Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Beşiktaş JK 2010-2011 Sezonu Genel Tartışma

pascalnouman

Öne çıkan mesajlar

Zapo bursadan başka yerde oynamam diyodu, Tello da anadolu kulübünde oynamam diyodu o bakımdan pek sanmıyorum eskişehire gideceklerini.

Batuhan belki dönebilir Denizli gitti diye, ama döneceğine orada ilk 11 çıkıp pişsin biraz. Ümit Karan'dan öğrensin bişeyler. Gerçi Ümit'i de kadro dışı bırakmışlar neden bilmiyorum, o da karışık.

RRa said:

şirketteki haberci arkadaşları sıkıştırdım biraz 25 temmuzda netleşicekmiş Raul konusu 25 temmuzda ne varsa artık

benim doğumgünüm var da, o zaman alıp galatasaraya hediye etsinler bari :)
Sosyal ağlarda paylaş

RRa said:

ferrarinin topu puyoldan daha iyi kullandığı kesindir heralde puyol kazmanın teki son müdahalesi iyi
Puyol güzel paslaşabilen bir adam. Soğuk kanlı aynı zamanda. Stoper oynadığında bile sağdan yardırıyor, oyuna katılıyor.

Tam olarak bunu istemiş aslında Schuster.

Benim aklıma Beşiktaş'ın satın alabileceği seviyedeki futbolcular arasında o istediklerinin hepsine sahip bir oyuncu gelmiyor. Var mı böyle bir isim bilen?
Sosyal ağlarda paylaş

RRa said:

ferrarinin topu puyoldan daha iyi kullandığı kesindir heralde puyol kazmanın teki son müdahalesi iyi

Az önce Guardiola'yla konuştum, Puyol'un kazma olduğunu haber verdim. Çok teşekkür etti bu bilgi için. Bundan sonra ilk 11 oynatmayacakmış. Hatta madem öyle benim işime yaramaz, Beşiktaş'a vereyim isterlerse dedi. Gerek yok, onlarda Ferrari var diyip kibarca reddettim.

Şimdi de Del Bosque'yi arıyorum, onun da haberi olsun diye de telefonu kapalı şarjı bitti heralde :)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...