senko Mesaj tarihi: Haziran 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2010 grafikleri gunumuze gore cok les olmayan ne tavsiye edersiniz korku oyunu olarak, boyle ciddi ciddi tirstircak adami (gerci en ufak seyden bile tirsiyorum oyunlarda sdf) oynadiklarim dead space ile fear var galiba benim, bide silent hill 2 galiba. baska neler tavsiye edebilirsiniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Haziran 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2010 condemned 1 ve 2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Haziran 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2010 fsx. failure ekleriz. heyecan olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Haziran 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2010 bütün silent hilleri oyna dead space oyna gerilim istiyosan manhunt var call of cthulhu iyidir siren blood curse güzel oyun yine sh tarzı condomned bi de işte resident evillar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Haziran 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2010 derdin dona sicmaksa fitil sokup her oyunu oyniyabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2010 Fear 2 oynamadıysan o daha da iyi bence. Fear daha bir gerilim oyunu. Condemned alta pırtlatma konusunda en başarılı oyun sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Haziran 19, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2010 hmm condemned hic duymadiydim bakayim onlara, bide tavsiye verirken grafiklari gunumuze gore kotu olasin ya' mesela call of chutulu bayagi eski tat vermez grafiklari simdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Haziran 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2010 fear 2 yi görüyorum bi daha fear 2 koyuyorum üstüne. fear, fear2'nin yanında o kadar sönük kalıyor ki... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2010 Fear 2'de bir Condemned veya Dead Space kadar tırsmazsın ama mekan atmosferleri ve hikaye işlenişi çok başarılı. Konsol port olmasa, bir de multiplayerda dedicated server desteği olsa 95lik bir oyun olurdu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Haziran 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2010 dead space gibi oyunlarda da başta tırsıyorsun girdiğin her odada 360 derece döne döne gidiyorsun ama bir kaç bölüm atlayınca alışıp dalıyorsun odaya yaratıklar önce sırtına atlıyor yapışıyor sen şöyle bir silkelenip hepsini öldürüyorsun tarzı oluyor hehe. bütün oyun boyunca beni geren hiç bir oyun oynayamadım ben daha genelde başlarda geriyor beni ama geçiyor sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2010 aynen öle, basta sanki abanıp öldürücekelr gibi geliyo, sonra kasarı oluysun oyunun. system shocklar iyidi, korkutmaktan öte rahatsız ediyolardı geriyolardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Desqpio Mesaj tarihi: Haziran 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2010 Masquerade said: condomned ben buna bi bakıyım asfasfsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Haziran 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2010 serious sam var. grafikler belki vasat ama müzikleri ve oyunun gectigi ortamı insanı havaya sokuyor,bi de sürekli action halinde bazı yerlerde gercekten de altına pirtlatabiliyosun :P baslık cok güzel olmus lan bugüne kadar altima pirtlattgm tek oyun half life tı.pc de yeni yeni oyun oynuyorum,gece ısık kapalıydı hl nin ilerlemeli modunda tünellerde bol bol üzerine viijjjkk die atlayan yaratıklardan oluyo onlar aniden zıplayınca korkudan monitöre yumruk attgımı hatrlıyorum yalan yok :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Haziran 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2010 Ya bu konu 100 kere falan tartışılmadı mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Haziran 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2010 Desqpio said: Masquerade said: condomned ben buna bi bakıyım asfasfsa typo yakalamayın zaten dsagfsfsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Haziran 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2010 condemned'a alışmıştım ben bi süre sonra, her köşeden bi şey fırlar nası olsa diye ilerliyosun sdfg. hatta oyunun kendisinden çok blok koyma gerilimi yaşadım ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pronoit Mesaj tarihi: Haziran 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2010 darkness within 2 var. ortamları güzel. adventure oyunları arıyorum ben de böyle karanlık temalı olsun.birkaç tavsiye de ben alayim plax Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
draedan Mesaj tarihi: Haziran 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2010 condemned 1 mi 2 mi daha pirtlatan ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ucunbiri Mesaj tarihi: Haziran 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2010 ben sevmiyorum böyle oyunları ya zaten azıcık mermin oluyo, bir yerden zombi falan atlıyo önüne ANEEAAAAM diye ne olduğunu anlamadan bütün şarjörü boşaltıp levyeye kalıyorsun sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Haziran 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2010 her ne kadar eski bir oyun olsa da abv oyun gibi, aklıma geldikçe geriliyorum hala Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zarif Mesaj tarihi: Haziran 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2010 ne tatlı bir başlık lan byle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pronoit Mesaj tarihi: Haziran 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2010 beyler darknes within 2 dedim. biriniz adam haklı demediniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dronevil Mesaj tarihi: Haziran 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2010 nosferatu vardı fps oyunu o da çok tırsık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Haziran 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2010 doom 3 kimse dememiş. yani çok korku sayılmaz ama aniden karanlığın içinden çıkan yaratıklar popodan başvermeye sebep olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
poopla Mesaj tarihi: Haziran 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2010 dead spacee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar