Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yolda yürürken kulaklıkla müzik dinlemek

Quiternoob

Öne çıkan mesajlar

ben dışardayken ve araba kullanırken yüksek sesli veya kulaklıkla müzik dinleyemiyorum

etraftaki sesleri duymam lzm.yoksa içimi garip bir duygu kaplıyor.

paranoyaklık gibi bişi.yani duymam lzm :).araba korna mı çaldı biri mi seslendi taş mı düştü bobma mı patladı.
Sosyal ağlarda paylaş

ben çok tırsıyorum bu durumdan, 32348 milyar kere bakıyorum sağa sola arkama falan bişi var mı diye. şimdi gerçi kulakiçi kulaklık bozuldu, normal kulaklıkla duyuyorum her şeyi sorun olmuyor da, müziğin sesi az geliyor bu sefer de sfhng. ama hiç öyle çarpılma tehlikesi geçirmedim, gerçi kulaklıksızken altı kere araba çarptı sdfdfg. demek ki kulaklıkla daha dikkatli oluyorum. evet.
Sosyal ağlarda paylaş

abicim başlığı görünce dün gördüğüm ve koptuğum şeyi yazayım dedim:

şimdi bostancıdayım iş dönüşü arkadaşla buluşacam. sahilde ışıkların oralarda bekliyorum işte...

kızın teki geçiyodu kafasında beyaz kocaman kare kulaklıklar var böle. "ulan" dedim. "dikkat çekecek başka bişey mi bulamadın bembeyaz kocaman şeyi taktın kafana?!"

Tam o anda farkettim ki kulaklıkta kablo yok. "heralde bulututtur bu yea." dicek oldum, dehşet içinde tekrar farkettim ki, kulaklığın sağ tarafında cep şeklinde ipod dock'u yapmış allahın çinlisi. bu kızımız da kafasına takmış bunu dolaşıyo.

görüntünün gerzekliğine dumur halde bakakaldım öylece.

bi de müzik değiştirmek istediğinde napıcak bu yea? Arçelik robotu gibi kulağından kendi kendine ayar mı vericek? ne salak bi icattı o öyle ulan?!
Sosyal ağlarda paylaş

Saeros said:

PrudenT said:

gerçi kulaklıksızken altı kere araba çarptı sdfdfg. demek ki kulaklıkla daha dikkatli oluyorum. evet.

prud seninki kulaklıkla değil de temizlikle alakalı bi durum galiba ya

yok abi. üç kere zaten benzinlik girişinde çarptılar, aklıma gelmiyor hiç milletin benzin almaya gireceği dsfdg. bi tanesinde takla attıydım o kötüydü de diğerleri ufak olaylar sdfg.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...