Llama Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2010 2.5milyon euroya sattık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2010 şirketteki haberci arkadaşları sıkıştırdım biraz 25 temmuzda netleşicekmiş Raul konusu 25 temmuzda ne varsa artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2010 Ya bence bizimkiler yabancı kontenjanını boşaltmak için ona buna takas teklif ediyorlar, en kolay gönderme şekli o =P yoksa kimsenin bonservise para vereceği yok... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2010 yaben uefadan çekilişleri nasıl izlicem link verin bulamadım gitt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2010 Zapo bursadan başka yerde oynamam diyodu, Tello da anadolu kulübünde oynamam diyodu o bakımdan pek sanmıyorum eskişehire gideceklerini. Batuhan belki dönebilir Denizli gitti diye, ama döneceğine orada ilk 11 çıkıp pişsin biraz. Ümit Karan'dan öğrensin bişeyler. Gerçi Ümit'i de kadro dışı bırakmışlar neden bilmiyorum, o da karışık. RRa said: şirketteki haberci arkadaşları sıkıştırdım biraz 25 temmuzda netleşicekmiş Raul konusu 25 temmuzda ne varsa artık benim doğumgünüm var da, o zaman alıp galatasaraya hediye etsinler bari :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2010 yok sana hediye die ümit karanı getiriyoruz işte :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2010 şans yok bilider bizde yaa gittik çektik en sağlam adamı yine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mascio Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2010 plzen? her tarafı sağlam olsa kaç yazar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2010 olsun abi bu adalar takımı gibi dandık çeksek ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
UniRoss Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2010 http://ligtv.com.tr/VideoHaber/?r=1&hid=75207 Ferrari yolcu diyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2010 ahaha en yararlı yabancıyı yolluyorlar ya bu demirören cidden adam olmayacak ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2010 Gaziantepspor'un yeni transferi Sosa, Beşiktaş camiasında heyecan yarattı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2010 Holy said: ahaha en yararlı yabancıyı yolluyorlar ya bu demirören cidden adam olmayacak ahah ferrari yavaş adam eğer defans ileride olcaksa geri dönmesi problem o yüzden gidiyor herhalde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2010 Savunmada tekniği iyi, orta sahaya destek verecek, top bizdeyken kenarlara açılıp oyuna katılacak futbolcu istiyorum. Bu adam Puyol falan istiyor sanırım. Puyol - Pique ikilisinden birini verelim beşiktaş'a? =D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2010 yada toraman bana yeter ileriye yabancı alalım diyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2010 ferrarinin topu puyoldan daha iyi kullandığı kesindir heralde puyol kazmanın teki son müdahalesi iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2010 oldun said: yada toraman bana yeter ileriye yabancı alalım diyor sıvoc toroman as olcak yedek ise işte zapo ile ardınç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2010 oha puyola kazma dendi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2010 RRa said: ferrarinin topu puyoldan daha iyi kullandığı kesindir heralde puyol kazmanın teki son müdahalesi iyiPuyol güzel paslaşabilen bir adam. Soğuk kanlı aynı zamanda. Stoper oynadığında bile sağdan yardırıyor, oyuna katılıyor. Tam olarak bunu istemiş aslında Schuster. Benim aklıma Beşiktaş'ın satın alabileceği seviyedeki futbolcular arasında o istediklerinin hepsine sahip bir oyuncu gelmiyor. Var mı böyle bir isim bilen? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2010 Rewendor said: Gerçi Ümit'i de kadro dışı bırakmışlar neden bilmiyorum, o da karışık. ümit doping testine katılmayı reddetmiş çünkü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2010 RRa said: ferrarinin topu puyoldan daha iyi kullandığı kesindir heralde puyol kazmanın teki son müdahalesi iyi Az önce Guardiola'yla konuştum, Puyol'un kazma olduğunu haber verdim. Çok teşekkür etti bu bilgi için. Bundan sonra ilk 11 oynatmayacakmış. Hatta madem öyle benim işime yaramaz, Beşiktaş'a vereyim isterlerse dedi. Gerek yok, onlarda Ferrari var diyip kibarca reddettim. Şimdi de Del Bosque'yi arıyorum, onun da haberi olsun diye de telefonu kapalı şarjı bitti heralde :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2010 Heralde iniesta ile falan kıyaslarsak kazma oluyor. Pique'ye göre de kazma aslında ama dünyanın en iyi 3-5 stoperinden biri olduğu gerçeğini değiştirmez :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2010 güneş daha iyi oynuyor bence puyol'dan, oyunda kaldığı kısa sürede. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PZero Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2010 bu konuyu ben açmıştım :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2010 Yahu şu birbirlerinin transferine bok atma sevdası nereden geliyor? Hepsi iyi olsun işte fenamı adam gibi futbol izleriz. Geçen seneki kepazelikten sonra özellike... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar