erucalavera Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 Rewendor said: Iniesta ileride olacak, Villa Iniesta Messi olarak, arkada Xavi-Fabregas-Bosquets(ya da başka biri) İlk 11 çıkar Barça'da da rahat rahat. busquets hariç rüya gibi kadro şu ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 Rewendor said: DarKRideR said: ya ben o fabregas'ın olayını da hiç anlamadım zaten takımının yıldızı ve herşeyi, çok seviliyor, çok değer görüyor. Arsene Wenger gibi adam bile ondan hiç vazgeçemiyor, o çıkıp 4. 5. adam olacağı Barcelona'ya çıkıp gelmek istiyor. Milliyetçilik falan dersin ayrı olay ama kariyer, değer vs. bakımından Arsenal'da olması onun için kat kat daha iyi ya, Onu geçtik nerede oynayacak Fabregas ? Barça'nın sisteminde ya Inıesta ve Xavi kesilecek ki o tam performans oynasın. Eee onlar kesilemeyeceğine göre yedek mi olacak? Afellay olayı iyi oldu, Fabregas'a sulanmazlar artık ve Arsenal'da kalır umarım. Iniesta ileride olacak, Villa Iniesta Messi olarak, arkada Xavi-Fabregas-Bosquets(ya da başka biri) İlk 11 çıkar Barça'da da rahat rahat. Abi Iniesta'yı sol açığa tekrar almak, orta sahanın gücünden keser. Gençken oynatılmıştı orada iyiydi yine ama orta saha bu kadar oturmuşken o düzeni Fabregas için bozmak bence mantıklı bir hareket olmaz. Fabregas yedek olur ancak o düzende, o da olmasın lütfen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 daha 26 yaşında yaw iniesta, genç hala :) Orta sahada evet daha verimli ama özellikle ingiliz takımlarına karşı gördük işte fiziksel olarak oyundan düşebiliyo. O bakımdan daha ileri yönelik oynatılması düşünülebilir. Yoksa Bosquets'i kesip xavi-iniesta-fabregas üçlüsü de yapılabilir ama o üçlü de fazla ofansif kaçar göbeğe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 iniesta gidebilir diye okumustum sanki ya hani ingilterede falanda oynamak istiyormuş galiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 Rewendor said: daha 26 yaşında yaw iniesta, genç hala :) Orta sahada evet daha verimli ama özellikle ingiliz takımlarına karşı gördük işte fiziksel olarak oyundan düşebiliyo. O bakımdan daha ileri yönelik oynatılması düşünülebilir. Yoksa Bosquets'i kesip xavi-iniesta-fabregas üçlüsü de yapılabilir ama o üçlü de fazla ofansif kaçar göbeğe. abi adamın ilk zamanlarını falan hatırlıyorum hep sol açıkta oynuyordu falan, o açıdan gençken dedim. Gerçi bizim ülkemiz için yaşlı oluyor ya 26 yine neyse asdf Xavi-Iniesta-Fabregas üçlüsü olursa Fatmagül'e döner Barcelona, o sisteme daha defansif ağırlıklı bir orta saha şart, Mascherano'yu aldılar mesela ama ilk günde demiştim. Hucüma sıfır katkısı olan dünyanın en iyi DMC'si de olsa ne olur ki Barça sisteminde ? Liverpool'da iş görüyordu çünkü ileride Gerrard hucümu elinde tutarken, Mascherano arkayı topluyordu. Liverpool tarzı oynayan takımlar tam onun takımı, Barça'ya hiç gelmeyecekti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 iniesta 17 yaşında filandı sanırsam ilk maça çıktığında. rijkhard oyuna alırdı da kim lan bu eblek suratlı zaten kötü de filan derdim. utanıyorum hala dediklerim için haha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 senden hiç beklemezdim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 bi alex değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 bu arada affelayın annesi nou camp a kara çarşafıyla çıkmış, lol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 Van der Vaart inanılmaz oynuyor spurs'de yalnız. Resmen yeniden doğdu adam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 Khelben said: bu arada affelayın annesi nou camp a kara çarşafıyla çıkmış, lol. http://sporsitesi.aktifhaber.com/images/news/105362.jpg Türk lan bunlar, Türk vallahi Türk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 BiTcH_oFBaT said: Van der Vaart inanılmaz oynuyor spurs'de yalnız. Resmen yeniden doğdu adam o adam hiç ölmedi ki yeniden doğsun, hep çok iyiydi, ama Real Madrid'de adamı dışladılar resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 arsenal'de ne harcıyo chelsea'yi. 2 0 oldu. song+fabregas. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 hatta walcott 3ledi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 2 sene aradan sonra Arsenal büyük maç kazanıyor kırdılar şeytanın bacağını Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 3-1 olmuş. ivanoviç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 bu chelsea sezon başında döktürüyordu önüne gelene 5-6 atıyordu.bir anda nasıl böyle düşüşe geçtiler anlamıyorum. bu arada arsenaldede fabregas uzun aradan sonra gol atmış helal lan adama :).çocuğumu basıcaktım arsenale ama oran düşük geldi son 4-5 yıldır kazanamamalarına rağmen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 Arsenal bu sene şampiyon olabileceğine inanır belki bu galibiyetle, gerek kadro genişliği gerek oynanan oyun olarak rakiplerinden tecrübe dışında bir eksisi yok kesinlikle, geçen seneki tüm manu-chelsea-mancity maçlarını kaybetmişlerdi onun dışında 1 kez yenilmişlerdi sanırım, bu sezon şanssız bir Manu mağlubiyeti ardından bu Chelsea galibiyeti umarım mesaj olur. Premier ligin tadıdır Arsenal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 bu sene olmasa zaten seneye kesin şampiyonlar, tabii kadro bütünlüğünü sağlayabilirlerse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 Bence şu Manchester United şampiyon olacaksa Premier lig, La Liga'ya geçilir artık ratinglerde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Turkceplease Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 şu ferguson bıraksın artık mençıstırı abi.bıktım bu herifi sakız çiğnerken izlemekten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 BulletRide said: Bence şu Manchester United şampiyon olacaksa Premier lig, La Liga'ya geçilir artık ratinglerde katılıyorum, şuan berbat durumda olan Chelsea, Liverpool falan bile Manu'dan iyi oynuyor, oynayarak kaybediyorlar. Tottenham var mesela, basiretsizlerin efendileri ki ben onların şampiyonluğunu Arsenal'dan çok isterim aslında asfd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mascio Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 Esnaf said: bu chelsea sezon başında döktürüyordu önüne gelene 5-6 atıyordu.bir anda nasıl böyle düşüşe geçtiler anlamıyorum. chelsea ylanızca bu senenin başında değil geçtiğimiz sezonun ikinci yarısında da yardırıyordu ligde. özellikle son haftalar 7ler 6lar uçuşmuştu yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Aralık 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2010 Ah be Arsenal cenabetsin ya, son dakikada kendi kalene at berabere kal. Bu arada Premier lig ruh hastası mı bu Arsenal-Chelsea pzt oynamıştı bugün yine maçları vardı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 Eğlenmiş adamlar http://www.youtube.com/watch?v=Bl55K4FJy-U Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar