Llama Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 http://foto.fanatik.com.tr/news/423x238/2010/12/25/fft1mm1289852.jpg http://fanatik.ekolay.net/Yok-artik_3_Detail_33_206395.htm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 ya, geyik güzel de şunu haber yapmak nasıl bir kalitesizlik ölçütü yaa :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 mesiiye girelim evet de adamin fiyati yok ki. boyle online store da N/A yaziyo adamin yaninda =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 bi de fenerlilerin pahali diye transferlere laf atmasi da nasil bir ruh hali? 10m e x tane ismi cismi belli adam aldik, iyi veya kotu, zaman gosterecek. obur taraftan niang 15m lik futbolcu goruntusu ciziyo mu allah icin? o paraya arsenalin yarisi alirsin lan =P yani siz alamazsiniz, serdal reyiz alir. =P ha bizim transfer anlayi$i tutarsa seneye fener de boyle adam aramaya ba$lar. tabi once on elemeleri falan gecmek gerekiyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 fenerde arasın gsde arasın abi lig yükselsin yaa böyle abuk adamları getirmesin kimseler hala üzülüyorum ribery ye anelkaya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 aynısını geçen sene biz yaptık, sakatlık ve kötü yönetim yüzünden elde patladı, sizinki tutabilir tabii ama yine riskli transferler. Umarım tutar da adam gibi futbol oynayan bi takım izleriz yıllar sonra şu ligde. Simao'nun kariyeri iniş çıkış dolu, 2 senedir pek ortada yok, ama ondan önce bayağı iyiydi. Hoş, Quaresma da öyleydi BJK'da kednini buldu bu da bulabilir. Fernandez kiralık zaten, Almeida da, bakalım, görecez. İsmi fazla abartıldı gibi geliyor bana. Gerçi çok bişey yapmasına da gerek yok forvet olsun yeter şu anda bjk kadrosunda adam gibi forvet yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 Cebinize sığmaz abi bu oyuncular. Küçültmeye çalışmayın artık. Sıkılmadınız mı? Adamların kariyeri, ismi ortada. Bir oynasınlar bakalım nedir ne değildir göreceğiz. Sizinkilerin elini tutan mı var? Beşiktaşın yaptığı transferleri aşağılamaya çalışmak yerine kendi takımınızın topaklarında kendi transfer politikalarınızı irdelerseniz daha hoş olur gibi. Ne bileyim, Q7, Guti, Fernandes, Simao, Almeida... E yani... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 Bizimki biraz daha farklı sanki , 3 adam aldık 3üde tuttu (sakatlıkları saymıyorum tabi) , üzerine 3 tane daha aldık ama devre arasında. Bence bizim takımların devre arasında transfer yapması daha avantajlı, sene sonu yapmaya kalkınca görüyoruz 8 milyonlara misimoviçler nianglar, geç kalınca günü kurtarayım diye 8 milyona tabatalar vs. halbuki devre arası doğru düzgün transfer yapan klüp çok az, rekabette biraz daha az oluyor şu durumda. Bu gelen 3 adamı sene sonu almaya çalışsak şu ödenen paranın 2-3 katını öderdik bonservis olarak. (Yada alamazdık zira serbest kalan adamlara atlayan takım bol oluyor) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 Rewendor said: aynısını geçen sene biz yaptık, sakatlık ve kötü yönetim yüzünden elde patladı, sizinki tutabilir tabii ama yine riskli transferler. Umarım tutar da adam gibi futbol oynayan bi takım izleriz yıllar sonra şu ligde. Simao'nun kariyeri iniş çıkış dolu, 2 senedir pek ortada yok, ama ondan önce bayağı iyiydi. Hoş, Quaresma da öyleydi BJK'da kednini buldu bu da bulabilir. Fernandez kiralık zaten, Almeida da, bakalım, görecez. İsmi fazla abartıldı gibi geliyor bana. Gerçi çok bişey yapmasına da gerek yok forvet olsun yeter şu anda bjk kadrosunda adam gibi forvet yok. abi sizin geneli kiralıktı ondan tutmadı aşı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 e fernandez de kiralık :) Bizimkilerden kasıt Elano, Keita, Kewell, Lincoln, Baros gibi adamlardı kiralıklardan öte. Düşünürsen hepsi yine gayet ünlü kimisi dünya çapında (özellikle Baros, Kewell ve Elano) adamlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 Kazım > Alex > All above Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 daha adamlar sinirdan giriş yapmadn herkes bok atmis, 1 tanesi bile tutsa yine basaridir verilen paraya gore. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 futbol adına sorun olcaklarını sanmıyorum ben bu adamlar birlikte zaten oynamış oyuncular. ama hilbert gibi sorun yaşarlarsa çok kötü olur işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 Rewendor said: aynısını geçen sene biz yaptık, sakatlık ve kötü yönetim yüzünden elde patladı, sizinki tutabilir tabii ama yine riskli transferler. Umarım tutar da adam gibi futbol oynayan bi takım izleriz yıllar sonra şu ligde. Simao'nun kariyeri iniş çıkış dolu, 2 senedir pek ortada yok, ama ondan önce bayağı iyiydi. Hoş, Quaresma da öyleydi BJK'da kednini buldu bu da bulabilir. Fernandez kiralık zaten, Almeida da, bakalım, görecez. İsmi fazla abartıldı gibi geliyor bana. Gerçi çok bişey yapmasına da gerek yok forvet olsun yeter şu anda bjk kadrosunda adam gibi forvet yok. Simao konusunda bir yanlislik var sanirim adam gecen sene uefa yi kaldirdi daha yeni kariyerinde 2 sezondur inis cikis var demissinde. Ayruca komple yanlis anlasilan bir nokta var bu kadar yildiz gelmesine ragmen halen daha basari yok diyen arkadaslar vat. Bu kadar sakatlik olmasina ragmen avrupa da ulkeyi tek temsil eden klup ve ligde de yaristan kopmus gibi gorunsede iddiasi suren bir takim durumunda besiktas. Demiroreni hic sevmem ama bu sezon serdal adali ile iyi is cikardilar helal olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yenerk85 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 Rewendor said: e fernandez de kiralık :) Bizimkilerden kasıt Elano, Keita, Kewell, Lincoln, Baros gibi adamlardı kiralıklardan öte. Düşünürsen hepsi yine gayet ünlü kimisi dünya çapında (özellikle Baros, Kewell ve Elano) adamlar. abi elano dunganın milli takımına girip man cityde yedek beklemekten başka ne yaptı hayatı boyunca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mascio Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 simao son 2 sezondur kötü diyerek futbol bilgini ortaya koymuşsun rewendor. takip etmiyorsan sallama bari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 abi ben edebildiğim kadarıyla takip ediyorum a.madrid i hatta elimde olsa tüm maçlarını izlerim.tamam iyi oynuyor ama bundan 2 yıl önceki simao ile alakası yok.ligde bu performansıyla bile döktürür tabi orası ayrı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 tamam her futbolcunun bir altın çağı vardır, o dönemde simao'nun altın çağıydı yani, tabii ki her futbolcunun bile bir emekleme vs. dönemi olacak ki 31 yaşındaki bir adamdan bahsediyoruz. Altın çağları dediğiniz zaman Simao 28-29 yaşındaydı. Yaşlandıkça adamın performansı elbette düşecek, ama o düşen performansta bile adam göz doldurucu bir şekilde oynuyordu. Yani A. Madrid'in tüm maçlarını izlemene gerek yok, arada bir denk gelsen yine Simao'ya hayran kalırdın. Bu yüzden büyük transfer zaten, hem böyle istikrarlı bir adamı aldın hemde ucuza aldın. Son yıllarda bu kadar başarılı bir transfer daha hatırlamıyorum ben, belki Anelka diyeceğim o da yine o kalitede, yaşta ve fiyata(tamam bu göreceli olabilir) geldiği için, Çünkü Anelka'da kariyerinin en iyi dönemlerinde geldi Fener'e, tamam belki hafif gözden düşüyordu vs. ama Anelka'ydı yani, bence fazlasıyla da katkı yaptı Fener'e, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 khalad said: Rewendor said: aynısını geçen sene biz yaptık, sakatlık ve kötü yönetim yüzünden elde patladı, sizinki tutabilir tabii ama yine riskli transferler. Umarım tutar da adam gibi futbol oynayan bi takım izleriz yıllar sonra şu ligde. Simao'nun kariyeri iniş çıkış dolu, 2 senedir pek ortada yok, ama ondan önce bayağı iyiydi. Hoş, Quaresma da öyleydi BJK'da kednini buldu bu da bulabilir. Fernandez kiralık zaten, Almeida da, bakalım, görecez. İsmi fazla abartıldı gibi geliyor bana. Gerçi çok bişey yapmasına da gerek yok forvet olsun yeter şu anda bjk kadrosunda adam gibi forvet yok. Simao konusunda bir yanlislik var sanirim adam gecen sene uefa yi kaldirdi daha yeni kariyerinde 2 sezondur inis cikis var demissinde. Ayruca komple yanlis anlasilan bir nokta var bu kadar yildiz gelmesine ragmen halen daha basari yok diyen arkadaslar vat. Bu kadar sakatlik olmasina ragmen avrupa da ulkeyi tek temsil eden klup ve ligde de yaristan kopmus gibi gorunsede iddiasi suren bir takim durumunda besiktas. Demiroreni hic sevmem ama bu sezon serdal adali ile iyi is cikardilar helal olsun. Abi rüyada mı yaşıyorsunuz ben gerçekten anlamıyorum. Beşiktaş'ın transferleri gerçekten etkileyici buna kimsenin itirazı yok, gelecekten beklentiniz olsun Schuster bu işi kıvırcak diye düşünün ona da tamamen eyvallah. Ama şu sene Beşiktaş felaket başarısız bana göre, Galatasaray resmen sürünürken Helsinborglara yenilirken bile UEFA'da gruptan çıktı, yani çıkamayanı dövüyorlar bir terslik olmazsa grup aşamasına kadar felaket tırt bir kupa UEFA. Ligde de pozitif düşünseniz bile havlu atmış bir takım var, Galatasaray veya Fenerbahçe olsa bir derece ama Trabzonspor'dan bu kadar puan fark yiyip ligde bile hala ucundan potada diye takımınız başarılı görmek gerçekten çok enteresan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
poopla Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 almeida kötü transfer onun dışındakiler çok iyi bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mascio Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 almeida' ya kötü diyecek duruma gelmişse türk futbolu gelişmiş demektir. nartallolardan simao quaresma gutilere vay anasını. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 Rewendor said: aynısını geçen sene biz yaptık, sakatlık ve kötü yönetim yüzünden elde patladı, sizinki tutabilir tabii ama yine riskli transferler. Umarım tutar da adam gibi futbol oynayan bi takım izleriz yıllar sonra şu ligde. Simao'nun kariyeri iniş çıkış dolu, 2 senedir pek ortada yok, ama ondan önce bayağı iyiydi. Hoş, Quaresma da öyleydi BJK'da kednini buldu bu da bulabilir. Fernandez kiralık zaten, Almeida da, bakalım, görecez. İsmi fazla abartıldı gibi geliyor bana. Gerçi çok bişey yapmasına da gerek yok forvet olsun yeter şu anda bjk kadrosunda adam gibi forvet yok. geçen sene aynısını filan yapmadı gs. Çok yanlış düşünüyosunuz. Gs kimleri aldı geçen sene? Jo'yu dos santos'u kiraladı. Adamlar kendi takımlarında oynuyamayan kişilerdi. Jo desen city 'de tutunamamış, everton'da yarım sezon kiralık oynamış. Dos santos desen ipswish de kiralık oynamış filan. Takımda yer bulamıyordu. Keita zaten iyiydi, neden sattını hala merak ediyorum. Elano tutmadı bir tek ki, elano hiç bir zaman kurtarıcı olamadı zaten. Takım iyiyken o da iyi. Takım kötüyken o da kötü. TD ile anlaşamayınca olmadı bir de. Bizim aldığımız adam almeida, şu an werder'in en formda adamlarından biri ve golcüsü. simao desen atletico da bu sezon 9 gol atmış, kaptanı. evet fernandes tam bir muamma. 20 milyon'a valencia'ya transfer olmuş zamanında ama tutmamış. Laubali bir adam. Onun dışında diğer transferler ortada. GS kiraladı, biz aldık zaten. Çoğu şey farklı durumda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 BulletRide said: khalad said: Rewendor said: aynısını geçen sene biz yaptık, sakatlık ve kötü yönetim yüzünden elde patladı, sizinki tutabilir tabii ama yine riskli transferler. Umarım tutar da adam gibi futbol oynayan bi takım izleriz yıllar sonra şu ligde. Simao'nun kariyeri iniş çıkış dolu, 2 senedir pek ortada yok, ama ondan önce bayağı iyiydi. Hoş, Quaresma da öyleydi BJK'da kednini buldu bu da bulabilir. Fernandez kiralık zaten, Almeida da, bakalım, görecez. İsmi fazla abartıldı gibi geliyor bana. Gerçi çok bişey yapmasına da gerek yok forvet olsun yeter şu anda bjk kadrosunda adam gibi forvet yok. Simao konusunda bir yanlislik var sanirim adam gecen sene uefa yi kaldirdi daha yeni kariyerinde 2 sezondur inis cikis var demissinde. Ayruca komple yanlis anlasilan bir nokta var bu kadar yildiz gelmesine ragmen halen daha basari yok diyen arkadaslar vat. Bu kadar sakatlik olmasina ragmen avrupa da ulkeyi tek temsil eden klup ve ligde de yaristan kopmus gibi gorunsede iddiasi suren bir takim durumunda besiktas. Demiroreni hic sevmem ama bu sezon serdal adali ile iyi is cikardilar helal olsun. Abi rüyada mı yaşıyorsunuz ben gerçekten anlamıyorum. Beşiktaş'ın transferleri gerçekten etkileyici buna kimsenin itirazı yok, gelecekten beklentiniz olsun Schuster bu işi kıvırcak diye düşünün ona da tamamen eyvallah. Ama şu sene Beşiktaş felaket başarısız bana göre, Galatasaray resmen sürünürken Helsinborglara yenilirken bile UEFA'da gruptan çıktı, yani çıkamayanı dövüyorlar bir terslik olmazsa grup aşamasına kadar felaket tırt bir kupa UEFA. Ligde de pozitif düşünseniz bile havlu atmış bir takım var, Galatasaray veya Fenerbahçe olsa bir derece ama Trabzonspor'dan bu kadar puan fark yiyip ligde bile hala ucundan potada diye takımınız başarılı görmek gerçekten çok enteresan Galatasaray veya Fenerbahçe olsa bir derece derken ? çokmu farklı bu iki takımın durumu. Lig tablosunda yazana göre yorum yapıyorsun fikstürü açıp bir baksana bakalım Trabzon bütün derbileri deplasmanda oynuyor Beşiktaş ise kendi evinde sadece bu bile beşiktaş'ın avantajını gösterir. Kadrosunuda bu derece güçlendirmişken yukarı sıralara tırmanması çok doğal olucaktır. Şampiyonluk konusuna gelince zor bir ihtimal olsa da yok denemez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 Beşiktaş'ın şampiyonluğu zor ama zaten yeni bir takım kuruluyo, bu sene iyi kötü UEFAya kalabilecek bir yerde bile bitirsek ligi yeter. Bir de şu var. Ligin birincisi GS ya da FB olsa şampiyonluk imkansız olabilrdi ama TSnin şampiyon olması daha zor. 3 büyüklerden biri iyi futbol oynamaya başlayıp, farkı 3, 4 puanlara indirdiği an TS baskıyı kaldırabilecek mi? Zannetmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 abi şu kadro için UEFA'ya kalmak başarısızlıktır yalnız, Yani Quaresma - Guti gelmişken bile en az ŞL diyorduk, şimdi en az UEFA'ya gidelim bari diyoruz. Bu olmamalı, Hedef küçülte küçülte nereye kadar gidilebilir ki? Yine de fikstür avantajı sayesinde en kötüsünden ŞL'ye gideriz gibime geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar