapolates on a hollowed out version of the hidden blade used for delivering poison in Assassin's Creed II.The game will be the first in the series to introduce multiplayer gameplay with different game modes Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 Bu oyunda efsane olacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Ekim 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2010 http://www.facebook.com/ecopaige#!/video/video.php?v=10150295106425500 konu da uplanmış olsun, bi ay bişi kaldı çıkmasına. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Ekim 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2010 Oyunun multi kısmı çok eğlenceli bence. The Ship tadında. Hatta The Ship oynayasım falan geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smarthan Mesaj tarihi: Ekim 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2010 çıktı mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Ekim 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2010 kasım 19 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ekim 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2010 yanlış yere açmışın konuyu vizyona taşısın mod arkadaşlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar