LathspeLL Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 hayda icime kurt dusurdunuz simdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 abi sendit'in stok'ta bulunmamasına rağmen stokta vardır fln dediğini düşünüyıorum ingiltere içinde 5 günde gelmez mi sipariş yani. Ben Almanya'ya istedim Türkiye'de PTT sıkıntı çıkarır diye Almanya'ya bile 15 - 20 güna arasında ulaştı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 benim tüm siparişlerim 2 hafta ya da daha geç filan geldi. Arkadaş 1.5 ay sonra eline ulaşmayınca mail attı, adamlar yeniden gönderdiler. Sendit'ten acil olmayan şeyler almak mantıklı. Ama wic baya hızlı gelmişti. Biraz bizim ptt ile de alakası var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gleoddyn Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 Bence de adamlar stokta olmamasına rağmen var gibi gösteriyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 mardox said: shopto'da var CE http://www.shopto.net/PC/VIDEO%20GAMES/PCST37-Starcraft%20II%20Wings%20of%20Liberty%20Collectors%20Edition.html hatta in stock yazıyor normal versiyon shopto'da 82 TL CE: 153 TL 3,4-5 pound da kargo parası var ama shopto CE yollamıyordu Türkiye'ye 2 gün önce. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 @aluriel onu bilmiyodum. görünce hemen size haber veriyim dediydim. ben senditi kesinlikle önermem. şu ana kadar 3 oyun istedim senditten iki tanesi siparşten 3 hafta sonra geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 140 tlye almadım CE. pişman değilim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 sendit'ten daha once verdigim siparisler 1 hafta civarında gelmisti ama kullanmayalı baya oldu. shopto'dan ucuz kargo seçeneğiyle gönderttim geçenlerde, (2.5 pound) cumartesi sipariş verdim pazartesi yola çıktı cuma elimdeydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 avrupadaki hiçbir siteden CE yollamıyorlar ki zaten shopto da sendit de yollamıyordu geçen hafta baktığımda, nedense CE için öyle bir durum var bütün oyunlarda maviden ya da "saygıdeğer takdir edilesi" araldan CE alabilmem mümkün mü? stokta yok diyo da sadece... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 fizban said: sendit'ten daha once verdigim siparisler 1 hafta civarında gelmisti ama kullanmayalı baya oldu. shopto'dan ucuz kargo seçeneğiyle gönderttim geçenlerde, (2.5 pound) cumartesi sipariş verdim pazartesi yola çıktı cuma elimdeydi. almayin ya sendit'ten gecen biz 3 kisi bisi soyledik, turkiye'ye 2 haftada getirdiler. ben ingiltereye soyledim, getiremeyip refund yaptilar. sendit bitmis gercekten. aklinizda bulunsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 Erenköy ya da Suadiye D&R'a bugün içinde gidip de oyunu görmüş olan varsa söylesin lütfen. Collector's da olur normali de olur, karar vermedim almaya gidince karar vericem bitmemişlerse tabi. Çıkıp yürüyüp elim boş dönmeyeyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 acil gelmesine gerek olmayn şeyleri senditten sipariş ediyorum ben çünkü bazı şeyler cidden ucuz olabiliyo. dün kane and lynch 2 limited edition söyledim mesela 25 pounda ama haklısınız çok geç geldiği olabiliyor da hiç gelmemezlik yapmadı şimdiye kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 BlackRose said: avrupadaki hiçbir siteden CE yollamıyorlar ki zaten shopto da sendit de yollamıyordu geçen hafta baktığımda, nedense CE için öyle bir durum var bütün oyunlarda maviden ya da "saygıdeğer takdir edilesi" araldan CE alabilmem mümkün mü? stokta yok diyo da sadece... Oyunların CE sürümleri çünkü Avrupa'da satışa sunulmuyor, hatta Amerika dışında dünyanın hiçbir yerinde satışa sunulmuyor :) Misal GT5'in harika bir CE'si duyuruldu fakat gelmiyor buraya, aynı şekilde Mafia 2, Little Big Planet 2 ve Force Unleashed 2'nin de CE'leri cidden harika ama yok, çıkarmıyorlar burada piyasaya ... gerçi amazon.de büyük bir çoğunu getiriyormuş galiba avrupa'ya, bakıcam eğer LBP falan gelirse alırım amazon.de'den edit akbayram: şimdi baktım force unleashed 2'nin varmış CE asdfads birde şunu gördüm sevdim http://www.shopto.net/PC/VIDEO%20GAMES/PCRU06-R%20U%20S%20E%20Pro%20Gamer%20Edition.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 DarKRideR said: edit akbayram: ama hayır :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 hala sc2 almayan varsa alın shoptodan falan aral ne ya. preorder yapmıştım 23ünde yolladılar bugün geldi. dünya kupası sayesinde 70 liraya aldım bide mis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 DarKRideR said: BlackRose said: avrupadaki hiçbir siteden CE yollamıyorlar ki zaten shopto da sendit de yollamıyordu geçen hafta baktığımda, nedense CE için öyle bir durum var bütün oyunlarda maviden ya da "saygıdeğer takdir edilesi" araldan CE alabilmem mümkün mü? stokta yok diyo da sadece... Oyunların CE sürümleri çünkü Avrupa'da satışa sunulmuyor, hatta Amerika dışında dünyanın hiçbir yerinde satışa sunulmuyor :) Misal GT5'in harika bir CE'si duyuruldu fakat gelmiyor buraya, aynı şekilde Mafia 2, Little Big Planet 2 ve Force Unleashed 2'nin de CE'leri cidden harika ama yok, çıkarmıyorlar burada piyasaya ... gerçi amazon.de büyük bir çoğunu getiriyormuş galiba avrupa'ya, bakıcam eğer LBP falan gelirse alırım amazon.de'den edit akbayram: şimdi baktım force unleashed 2'nin varmış CE asdfads birde şunu gördüm sevdim http://www.shopto.net/PC/VIDEO%20GAMES/PCRU06-R%20U%20S%20E%20Pro%20Gamer%20Edition.html bir yanlisin olmasin darkrider? avrupa kucumsenecek bir pazar degil, avrupa'da CE cikmamasi gibi bisey olacagini sanmiyorum. kaldiki shopto olsun amazon.co.uk olsun bir suru CE satiliyor, bunlar us import olamaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 yok hepsi sürülmüyor demedim zaten, çoğu sürülmüyor dedim. mesela biz çok uzun süre arkadaşa Naruto'nun PS3 oyununun CE'sini aradık, yoktu. Aynı şekilde gelecek oyunlardan Mafia 2'nin CE'si mesela avrupa için açıklanmadı vs. Şuan mesela baktım Force Unleashed 2, Halo Reach ve RUSE'ın CE'leri ön şiparişte, daha önce de Bioshock 2, Prince of Persie Forgotten Sands ve Call of DUTY NVG Edition (gece görüş gözlüklü olan) da avrupa'da satışa sunulmuş. Yani sunulmuyor, Avrupa'ya getirilmiyor demiyorum, ama hepsi getirilmiyor. Mesela; http://dergiweb.com/inc/rDA/N/Mafia-2-nin-on-siparis-ve-Collector-s-Edition-paketleri-100527101017.jpg Bu paket Avrupa'da açıklanmadı. Satışa sunulmadı daha doğrusu gelir mi bilmem; http://dergiweb.com/inc/rDB/N/Little-Big-Planet-2-nin-Cikis-Tarihi-Aciklandi-100723183006.jpg LBP2'nin şu harika ötesi CE'si de açıklanmadı, çıksa direk alacam http://dergiweb.com/inc/rDA/N/Efsane-oyunun-kutusu-ortaya-cikti-100618114120.jpg Gran Turismo 5'in bu CE'si de Avrupa'da görünürde yok halen, yani o yüzden diyorum. Bazı CE'ler sadece Amerika'ya vs. özel oluyor. Anca böyle kendi imkanlarınla bir şekilde getirebilirsen getiriyorsun. Yoksa Shopto'da vs. listelenmiyor çoğu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2010 tabi hepsi çıkmıyor ama çok sansasyonel çıkan oyunları mutlaka CE olarak avrupada da (içerik bazen daha traş bile olsa) çıkarıyorlar ilginç birşey oldu bu arada, sendit normalde sepete atınca CE versiyonunu yollamıyoruz avrupa dışına diyordu, bi girip sipariş verim yollamazlarsa yollamazlar dedim, adamlardan paketin yola çıktığına dair mail geldi lol ben senditten memnunum bu arada, kargosu çok ucuz ve diyelim sorun oldu yenisini yolluyor adamlar bu benim de başıma geldi, hatta aynen bana da şöyle oldu; ilk yolladıkları da bir süre sonra geldi elime :D SC2'yi 15 gün sonra oynasam ne olur 10 gün sonra oynasam ne olur, 2 sterlin mi ne kagrosu, afedersiniz de yurtiçi kargo istanbuldan zarfa osursan ankaraya 5-6 liraya getiriyor, 2 sterline 10-15 günde gelsin bi zahmet sorun değil ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2010 ya sanırım cok adette CE yaptı blizzard bu kez ve ilk güne kadar pre-order almıyoruz vs vs diye artizlenen firmalar elelrinde CE kalınca tüm laflarını yutmaya ve heryere göndermeye başladılar =D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2010 Bakalım mail attım cevap atacaklar mı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2010 BlackRose said: tabi hepsi çıkmıyor ama çok sansasyonel çıkan oyunları mutlaka CE olarak avrupada da (içerik bazen daha traş bile olsa) çıkarıyorlar ilginç birşey oldu bu arada, sendit normalde sepete atınca CE versiyonunu yollamıyoruz avrupa dışına diyordu, bi girip sipariş verim yollamazlarsa yollamazlar dedim, adamlardan paketin yola çıktığına dair mail geldi lol ben senditten memnunum bu arada, kargosu çok ucuz ve diyelim sorun oldu yenisini yolluyor adamlar bu benim de başıma geldi, hatta aynen bana da şöyle oldu; ilk yolladıkları da bir süre sonra geldi elime :D SC2'yi 15 gün sonra oynasam ne olur 10 gün sonra oynasam ne olur, 2 sterlin mi ne kagrosu, afedersiniz de yurtiçi kargo istanbuldan zarfa osursan ankaraya 5-6 liraya getiriyor, 2 sterline 10-15 günde gelsin bi zahmet sorun değil ;) aynısı bana da olmuştu aeah, tam 30 gün dolduğunda mail attım yenisini yolladılar hemen. ardından bir hafta sonra bi tanesi, ondan 9-10 gün sonra da diğeri geldi 2 tane FEAR olmuştu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2010 Farinal said: Bakalım mail attım cevap atacaklar mı :D daha gelmedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2010 Aha geldi. Victoria 2 getircek misiniz demiştim hangi firmanın oyunu demişler. 2 saniye google'a bakamadınız mı dedim bende çok profesyonel bir firma (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2010 BlackRose said: tabi hepsi çıkmıyor ama çok sansasyonel çıkan oyunları mutlaka CE olarak avrupada da (içerik bazen daha traş bile olsa) çıkarıyorlar ilginç birşey oldu bu arada, sendit normalde sepete atınca CE versiyonunu yollamıyoruz avrupa dışına diyordu, bi girip sipariş verim yollamazlarsa yollamazlar dedim, adamlardan paketin yola çıktığına dair mail geldi lol ben senditten memnunum bu arada, kargosu çok ucuz ve diyelim sorun oldu yenisini yolluyor adamlar bu benim de başıma geldi, hatta aynen bana da şöyle oldu; ilk yolladıkları da bir süre sonra geldi elime :D SC2'yi 15 gün sonra oynasam ne olur 10 gün sonra oynasam ne olur, 2 sterlin mi ne kagrosu, afedersiniz de yurtiçi kargo istanbuldan zarfa osursan ankaraya 5-6 liraya getiriyor, 2 sterline 10-15 günde gelsin bi zahmet sorun değil ;) geldi valla :) 170 TL'ye SC2 CE yolladı sendit ;) 2 tane de quest pass var bilmiyorum artık ^_- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2010 yav ankara'daki sc2 sırasındayken ben bazı kişiler vardı, "abi ben hesapladım, aral'ın sattığı fiyat çok uygun, amerika'daki fiyatla aynı satıyorlar" felan diyordu, muhabir kılıklı birisi de "hmm evet anladım bunları yazıcağım" diyordu. fiyatı 140'dan 100'e indirmişler. baya iyi kazıkladılar bizi, helal olsun aral'a. seviyorum sizi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar