Valeron Mesaj tarihi: Haziran 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2010 şahsen benim eleman ya sub-zero ya scorpion'du maskelerden falan heralde çocukluktan beri taparım onlara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Haziran 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2010 BonePART said: Saeros said: blanka cozurdamıyo olmamış :< :< :< blanka http://forums.gotwoot.net/gallery/files/8/5/5/0/street_fighter_blanka.jpg baraka http://www.fightersgeneration.com/characters/baraka-mk2-fix.gif aa ben blanka diye anladım lan onu izlerken sry guise Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Friedman Mesaj tarihi: Haziran 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2010 offtopic ama blankanın hikayesi hep hüzünlü gelmiştir bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Haziran 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2010 İtinayla MK1 dersleri verilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Haziran 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2010 Blanka sf'da yahu :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Haziran 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2010 lan ilk aldığım mail [email protected] mu öle bişiydi way anasını Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spastik Mesaj tarihi: Haziran 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2010 Fiml iyi olacak gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenge Mesaj tarihi: Haziran 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2010 Kolpa filmin kokusunu 10 kmden alırım..ve evet bu film kolpa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Haziran 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2010 Redeagle said: Blanka sf'da yahu :/ oha di mi topicten yavaşça uzayayım ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chris_Metcalf Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 http://www.traileraddict.com/clip/mortal-kombat-rebirth/short-film Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 güzel gözüküyo da sub zero buz atmicaksa olmaz ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 Film yıldızının undercover polis olduğu senaryoda herşey mümkün :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 Çoooook beğendim ben, büyünün olup olmadığını bilmiyoruz abi. Du bakalım girsinler Shangsung ın mekanına, Raiden'ı gorucez daha =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 Suark said: Çoooook beğendim ben, büyünün olup olmadığını bilmiyoruz abi. Du bakalım girsinler Shangsung ın mekanına, Raiden'ı gorucez daha =) hali hazırda böyle teknoloci varken subzeronun elinden buz, scorpion un ağzından ateş çıkmayacaksa yemişim bu filmi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 izlerken salya akıttım şahitlerim var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 mortal kombat 2nin filmi çıktığında ya 4 ya 5. sınıftaydım. o sıralar hepimizin karaktleri vardı tenefüslerde MKcilik oynardık. ben de tabi ki JOHNY CAGE'dim en karizmatikleri olarak. film mi çıktı. bi gittik arkadaşlarla, johny cage öldü lan filmin başında. hayatımın en üzücü anıydı o ana kadar. uzun bi süre depresyona girmiştim. kadere isyan etmiştim benim karakterim niye ölüyor ulan diye. sonyayı da jax götürmüştü. of of. bu arada filmden tek bi dileğim var yapabildikleri kadar karakter çıkarsınlar ya. hepsini görelim liu kang, kano, raiden falan. negzel olurdu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 Black-ice said: mortal kombat 2nin filmi çıktığında ya 4 ya 5. sınıftaydım. o sıralar hepimizin karaktleri vardı tenefüslerde MKcilik oynardık. ben de tabi ki JOHNY CAGE'dim en karizmatikleri olarak. film mi çıktı. bi gittik arkadaşlarla, johny cage öldü lan filmin başında. hayatımın en üzücü anıydı o ana kadar. uzun bi süre depresyona girmiştim. kadere isyan etmiştim benim karakterim niye ölüyor ulan diye. sonyayı da jax götürmüştü. of of. bu arada filmden tek bi dileğim var yapabildikleri kadar karakter çıkarsınlar ya. hepsini görelim liu kang, kano, raiden falan. negzel olurdu. cocukken johnny cage olanlar gay oluyomus ozel hareketi split acip tosaklara yumruk vurma olan adamdan olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 http://multiplayerblog.mtv.com/2010/06/09/jeri-ryan-says-mortal-kombat-movie-clip-was-a-pitch-for-wb/ bende hatun nerden tanıdık diyodum http://www.moveleft.com/moveleft/images/jeri_ryan_in_start_trek_voyager.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Roqq Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 alla alla cage niye ölüp duruyo abi, manyak mı lan bu herifler ? niye hep bu herif ya. İlla ölecekse filmin sonunda filan ölsün ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 Suark said: Çoooook beğendim ben, büyünün olup olmadığını bilmiyoruz abi. Du bakalım girsinler Shangsung ın mekanına, Raiden'ı gorucez daha =) şehirdeki "çinli elektirik tesisatçısı" yaparlarsa şaşırma :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 Get Over Here!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chris_Metcalf Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 garanti yapıcaklar bu filmi ya.. ve de müthiş olucak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cd- Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 Büyük ihtimalle oyun içindi bu video... Şöyle bi 3d model buldum sub-zero için http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc3/hs289.snc3/28132_398905588095_745513095_4346817_5046542_n.jpg videoda da çok kısa bi süre gözüküyo sona doğru. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 ne zaman çıkar bu film ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Haziran 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2010 Black-ice said: film mi çıktı. bi gittik arkadaşlarla, johny cage öldü lan filmin başında. hayatımın en üzücü anıydı o ana kadar. uzun bi süre depresyona girmiştim. kadere isyan etmiştim benim karakterim niye ölüyor ulan diye. dikkatsiz okul gençliği işte... ben zorlan yalvar yakar 3-4 kişiye mortal kombat hikayelerini çeviritirip anlattırıyordum üstüne sözlükten kelimeleri bulup son kontrolü kendim yapıyordum millet başından savmak icin ceviri yerine uydurmuşmu diye. sonuçta film başlamadan daha j.cage in öleceğini biliyordum =D hatta bayaa bi nerd rage e girmiştim smoke u kötü amcalardan biri yapıp ismini "sektor" olarak söylendiğinde bariz smoke yapıp, sector un ismini kullanmışlardı orası biraz abzürt kalmıştı. bide rain e cok üzülmüştüm 1 shot ölüyordu falan :P (o da bahsedio du umk3 ün hikayesinde bi yerlerde. hatta aklıma geldi halen herkeşle kapışabilirim UMK3 de ;p hey gidi günler << + LP , HP, HP, LK,LK,LP,HK allahım nası beynime işlemiş halen kombolar falan ahahahaha resmen otomatiğe bağlamış gibi basabilirim suan tıkır tıkır tuşlara 8-10 kombo icin :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar