Holy Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 çürük adam almışsınız lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 ya uzun süredir adam gibi oynamayan adama çok yüklendik gibime geliyor. Kondisyonerlerimizin başarısızlığıdır bu da aslında, çok geçte gelmedi Quaresma, hazırlanabilirdi. Yani geçen sene neredeyse hiç oynamadı, ondan önce Inter-Chelsea vs. derken de böyle düzenli olarak hiç oynamadı. Çıkıp bir anda bu çizelge de sağ kalmasını zaten pek beklemiyordum da, bu kadar uzun süreli ayrı kalacak olması gerçekten kötü, Takım şu Porto maçlarındaki gibi oynasa aslında sürekli çok iyi olacak, Quaresma'sız da çok iyi idare etmiştik. Gerçi Türkiye'deki futbolda o kadar iyi oynamamıza, hatta büyüklerin hepsinin o derecede iyi oynamasına engel oluyor ya neyse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 Gol atacak adam yok, Bobo sakat olunca iş bitiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 Darksun said: Gol atacak adam yok, Bobo sakat olunca iş bitiyor. Fatih Tekke var adam hazır die almıyorum diyor kadroya halbuki gayette hazır oynar çatır çatır q7 ve guti sakatlıktan çıkıyor hemen alıyor. Tekke'nin acilen değerlendirilmesi lazım Nobre-Holosko-Taba 3lüsüne kaldıysak halimiz içler acısı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 valla tekke her türlü oynatılmalı şu pozisyonda ama hoca taktı sanırım ona başka türlüsünü aklım almıyor yani adam kalmadı klubede zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 adam tartıştı die kadrodan attı fatih tekke'yi oynadıgı maçta çok etkiliydi bence o kadar kondisyon eksiğine rağmen ki şu anda çıksa nobre'den falan kat kat daha iyi performans gösterir bence . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 cok klise bir söz ama.. holosko'nun parasnin 10da 1ini bana versinler kacirdgi golu atarim lannn!!!! ne adamlara ne paralar veriyoruz ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 holosko'yu geçtim bugün nobre'nin bir pozisyonu oldu kaleyi bile tutturamadı adam ofsayt verdi ki hakem ofsayt değildi pozisyon onu geçtim adam kaleye top atamıyor böyle zavallılık yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inprc Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 daha öncede yazmıştım hiç istemesemde. önümüzdeki sezon schuster quaresma guti üçlüsü olmayacak beşiktaş ta. belki guti bir ihtimal kalabilir. önemli olan sonraki hamleler ne olacak. büüyk ihtimalle yine yanlış tercihler olacaktır. aziz yıldırım adnan polat ın hamleleri gibi. şifo mehmet gelir 6 ay sonra kovulur görüşüm ve tahminim devam ediyor. 3 büyüklerin üçününde durumu vahim. en kötüsü gelecek açısından hiç bir umut yok.özellikle beşiktaş ve g.saray anadolu takımları 2-3 yıl daha domine edebilir ligi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 bu sene trabzon alsın bence ligi. avrupa tecrübesi de var en azından biraz. Şenol Hoca iyi işler yapabilir Avrupa'da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 said: Bernd Schuster, maçın ardından oldukça ilginç açıklamalarda bulundu. "Süper Lig'de 60'ların futbolunu beklemiyordum" diyen Alman teknik adam... less qq more pew pew Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 Trabzon bu sene oynadığı futbolla şampiyonluğu hak ediyor takıma 1-2 tane de düzgün takviye yaparlarsa sezonu bu şekilde kapatırlar. Seneye de aldıkları parayı iyi değerlendirip doğru düzgün transferler yaparlarsa ellerindeki takımı koruyup avrupa'da da başarı elde etmeleri kaçınılmaz olur. zaten bunun sinyallerini liverpool maçında verdiler ama tecrübesizliklerine yenildiler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 Ben hala Trabzonun ikinci yarıda kendi ayağını kaydırıp fail olacağını düşünüyorum. Bursa'yı bilmiyorun. Adamlar fena gitmiyor. Ama 2 sene üstüste şampiyon olacklarını sanmıyorum. Bizden de bu futbolla bir cacık olmaz. Gidip evinde Kasımpaşa Konyayı yenemezsen popisiyle güler millet sana. Ha Fatih Tekke'yle kavga etmişmişmiş Schuster. Eğer 1-2 maç daha böyle forvetsiz oynayıp puan kaybedersek kelle isteyenlerin sayısı iyice artacak. O yüzden paşa paşa oynatsın bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 Masquerade said: said: Bernd Schuster, maçın ardından oldukça ilginç açıklamalarda bulundu. "Süper Lig'de 60'ların futbolunu beklemiyordum" diyen Alman teknik adam... less qq more pew pew Şu açıklamalara da uyuz oluyorum gerçekten. L2P derler adama. Ne yapsın adamlar 3-4-3 All out falan mı oynasınlar deplasmanda ? Ya sabır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inprc Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 holosko için manisa'ya 5 milyon euro + koray avcı ve burak yılmaz'ın verildiğini hatırlıyorsunuz değil mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 schüster bi de ispanya'yı falan da takip etsin. real madrid'e barcelona'ya karşı, bizim anadolu takımlarının yapamadıkları şekilde savunma yapıyor takımların çoğu. gerçi 8 yiyolar yine ama olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 q7 4 hafta yok 2ci derece yırtık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 yeter arkadaş ya doğru dürüst izleyemedik adamı hale bak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 inprc said: holosko için manisa'ya 5 milyon euro + koray avcı ve burak yılmaz'ın verildiğini hatırlıyorsunuz değil mi ? koray avcı ile burak yılmaz kısmına yanmamda 5 milyon'a yanarım kimleri alırdık o paraya yurt dışından acaba Tabata + Holosko + Ayhan Akman şu üçlüye verilen paralarla ne adamlar gelirdi acaba takıma ah ah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reksa Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 DarKRideR said: ya uzun süredir adam gibi oynamayan adama çok yüklendik gibime geliyor. işte bütün mesele bu. quaresma ve guti özellikle son 2 sezondur ortalama 10-12 maç falan oynuyorlardı. buraya gelince birden 10 maç üst üste oynayınca ikiside patladı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THARKAS Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 fatih tekke yapmistir bir terbiyesizlik. her gittigi kulubu trabzon sandigindan reis modunda takiliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 Masquerade said: said: Bernd Schuster, maçın ardından oldukça ilginç açıklamalarda bulundu. "Süper Lig'de 60'ların futbolunu beklemiyordum" diyen Alman teknik adam... less qq more pew pew ulan var ya acayip ayar oldum bu herife, ne zaman puan kaybetse bizim ülkeye bok atıyo. Kovun la şunu!!!!! :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 Eralp said: Masquerade said: said: Bernd Schuster, maçın ardından oldukça ilginç açıklamalarda bulundu. "Süper Lig'de 60'ların futbolunu beklemiyordum" diyen Alman teknik adam... less qq more pew pew ulan var ya acayip ayar oldum bu herife, ne zaman puan kaybetse bizim ülkeye bok atıyo. Kovun la şunu!!!!! :D Adam bir bakıma haklı aslında suçlamamak lazım bizim futbolumuz gelişmedi doğru düzgün bütün yatırım istanbul takımlarına olunca anadolu kulüpleride başarıyı 60 ların futbolu ile kazanıyor adlmfgdg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 o zaman da sorarlar adama 60 ların futbolunu bile yenemiyo musun diye. Sanki beşiktaş müthiş oynuyor da sahada, karşıdaki takımlara bok atıyo adam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 adamın kendisinide bir yerde savunması lazım ne diyeceğini şaşırdı iyice tepkiler gelmeye başlıyor çünkü rikard gibi olucam die düşünüyo bütün maç boyu tipinden belli oluyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar