escape Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 sipeyskeyk said: nerede eski günler. sene 82, new york'tayım. o zaman yolda yürürken müzik dinlemenin tek yolu buydu tey tey. http://www.youtube.com/watch?v=Jmadh6-mmTM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 ben dışardayken ve araba kullanırken yüksek sesli veya kulaklıkla müzik dinleyemiyorum etraftaki sesleri duymam lzm.yoksa içimi garip bir duygu kaplıyor. paranoyaklık gibi bişi.yani duymam lzm :).araba korna mı çaldı biri mi seslendi taş mı düştü bobma mı patladı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 hem müzik dinleyip hem de dergi falan okuyarak yürüyebiiiyorum yolda, multitasking mucizesiyim resmen. ama tabi sipeyskeyk'in de dediği gibi , eskiden kulaklık falan yoktu, müzik dinleyeceksen boomboxın olacaktı. benimkini sanayide yaptırtmıştım ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemss Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 dinlemeyin zaten arabada son ses camı açmış semtte turluyanların arabasını patlatmak istemişimdir hep. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalikEkmek3Lira Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 Camları açmıyoruz tabi,aslında o camı açıkken son ses müzik dinliyen arabalara kedi atıcaksın camdan içeri. sonra gelsin +repler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemss Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 balik ekmek haklı beyler.emeğe saygı + rep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 ben çok tırsıyorum bu durumdan, 32348 milyar kere bakıyorum sağa sola arkama falan bişi var mı diye. şimdi gerçi kulakiçi kulaklık bozuldu, normal kulaklıkla duyuyorum her şeyi sorun olmuyor da, müziğin sesi az geliyor bu sefer de sfhng. ama hiç öyle çarpılma tehlikesi geçirmedim, gerçi kulaklıksızken altı kere araba çarptı sdfdfg. demek ki kulaklıkla daha dikkatli oluyorum. evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 Quiternoob said: Ölümüm bu yüzden olacak sanırım, sürekli ezilme tehlikesi geçiriyorum. Var mı başka benim gibi olan? ShadowFury said: ben sorulmuş, cevaplanmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 PrudenT said: gerçi kulaklıksızken altı kere araba çarptı sdfdfg. demek ki kulaklıkla daha dikkatli oluyorum. evet. prud seninki kulaklıkla değil de temizlikle alakalı bi durum galiba ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 sen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 Saeros said: PrudenT said: gerçi kulaklıksızken altı kere araba çarptı sdfdfg. demek ki kulaklıkla daha dikkatli oluyorum. evet. prud seninki kulaklıkla değil de temizlikle alakalı bi durum galiba ya oo nepçim laf nepçim laf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 Tren rayına girmiştim bi kere ben çarpıyodu alet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemss Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 nasıl kurtuldunki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
derFremdeSohn Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 beeen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 Saeros said: PrudenT said: gerçi kulaklıksızken altı kere araba çarptı sdfdfg. demek ki kulaklıkla daha dikkatli oluyorum. evet. prud seninki kulaklıkla değil de temizlikle alakalı bi durum galiba ya off, epic Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 abicim başlığı görünce dün gördüğüm ve koptuğum şeyi yazayım dedim: şimdi bostancıdayım iş dönüşü arkadaşla buluşacam. sahilde ışıkların oralarda bekliyorum işte... kızın teki geçiyodu kafasında beyaz kocaman kare kulaklıklar var böle. "ulan" dedim. "dikkat çekecek başka bişey mi bulamadın bembeyaz kocaman şeyi taktın kafana?!" Tam o anda farkettim ki kulaklıkta kablo yok. "heralde bulututtur bu yea." dicek oldum, dehşet içinde tekrar farkettim ki, kulaklığın sağ tarafında cep şeklinde ipod dock'u yapmış allahın çinlisi. bu kızımız da kafasına takmış bunu dolaşıyo. görüntünün gerzekliğine dumur halde bakakaldım öylece. bi de müzik değiştirmek istediğinde napıcak bu yea? Arçelik robotu gibi kulağından kendi kendine ayar mı vericek? ne salak bi icattı o öyle ulan?! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 personal boombox http://dvice.com/pics/ipodheadphones.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Haziran 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2010 Saeros said: PrudenT said: gerçi kulaklıksızken altı kere araba çarptı sdfdfg. demek ki kulaklıkla daha dikkatli oluyorum. evet. prud seninki kulaklıkla değil de temizlikle alakalı bi durum galiba ya yok abi. üç kere zaten benzinlik girişinde çarptılar, aklıma gelmiyor hiç milletin benzin almaya gireceği dsfdg. bi tanesinde takla attıydım o kötüydü de diğerleri ufak olaylar sdfg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Haziran 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2010 surucu olarak topunuza gıcık oluyorum siz bi de kaldırımdan degil yoldan yuruyosunuzdur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Haziran 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2010 abi ben surekli her zaman dinliormda bence sizde bi sorun var. hiç ne araba çarpma tehlikesi atlattım ne baska bişi oldu. gayet guzel guzel muziğimi dinlerken karşıyada geçiorm, yoldada yuruyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Haziran 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2010 yolda tek kulaklıga düşürüyorum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Haziran 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2010 gerci düsündüm de ben müziksiz ve düz yolda giderken de ayni saskinligi yapiyorum. neyse ki araba kullanirken dikkatliyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemss Mesaj tarihi: Haziran 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2010 Daesu said: yolda tek kulaklıga düşürüyorum ben. bilinçli (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Haziran 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2010 hiç sevmem arabayla karşıma çıkarsa da eziyorum genelde. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemss Mesaj tarihi: Haziran 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2010 seri katil bulundu lan ahdua. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar