toggie Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 Johnmarston said: toggie ne kadar teşekkür etsem az sana turkcelldeki elemanla uzunca konustuk anlaştık bakalım olur umarım bu sefer oyle hemen olmaz :) orda 3g sahası yoksa turkcell'in projeye dahil edecekler de sahayı acacaklar da sen de sıkıntı yasamayacaksın da... ama eger baska bir problem varsa birkac gunde hallolabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MadOrca Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 bi sorum olacak, amerikadan yakın zamanda bir arkadasim gelecek. iphone 4 aldirmayi dusunuyorum vergi dahil 650 dolar gibi bisey oluyor fiyatı. Tr'de kullanmak için jailbreak yapıldığında bir sorun yaşar mıyım? Yurtdışından alıp kullanan pati varsa beni bu konuda aydınlatabilir mi? Nette herkes başka bişeyler demiş konuyla ilgili emin olamadım. Teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 aldirma jailbreak ve unlock olaylari gitgide sorunlu olmaya basliyor. ios5 ile daha da sorunlu hale gelebilir. o yuzden simlock-free bulmaya calis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 amerikada simlocksuz çıktı gibi bi söylenti vardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 Fransadan simlocksuz 600€ya alabiliyorsun. Değmez JB ile falan ugrasmaya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MadOrca Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 600 euro mu? rakamın yanındaki isaret gozukmuyor nedense. fransadan nasıl alıcam, ordan gelecek birine soylemek gerekir di mi? kargoyla gondermiyorlardır heralde? simlock free falan, nedir bu terimler, inanılmaz uzağım bu dünyalara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 Simlockfree her telefon firmasıyla çalışıyor demek. Kargo ile gelmez veya gelsede gümrükte yakalanır vergisini ödemen gerekir %95. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 bn biraz araştırdımda Kanada simfree satıormuş ve fiyatta bizim para ile 1050-1100 tl civarına geliormuş. Ama işte Kanada. Bi de Amerika'da da Kanada'dan getirip satanlar oluormuş ne kadar dogru bilemicem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 avrupadan almak daha mantikli, simfree oluyor genelde ben de ispanyadan aldim yaklasik 2 ay once, 600 euroydu. turkiyeye donerken de 60 euro taxi geri alicam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 2 ay önce aldığını söylemenden ve henüz hala Türkiye'ye dönüş yapmamandan dolayı şüphe ettim de ikamet izniyle mi kalıyorsun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 hayır, yarım dönemlik erasmusum, o yüzden oturma izni vermediler bana vizem 5 aylık olduğu için. oturma iznim olsaydı eğer taxfreeden yararlanamıyordum sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 beyler iphone da mail geldiginde zınk diye blackberry de ki gibi haber vermiyormu? veriyorsa da ayarı nerde :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 msexchange den ayarlıcan mailı pushu aççan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Larva Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 Gmail icin bu http://www.google.com/support/mobile/bin/answer.py?hl=en&answer=138740 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 aynen larvanın dediğinden. bu arada mail istemcisi mükemmel mail alıyor lan. pcde çalışıyorum, gmail alttan fırtlıyor, 1 saniye geçmeden telefonun mail sesini duyuyorum. çok enteresan geliyor bu senkronizasyon bana. bi de biraz daha gelişmiş olsa kral. ben anlamıyorum ki google niye adam gibi bir gmail istemcisi yazamadı bu alete Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 blackberry de once telefona gelıyordu maıl, ondan sonra gnotifierda gozukuyordu var ya hehe. tesekkurler beyler yardım icin. edit : ben gmaili kurarken msexchangeden kurmadım, silip oylemi yapalım dırek? evet oyle yapcam heralde hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 Evet öyle yap. Exchange'den kurarsan Push'u kullanabiliyosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 gmail için değilde özel domainler için nasıl ayarlıcaz bunu, normal girdiğimde yiyor ama ben mail gelir gelmez direk ötsün istiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 yine aynı olması lazım. google apps maili de exchange kuruyosun mesela. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 bu arada emre berrye o kadar direndin sonunda pes etti heralden asdfa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 Gmail'de ne güzel çalışıyodu şimdi doğrulanamıyor hatası veriyor ya gıcık oldum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Haziran 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2011 beyler crackli iphonelar için bildiğiniz güzel bir download forum'u varmı ? Warez-bb ye bakıyodum orasıda tırt iphone konusunda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2011 sim locksız 1350 tl sıfır iphone 4 ler Öm pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2011 taksit varmı birader Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2011 keş 1350 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar