padawan Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 http://vimeo.com/12358240 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 (td) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Friedman Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 cep telefonunu sadece konuşmak ve msjlaşmaktan başka birşeye kullanmıyorum. Ne gereksiz şeyler çıkarıyolar ya. Bi aralarda şubuo diye bi mallık vardı boş boş işler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 dharma'yı kullanmaları hoş değil, turcell(td) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 reklam guzelde olay cok gereksiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 Laorx said: dharma'yı kullanmaları hoş değil, turcell(td) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 35 dakka reklam mi olur lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemss Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 dharmayı bu işe karıştırmıyıcaktınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cystein Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 namaste dememiş olmadı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Manve_13 Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 Friedman said: cep telefonunu sadece konuşmak ve msjlaşmaktan başka birşeye kullanmıyorum. Ne gereksiz şeyler çıkarıyolar ya. Bi aralarda şubuo diye bi mallık vardı boş boş işler Bu olay kalkıyor işte, smartphone satışları acayip hızlı bir şekilde artıyor. Yakın zamanda 4g gelcek cebindeki mobil internetin hızı 100mbit/s olacak. Bence güzel bir uygulama olmuş aferim turkcelle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 Yaratıcılığın bittiği nokta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 arcane said: Yaratıcılığın bittiği nokta. "herkes lost izliyor olm. onu kullanarak bir reklam yaparsak çok ilgi çeker, bakın genç tayfaya hitap ediyor derler, direk akın ederler yeni hizmete." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 ben izlemiyodum bana hitap etmedi. gg turkcell Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 abi o herifi tutup getirmişler reklam cekmişler inanmıyorum ya! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hergonan Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 yelp gibi bisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Haziran 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2010 çupra daha iyi olamaz! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Haziran 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2010 şubuo reklamı güzeldi ama, şuna baya gülerdim ben http://www.youtube.com/watch?v=JUB6iRWhEDE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 Sadece izlediğiniz insanların bıraktığı izleri görebildiğiniz için kullanışlı bulmadım. Kimi izleyeceğim ben şimdi? Benim çevrem iz bırakmıyorsa ne olacak? Umuma açık bilgi bırakmak da lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 -Deno- said: şubuo reklamı güzeldi ama, şuna baya gülerdim ben http://www.youtube.com/watch?v=JUB6iRWhEDE abi ne reklamdır bu ya iyi oldu yıllar sonra tekrar izledim koptum şubuolu kulak ne kadarrrr çirkin. fasdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 lost'la bağı mı varmış bu reklamın.. bilmiyordum ben misal. ama reklam servisi başarılı biçimde anlatıyor bence. yani ben doğrudan gezenzi'nin ne olduğunu dinlemeye kanalize oldum reklamı izlerken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar