Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Beşiktaş JK 2010-2011 Sezonu Genel Tartışma

pascalnouman

Öne çıkan mesajlar

ya uzun süredir adam gibi oynamayan adama çok yüklendik gibime geliyor. Kondisyonerlerimizin başarısızlığıdır bu da aslında, çok geçte gelmedi Quaresma, hazırlanabilirdi.

Yani geçen sene neredeyse hiç oynamadı, ondan önce Inter-Chelsea vs. derken de böyle düzenli olarak hiç oynamadı. Çıkıp bir anda bu çizelge de sağ kalmasını zaten pek beklemiyordum da, bu kadar uzun süreli ayrı kalacak olması gerçekten kötü,

Takım şu Porto maçlarındaki gibi oynasa aslında sürekli çok iyi olacak, Quaresma'sız da çok iyi idare etmiştik. Gerçi Türkiye'deki futbolda o kadar iyi oynamamıza, hatta büyüklerin hepsinin o derecede iyi oynamasına engel oluyor ya neyse
Sosyal ağlarda paylaş

Darksun said:

Gol atacak adam yok, Bobo sakat olunca iş bitiyor.

Fatih Tekke var adam hazır die almıyorum diyor kadroya halbuki gayette hazır oynar çatır çatır q7 ve guti sakatlıktan çıkıyor hemen alıyor. Tekke'nin acilen değerlendirilmesi lazım Nobre-Holosko-Taba 3lüsüne kaldıysak halimiz içler acısı
Sosyal ağlarda paylaş

daha öncede yazmıştım hiç istemesemde. önümüzdeki sezon schuster quaresma guti üçlüsü olmayacak beşiktaş ta. belki guti bir ihtimal kalabilir.

önemli olan sonraki hamleler ne olacak. büüyk ihtimalle yine yanlış tercihler olacaktır. aziz yıldırım adnan polat ın hamleleri gibi.

şifo mehmet gelir 6 ay sonra kovulur görüşüm ve tahminim devam ediyor.

3 büyüklerin üçününde durumu vahim. en kötüsü gelecek açısından hiç bir umut yok.özellikle beşiktaş ve g.saray

anadolu takımları 2-3 yıl daha domine edebilir ligi.
Sosyal ağlarda paylaş

Trabzon bu sene oynadığı futbolla şampiyonluğu hak ediyor takıma 1-2 tane de düzgün takviye yaparlarsa sezonu bu şekilde kapatırlar. Seneye de aldıkları parayı iyi değerlendirip doğru düzgün transferler yaparlarsa ellerindeki takımı koruyup avrupa'da da başarı elde etmeleri kaçınılmaz olur. zaten bunun sinyallerini liverpool maçında verdiler ama tecrübesizliklerine yenildiler.
Sosyal ağlarda paylaş

Ben hala Trabzonun ikinci yarıda kendi ayağını kaydırıp fail olacağını düşünüyorum.
Bursa'yı bilmiyorun. Adamlar fena gitmiyor. Ama 2 sene üstüste şampiyon olacklarını sanmıyorum.

Bizden de bu futbolla bir cacık olmaz. Gidip evinde Kasımpaşa Konyayı yenemezsen popisiyle güler millet sana.

Ha Fatih Tekke'yle kavga etmişmişmiş Schuster. Eğer 1-2 maç daha böyle forvetsiz oynayıp puan kaybedersek kelle isteyenlerin sayısı iyice artacak. O yüzden paşa paşa oynatsın bence.
Sosyal ağlarda paylaş

Masquerade said:

said:
Bernd Schuster, maçın ardından oldukça ilginç açıklamalarda bulundu. "Süper Lig'de 60'ların futbolunu beklemiyordum" diyen Alman teknik adam...

less qq more pew pew

Şu açıklamalara da uyuz oluyorum gerçekten. L2P derler adama.
Ne yapsın adamlar 3-4-3 All out falan mı oynasınlar deplasmanda ?

Ya sabır.
Sosyal ağlarda paylaş

inprc said:

holosko için manisa'ya 5 milyon euro + koray avcı ve burak yılmaz'ın verildiğini hatırlıyorsunuz değil mi ?

koray avcı ile burak yılmaz kısmına yanmamda 5 milyon'a yanarım kimleri alırdık o paraya yurt dışından acaba Tabata + Holosko + Ayhan Akman şu üçlüye verilen paralarla ne adamlar gelirdi acaba takıma ah ah
Sosyal ağlarda paylaş

Masquerade said:

said:
Bernd Schuster, maçın ardından oldukça ilginç açıklamalarda bulundu. "Süper Lig'de 60'ların futbolunu beklemiyordum" diyen Alman teknik adam...

less qq more pew pew

ulan var ya acayip ayar oldum bu herife, ne zaman puan kaybetse bizim ülkeye bok atıyo. Kovun la şunu!!!!! :D
Sosyal ağlarda paylaş

Eralp said:

Masquerade said:

said:

less qq more pew pew

ulan var ya acayip ayar oldum bu herife, ne zaman puan kaybetse bizim ülkeye bok atıyo. Kovun la şunu!!!!! :D

Adam bir bakıma haklı aslında suçlamamak lazım bizim futbolumuz gelişmedi doğru düzgün bütün yatırım istanbul takımlarına olunca anadolu kulüpleride başarıyı 60 ların futbolu ile kazanıyor adlmfgdg
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...