Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

alta pirtlatmali korku oyunlari

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
grafikleri gunumuze gore cok les olmayan ne tavsiye edersiniz korku oyunu olarak, boyle ciddi ciddi tirstircak adami (gerci en ufak seyden bile tirsiyorum oyunlarda sdf)

oynadiklarim dead space ile fear var galiba benim, bide silent hill 2 galiba.

baska neler tavsiye edebilirsiniz?
Mesaj tarihi:
hmm condemned hic duymadiydim bakayim onlara, bide tavsiye verirken grafiklari gunumuze gore kotu olasin ya' mesela call of chutulu bayagi eski tat vermez grafiklari simdi.
Mesaj tarihi:
Fear 2'de bir Condemned veya Dead Space kadar tırsmazsın ama mekan atmosferleri ve hikaye işlenişi çok başarılı. Konsol port olmasa, bir de multiplayerda dedicated server desteği olsa 95lik bir oyun olurdu.
Mesaj tarihi:
dead space gibi oyunlarda da başta tırsıyorsun girdiğin her odada 360 derece döne döne gidiyorsun ama bir kaç bölüm atlayınca alışıp dalıyorsun odaya yaratıklar önce sırtına atlıyor yapışıyor sen şöyle bir silkelenip hepsini öldürüyorsun tarzı oluyor hehe. bütün oyun boyunca beni geren hiç bir oyun oynayamadım ben daha genelde başlarda geriyor beni ama geçiyor sonra.
Mesaj tarihi:
aynen öle, basta sanki abanıp öldürücekelr gibi geliyo, sonra kasarı oluysun oyunun.

system shocklar iyidi, korkutmaktan öte rahatsız ediyolardı geriyolardı.
Mesaj tarihi:
serious sam var.
grafikler belki vasat ama müzikleri ve oyunun gectigi ortamı insanı havaya sokuyor,bi de sürekli action halinde bazı yerlerde gercekten de altına pirtlatabiliyosun :P

baslık cok güzel olmus lan

bugüne kadar altima pirtlattgm tek oyun half life tı.pc de yeni yeni oyun oynuyorum,gece ısık kapalıydı hl nin ilerlemeli modunda tünellerde bol bol üzerine viijjjkk die atlayan yaratıklardan oluyo onlar aniden zıplayınca korkudan monitöre yumruk attgımı hatrlıyorum yalan yok :P
Mesaj tarihi:
ben sevmiyorum böyle oyunları ya zaten azıcık mermin oluyo, bir yerden zombi falan atlıyo önüne ANEEAAAAM diye ne olduğunu anlamadan bütün şarjörü boşaltıp levyeye kalıyorsun sonra.
  • Yeni Oluştur...