Arkasokak Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 Kuzey Kore'nin milli marş sırasında ağlayan oyuncusu Bochum'a transfer olmuştu. ne durumda takip eden var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 Chong Tae Se değil mi ya o santraforu kuzey kore'nin iyi bir oyuncu merak ettim ne yaptı acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guernica Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 mehmet direk kırmızı gördü sevilla maçında. kartlık bile değil hareket. hakemler çok rerörö. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 ilk yarı atamadı ya iki takımda ... hem toplamda 2.5 üst tehlike de hemde canlıdan ilk yarı 0.5 üstü gitti ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
radagast62 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 http://friendfeed.com/rehavetto/b0d5dd5b/isvicre-federasyonu-pazar-gunu-3-te-basel-atp said: isviçre federasyonu, pazar günü 3'te basel ATP'nin finalinde federer oynayacak diye basel-luzern maçını saat 12:45'e almış. taraftarlar da protestonun kralını koymuş. mükemmel lan ahaha http://www.youtube.com/watch?v=K2iRzoTbmxQ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Kasım 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2010 manchester united resmen city japon bayrağı açmasın diye, futbolu olabilecek en iğrenç raddeye getirdi. fergie yazıklar olsun ulan.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
onetimebaby Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 bu premier league bi garip ya. 72 76 2-0 oluyor mac 81 86 2-2. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 stok citeh! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 stuttgart da bugün 3-0 öne geçip 3-3'e getirtti maçı. bu hafta avrupa bir garip. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 Chelsea-sunderland 0-3 zaaaaanderland Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Kasım 18, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2010 Pires -> Aston Villa evet 37 yaşında villa'nın kurtarıcısı olacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Kasım 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2010 Tam Liverpool toparlanmaya başladı derken Gerrard sakatlandı, en az 3 hafta yok. Liverpool yönetimi çıldırmış, Capello'ya ve milli takım sorumlularına laflar hazırlamışlar. Liverpool taraftarı ayaklanmış federasyona karşı falan, Capello lanetlenmiş asdfdsa Yazık tabii, Gerrard tam üstündeki bütün olumsuzlukları bir kenara koyup adam gibi oynamaya başlamıştı. Şimdi sakatlık vs. derken yine dağıtacak kendini, döndüğünde takım umarım iyi bir yerde olur, yoksa hiç toparlanamaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Kasım 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2010 Abi sakatlanan adam için milli takımı suçlamak ne büyük bir salaklıktır ya. Şans ulan bu, sanki bilerek sakatlandı adam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Kasım 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2010 gerard a söz verilmiş en fazla 1 saat oynıyacak diye teknik direktör tarafından. Ama maç esnasında başka bi eleman sakatlanınca gerard da oynatılmak zorunda kalmış. 86. dakkada da sakatlanmış O yüzden kızıyolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Kasım 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2010 sakatlıktan tam olarak çıkmadığı için belli bir sürede oynatılmasını istemiş pool. sonuna kadar haklılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
