Llama Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 erhan ekrem rıdvar var o mevkide ama hepsi sakat
Wispy Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 Schüster Nihatı satın gitsin demiş. Günün en hayırlı haberi diycem ama adana demirspordan başka ilgilenen olmaz.
poopla Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 Silphatos said: iverson'dan iyi amc olur he
LucifeL Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 Silphatos said: iverson'dan iyi amc olur hebence daha çok sağ açık :)
Holy Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 esas amc steve nash'ten olur. çük kadar sahada iğne deliğinden top geçiren adam, büyük sahada farenin geçmeyeceği yerden topu geçirir. zaten futbolu da seviyo
Natanyal Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 Holy said: esas amc steve nash'ten olur. çük kadar sahada iğne deliğinden top geçiren adam, büyük sahada farenin geçmeyeceği yerden topu geçirir. zaten futbolu da seviyo Yanlış hatırlamıyorsam bir ara her yaz ayında Tottenham'ın antremanlarına çıkıyordu asdfdas
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 steve nash'in bi video vardı top cambazlığı yaptığı, adan baya iyi topçu. del piero'nun kankasından daha azı beklenmez zaten.
oldun Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 steve nash hangi sporu yapsa basarılı olacakmıs sans basket bola cıktı tenis de oynar bence
Natanyal Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 buraya da koyayım :) http://www.youtube.com/watch?v=pb_S5REktds&feature=channel
Llama Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 Fatih Tekke Schuster'e KAFA ATIYORDU!! haber başlığı bu :) hayırlısı bakalım basın saldırsaaa basın saldırsanaaa basıınnn
applev0dka Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 Llama said: Fatih Tekke Schuster'e KAFA ATIYORDU!! haber başlığı bu :) hayırlısı bakalım basın saldırsaaa basın saldırsanaaa basıınnn 1 mac kazandik böyle seyler yazıolar..3-5 mac seri yapsak.. bobo q7'yi dövdu.. schuster nihati tekmeledi.. baskan para vermiyor höhöhdede devam eder :D
Llama Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 Yönetim Kurulumuz’dan Açıklama 01.11.2010 12:18 Bugün bir gazetede yer alan oyuncumuz Fatih Tekke ile Teknik Direktörümüz Bernd Schuster arasında yaşandığı iddia edilen tartışma haberi gerçeği yansıtmamaktadır. "Sivasspor maçı sonrası Teknik Direktörümüz Bernd Schuster, oyuncumuz Fatih Tekke ile de özel bir görüşme yapmıştır. Bu görüşmenin detayı hiçbir şekilde kavgaya mahal vermemiştir. Beşiktaş formasını giyen her oyuncu, Beşiktaşlılık duruşu gereği, teknik direktörüne saygı duyulması gerektiğini bilir. Her takımın soyunma odasında yaşanabilecek futbol içerikli görüşme, manşetlere bu şekilde yansımamalıydı. Teknik Direktörümüz Bernd Schuster ve Fatih Tekke arasında geçenler her teknik direktör ile oyuncu arasında yaşanan seviyede bir konuşmadır. Haberde yansıtıldığı üzere oyuncumuz Fatih Tekke'nin Teknik Direktörümüz Schuster'e fiziki bir müdahalesi, ya da müdahale girişimi olmamıştır. Kamuoyunun bilgilerine saygılarımızla sunarız." Beşiktaş JK Yönetim Kurulu
poopla Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 knox said: 3-5 alıyorduk porto maçını rüyam da
Arkasokak Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 ayağının kırılışıyla üzen rıdvan bu sefer de küvette düşerek elini kırmış.
tunch Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 bu futbolcuların küvet fantezileri de bitmiyor abi.
Natanyal Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 Arkasokak said: ayağının kırılışıyla üzen rıdvan bu sefer de küvette düşerek elini kırmış. göz var çocukta sdfds
dreagloth Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 Neyse eli kırık oynar önemli değil.
Eralp Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 ben lisede kolum alçılıyken sınıf maçına çıktıydım lan. Benim de bileğim çatlktı :D oynar oynar bişi olmaz
Rewendor Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 belli olmuyor, bazen kol sargılı alçılı oynanabiliyor ama bazen kritik bişi oluyor hiç riske girilmiyor, oynatılmıyor. Birkaç sene önce mesela Nesta fazla playstation oynamaktan el bileğini sakatlamıştı da bikaç hafta oynayamamıştı mesela.
Tenekeadam Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 hilbert geride oynasın, zaten orta yapamıyor.Gerçi bir daha düşündüm geride oynayınca ofsaytı çok bozuyor. Asıl ekrem lazım onun durumu nedir?
Burax Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 bjk.com.tr said: Genç oyuncumuzun durumu ile ilgili olarak internet sitemize bir açıklama yapan Kulüp Doktorumuz Devrim Urgun, Rıdvan’ın elinin 3-4 hafta alçıda kalacağını söyledi. Urgun ayrıca Rıdvan Şimşek’in 2. haftadan sonra koşulara başlayabileceğini ifade etti. ligtv said: Tedavilerine devam edilen Ekrem Dağ, İbrahim Üzülmez, Bobo, Cenk Gönen ve Sivok antrenmana katılmadı. Nobre, Ferrari ve Quaresma ise takımla birlikte koştu, ancak top çalışmalarında yer almadı.
khalad Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 rıdvanın kide nasıl bir şanssızlıktır arkadaş anlamadım gitti. çocuk bir türlü oynayamadı adam gibi futbol.
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 Tenekeadam said: hilbert geride oynasın, zaten orta yapamıyor.Gerçi bir daha düşündüm geride oynayınca ofsaytı çok bozuyor. Asıl ekrem lazım onun durumu nedir? ekrem veya erhan gibi kazmaları arıyacağımız hiç aklıma gelmezdi. şaka gibi ya. hilbert iyi bindirmeler filan yapıyor aslında da o kadar. acaba sağ açıkta onur'u deniyebilir mi? Bu arada schuster gene doğru şeyler söyledi gene hedef haline geldi haha.
Öne çıkan mesajlar