Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

GameBoy

Friedman

Öne çıkan mesajlar

Geçen gün evi karıştırırken şu benim en eski odun gameboyumu buldum.

http://www.gearfuse.com/wp-content/uploads/2009/11/gameboy.jpg

yeni bi tane game boy advance yada nintendo ds alsam o eski kartuşları çalıştırabilirmiyim ? aynımıdır kartuşları ? bi tane 250 in 1 kartuşum var çok sağlam contra batman fln var gitmesin kullaniyim istiyorum.

Yada boşverip psp mi alayım onun yerine. Nintendo ds çok tırt birşey gibime geldi. Alırsam advance alırım
Sosyal ağlarda paylaş

abi aslında o kadar güzel gameboy ki anlatamam. Evde bi tane yedigünden çıkma gameboy color da vardı ama nereye gitti bilmiyorum. Bu en eski olanı pil sömürme bakımından iyimidir kötümüdür karar veremiyorum. Mesela bu 4 pil yerken gameboy color 2 pil yiyodu yanlış hatırlamıyosam. 4 pil yiyo ama 2 kat daha fazla dayanıyosa dursun bundan oynarım
Sosyal ağlarda paylaş

• Genel Yönetici
DS tırt değil bu arada. PSP'yi döver geçer hatta.

kendimden alıntılama

PSP'ye kıyaslarsak daha iyi bence. Oyunları daha güzal, pili 15 saat gidiyor. Ben şu anda Civilization oynuyorum mesela DS ile, çok da eğleniyorum.

Hedef kitlesi faklı ikisinin aslnda, DS tam bana göre. Çok yakın bir arkadaşımda PSP var, pek bir zevk vermedi bana; ya araba yarışı, futbot gibi sporumsu oyunlar ya da God of War gibi düz aksiyon oyunları vardı. DS RPG ve strateji açısından en iyisi bence, hatta tur tabanlı oyun açısından PC'den bile daha iyi diyebilirim. Civilization çok güzel olmuş mesela. Kendine özgü 200'den fazla oyunu var, ve mini oyunlar açısından tam bir hazine. Platform oyunları falan da çok zevkli. Adventure açısından (Click & Point) zaten tek rakibi eski PC oyunları -ki ScummVM ile onların hepsini çalıştırıyor, bir Monkey Island, Beneath the Steel Sky falan oynanabiliyor ve dokunmatik ekran sayesinde PC'den daha zevkli oluyor bazen , modern bir rakibi yok gibi. Bunların hepsi benim görüşüm tabii, ama oyun felsefesi bana tam olarak uyuyor. Pek grafik yok daha çok saf eğlence, fluff, ince stratejiler, iyi bir yapay zeka, minik casual oyunlar, ve bitmesi asırlar süren RPG ve Tur tabanlı strateji oyunları. RTS açısından sadece bir adam gibi oyun var, bu daha anlatabilir belki. Daha çok düşünmek gerektiren şeyler var yani.

Eğer bu dediklerim çekici geliyorsa al. Bunda öyle karanlık, aşırı aksiyonlu oyunlar yok (bir - iki tane var sadece). Sevimli bir alet. Sadece taktik olarak kafa yormaya çalışıyor, şöyle şu kombodan sonra adamı şöyle öldüreyim yerine GO tarzı bir oyun sana daha uygunsa buna yönel. Yok ben God of War'ını, PES'imi isterim, zaten Civilization başımı ağrıtıyor, ekranda pikel görünce kusarım diyorsan (var öyle diyenler, nasıl diyorlar anlamıyorum) alma.

Bir de en çok satan PSP oyunu 2.5 milyon satmış, PSP 40 milyon satmış.
en çok satan DS oyunu 20 milyon satmış (2.5 milyonun üzerinde satan 21 oyunu var), DS 90 Milyon satmış.

DS daha pahalı bir de. Oyunları aynı fiyatlarda.

Korsan oyun içinde aletin firmware'ini kırıp, garantisini batırmaya gerek yok, sadece Özel bir kartuş alıyorsun MicroSD girişi olan, oyunları o karta atıyorsun. İstersen o karttan film de izleyebilirsin, çizgi roman da okuyabilirsin, internete de girebilirsin.

Sosyal ağlarda paylaş

viktor kırmak ne kelime, gözüm gibi bakarım ben elektroniğime. dolapta sakladım son 10 yıldır. 2-3 yıl önce yeni pil taktığımda çalışıyordu, geçen yıl denedim çalışmadı.

gergenin dediğine gelince, psp'de de rpg filan var da ds kadar var mı bilemiyorum, artıyor gerçi son zamanlarda. tr'de yok ama ya store'dan ya amazon'dan almak lazım, gerçi iki yöntem de çok daha ucuz buradan. bir de grafik açısından böyle handheld gameboy hissi vermiyor hiç, 2000 yılı pc oyunu oynuyormuş gibi hissediyorum ki (2003'te çıkan ps2 oyunları bile portlandı) tatminkar o boydaki alet için.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...