onetimebaby Mesaj tarihi: Kasım 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2010 pool hakli da toparladiklari falan yoktu. gecen hafta yine tokat delisi olmuslardi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Kasım 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2010 Holy said: Abi sakatlanan adam için milli takımı suçlamak ne büyük bir salaklıktır ya. Şans ulan bu, sanki bilerek sakatlandı adam. Duruma göre değişir. Sapasağlam adam gidip maçta sakatlandıysa yapacak bişey yok, kızmaya da hak yok. Ama mesela yeni iyileşmiş, kondisyonsuz, antrenmansız adamı zorla milli takıma çağırıp (söz verdiğinin üzerinde) oynatırsan (Gerrard), ya da sakatlanmış oyuncuyu çıkarmayıp oynatmaya devam ederek sakatlığını büyütürsen (en basit örnek Arda'nın 1-2 ay önceki durumu) yani kısaca "bile bile lades"e girersen takım kızmakta sonuna kadar haklı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 Gerrard çıkıp oynamak zorunda değil ki sağlıklı hissetmiyorsa. Sakatım koşamıyorum lan dediğinde kulağından tutup zorla sahaya sokacak halleri yok adamı. Ben yanlış buluyorum dediğim gibi, oyuncuna söyleyeceksin o zaman, ağrılarım var diyecek ve çıkmayacak o sahaya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
UniRoss Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 İyi de bu milli takım,oynayabilicekken oynamadı kendini korudu vs gibi dedikodular kariyerine zarar verir Gerrard tarzı sembol oyuncularda. Sonuçta korumaya çalıştıkları bi reputation(türkçesi gelmedi aklıma)'ları var. Mesela Arda'nın Oğuz tarafından tehdit edildiği söyleniyor. Ki burda konu apayrı liverpool da istemiştir bi 60 dakika oynamasını sonuçta maç eksiğini giderir yavaş yavaş ama 60 dakika yani. Gerard orda zor durumda maçın 60. dakikasında sandalye çekme şansı da yok kenarda oturma şansı da yok o noktada TD biraz dikkat edicek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 Holy said: Gerrard çıkıp oynamak zorunda değil ki sağlıklı hissetmiyorsa. Sakatım koşamıyorum lan dediğinde kulağından tutup zorla sahaya sokacak halleri yok adamı. Ben yanlış buluyorum dediğim gibi, oyuncuna söyleyeceksin o zaman, ağrılarım var diyecek ve çıkmayacak o sahaya. Zaten o konuşmayı yapıp, riske girmemek için 60dk oynamak üzere söz aldı. Ama t.d sözünde durmayınca adam sakatlandı işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 UniRoss said: İyi de bu milli takım,oynayabilicekken oynamadı kendini korudu vs gibi dedikodular kariyerine zarar verir Gerrard tarzı sembol oyuncularda. Sonuçta korumaya çalıştıkları bi reputation(türkçesi gelmedi aklıma)'ları var. Mesela Arda'nın Oğuz tarafından tehdit edildiği söyleniyor. Ki burda konu apayrı liverpool da istemiştir bi 60 dakika oynamasını sonuçta maç eksiğini giderir yavaş yavaş ama 60 dakika yani. Gerard orda zor durumda maçın 60. dakikasında sandalye çekme şansı da yok kenarda oturma şansı da yok o noktada TD biraz dikkat edicek. Hiç zarar vermez, Liverpool önce gelir diye düşünür bütün takım Liverpoolda. Türkiye gibi değil orda işler. We are not English we are scouse der Liverpool lılar hatta. Gerard ın da açıklaması var milli takıma zorunluluktan gidiyorum diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 ya birde benim anlamadığım sanki grup maçı, ne bilim çeyrek-yarı final maçı falan Lan hazırlık maçı, ne gerek var senden rica edildiği halde adamı bu kadar zorlamana hani milli takımın tarafı kesinlikle haksız burada, ne bilim basit bir oyuncu değil bu, Gerrard sonuçta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 Londra derbisinde arsenalin aklini almis hotspur. 2-0 dan 2-3 bide haha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
UniRoss Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 Bale seneye 50 milyona falan transfer olabilir yalnız, ağzım bi karış açık izliyorum adamı büyük keyif. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 yaklaşık 3 sene kadar önce, daha tottenham'a ilk geldiği zamanlarda işte adam adanın en pahalı 3. oyuncusuydu zaten, tottenham kötüydü falan derken adam bir türlü parlayamadı, hatta bir ara yedeğe bile düştü. Bu sene takım olarak çok çok iyiler, adamda doğal olarak kendini fazlasıyla gösterebiliyor. Gareth Bale'i uzun süredir takip eden biri olarak şuan ne kadar mutluyum bilemezsiniz asdf Zamanında Mundial'da izleyip keşfetmiştim gerçi adamı dsfdsfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar