Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Beşiktaş JK 2010-2011 Sezonu Genel Tartışma

pascalnouman

Öne çıkan mesajlar

Ferrari çok sağlam adam ya, 40 yılın başı iyi transfer geliyor onuda yok bu adam yaramaz vs diyorlar. Sivok, Ferrari olmadığında ne hale geldiğimizi gördük geçen sene,adamlardan 1 i eksik olunca direk kaç maç gol yemeyen takım kevgire döndü =P Hoş Kaş'ın bu konuda çok desteği vardı saolsun, kurtulduk allahtan.
Sosyal ağlarda paylaş

Ersan Adem Gülüm için Görüşmelere Başlandı

Beşiktaş Futbol Yatırımları Sanayi ve Ticaret A.Ş.'den İMKB'ye gönderilen yazıda, Adanasporlu futbolcu Ersan Adem Gülüm'ün transferi için görüşmelere başlandığı duyuruldu.
Şirketten yapılan açıklama şöyle:

"Adanaspor oyuncusu Ersan Adem Gülüm’ün transferi konusunda görüşmelere başlanmıştır."
Sosyal ağlarda paylaş

İyi de bütün sezon yönetimden taraftarına, kasap fitbolcular bizim süper starlarımızı sakatlıyor diye ağladınız. Sonra servet agüeroya tekme atınca çarptı mı oluyor? Komik duruma düşüyorsunuz başka bir şey değil.

Rewendor said:

he valla, agüero için de süper yıldız bilmemne diyolardı, nooldu? Servet çarptı.
Sosyal ağlarda paylaş

Ben Servet'in genelde sert müdahelerini,onun rakibi sakatlama niyetinden çok dengesizliğine ve gücünü ayarlayamamasına bağlıyorum...
Servet bence defans oyuncuları içinde en art niyetsiz olanlarından,futbol kuralları dahilinde sertliğini uyguluyor,faulünü yapıyor,kalkıp itiraz da etmiyor genelde,paşa paşa burnunu sümkürüp işine bakıyor....
Agüero pozisyonunu tam görememiştim ama orada can havliyle topa müdahale edemeyince dengesiz bir hareket yapmıştı diye hatırlıyorum,topu kaybettiği anlayınca yapabiliyor öyle şeyler Servet,ama dediğim gibi tam hatırlayamadım pozisyonu..
Sosyal ağlarda paylaş

Servet'i birinin yönlendirmesi gerekiyor. Servet GS'ye şampiyonluğu getirirken yanında Song vardı. Song gitti, o sene gs defansı dağıldı. Servet'te dağıldı. Servet'in yanına böyle onu yönlendirecek biri lazım. Bjk'de bu kişi anca Ferrari olur ki ikisinin takası hakkında birşeyler geçiyorsa o zaman patlar fena halde.
Sosyal ağlarda paylaş

Yeni sezon öncesi Q7 ve Guti transferi ile Türkiye'yi ayağa kaldıran Beşiktaş, şimdi de sponsorlar ile bütçesini güçlendirmeyi hedefliyor..

Geçen sene Kızılay ve Mehmetçik Vakfının isimlerini bedelsiz olarak formasına alan Beşiktaş'ımız, bu sene sırt reklamı için M-Oil ile anlaştı.

M-Oil ile 5 yıllık anlaşma yapan ekibimiz, 5 yıl karşılığında stad panoları ve sırt reklamı için 37 Trilyon alacak!
Sosyal ağlarda paylaş

Tam ulan bizi biz yapan değerlerden vazgeçilirmi beşiktaş ruhuna yakışıyordu mehmetçik vakfı ve kızılay nie her boka maddiyat karışıyor filan diyecektim ama 37 trilyonu duyunca sustum
37 trilyon 18 milyon euro ediyor valla 18 milyon euroya sneijderi alırsın heralde
Sosyal ağlarda paylaş

Ha o parayı da peşin para sayıyorlardı zaten demirören'in eline.

Şöyle bütçe, gelir, gider konularında bilginiz yoksa "oo o parayla real madrid kurulur" gibi yorumlar yapıp komik olmayın.

Güzel para bu arada, GS'nin sponsorluğundan daha fazla almışsınız sanırım?
Sosyal ağlarda paylaş

Holy said:

Şöyle bütçe, gelir, gider konularında bilginiz yoksa "oo o parayla real madrid kurulur" gibi yorumlar yapıp komik olmayın.

Güzel para bu arada, GS'nin sponsorluğundan daha fazla almışsınız sanırım?

benim gördüğüm forumun komiği sensin
Sosyal ağlarda paylaş

RRa said:

BiTcH_oFBaT said:

sneijder'ın ancak arabasını alırsın

mesela yani dedim ama sneijder zannetme 100 milyon euro. inter real madridden 15 e aldı.

inter, real madrid'den 15'e aldı ama birde yıllık bağladı bunun dışında :D

gerçi şu var ki Real Madrid'in sokağa attığı adamları iyi takip edip zamanında takımlarımıza katabilirdik. Mesela J. Baptista deniyor, bu adam Real Madrid'den Roma'ya 9 milyon euroya gitti ya, 9 milyon euro nedir ki böyle bir adam için

bu tip yolladığı çok adam var, gerçi bizde de elinde Gio Dos Santos'u ucuza kapatma şansı varken almayan GS gibi örnekler dolu, ya da beş para etmez adamlara, Tabata'lara 8 milyon euro vermek daha eğlenceli birşey olarak kabul ediliyor.
Sosyal ağlarda paylaş

Holy said:

offf ki ne of. tamam moilin çoğunluğunun demirörene ait olduğunu bilmek zorunda değilsin ama konu hakkında birşey bilmiyorsan gelip millete laf sokmaya çalışmayın. milleti komik sanarken ne kadar komik kaldığınızın farkında değilsiniz.
Sosyal ağlarda paylaş

ya öyle zaten büyük takımdan oyuncuyu her zaman ucuza alırsın özellikle kadrosunu boşaltmak isteyenden böyle rmadrid inter barcelonanın kapısında yatıcan kalkıcan :)
adını unuttum şimdi bitane defans vardı rmadridde yetişen liverpooldaydi madrid geçen sene geri aldi ispanya milli takımındada oynuyordu 4milyon euro verdi ya adamlar biz gittik 8 milyon tabataya verdik
Sosyal ağlarda paylaş

RRa said:

ya öyle zaten büyük takımdan oyuncuyu her zaman ucuza alırsın özellikle kadrosunu boşaltmak isteyenden böyle rmadrid inter barcelonanın kapısında yatıcan kalkıcan :)
adını unuttum şimdi bitane defans vardı rmadridde yetişen liverpooldaydi madrid geçen sene geri aldi ispanya milli takımındada oynuyordu 4milyon euro verdi ya adamlar biz gittik 8 milyon tabataya verdik

arbeloa o :D geçen yılın fiyat olarak bence en iyi transferiydi. Bir önceki sezonda Liverpool sağ bekinde iki kişilik oynamış, Liverpool'un son haftalara kadar şampiyonluk potasında tutunmasında en önemli etkenlerden biriydi. Ama sezon sonunda bu adam sadece 4 milyon euroya Real Madrid'e gitti adsfasdfdsa

Yani ben bile FM'de büyük kulüplerin kapısında yatıp kalka kalka Beşiktaş'a Nani'yi, Ben Haim'i, Diarra'yı falan almıştım ASDASD Gerçekte de FB, GS, BJK kulüpler bunu fazlasıyla yapabilirler. Quaresma güzel bir örnek mesela, Fener niye gözden düşmüş Diarra'yı alamasın ki?

Yönetim zihniyetlerinde sorun var, yoksa problem yok aslında
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...