Korax Mesaj tarihi: Eylül 19, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 19, 2010 Absolut said: TRden aldıgını avrupada kullanabilyirmusun oranın kartı ile? t-mobile(alaman telekomusu) yada vodafone olmasi lazim. Isvecte de mesela, kontratli alinca simlocklu, kontratsizda alsan bazi operatörler simlocklu satiyo. Gidip direk simlocksuz alcaksan 1000 euroyu gözden cikarman lazim.
toggie Mesaj tarihi: Eylül 19, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 19, 2010 ya hadi kontratlı, kontratsız olayını anlıyorum da bu simlock ne sacma bisey yahu. hayır yani ulkeden ulkeye degisen bisey olmasa yine mantıklı olabilir belki de sonucta yine simfree olarak alınabilen ulkeler de var. surekli seyehat eden biri olsan yanında bi telefon daha gezdirmen gerekiyor, iskenceden baska bisey degil.
Sam Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 yalnız harbi herşeyi değiştirdi o/s4, wi-fi kapatmazsam 24 saat içinde bitiriyor alet pilini. eskiden bir haftadan fazla dayanırdı. şimdi kaparsam gene haftalarca gidiyor. kapamazsam direkt gg.
xaty Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 toggie said: ya hadi kontratlı, kontratsız olayını anlıyorum da bu simlock ne sacma bisey yahu. hayır yani ulkeden ulkeye degisen bisey olmasa yine mantıklı olabilir belki de sonucta yine simfree olarak alınabilen ulkeler de var. surekli seyehat eden biri olsan yanında bi telefon daha gezdirmen gerekiyor, iskenceden baska bisey degil. samsung'da servis sağlayıcından bi kod alıp simlock'u açabiliyorsun, iphone'da da vardır belki öyle bir şey
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 hollanda'yi bildigim icin oradan ornek vereyim. t-mobile istedigin zaman simlock'u kaldiriyor ama ilk uc ay icinde 120, ikinci uc ay 90, ucuncu uc ay 60 ve dorduncu uc ay icinde de 30 euro ucret istiyor. ilk seneyi doldurduktan sonra da simlock'u ucretsiz aciyor. internetten bir talep yapiyorsun, bir dahaki itunes sync'te simlock kalkmis oluyor.
Esh Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 Mighty_THoR said: 12x 150 den ucuz olmayacak 499tl + 12x150 olabilir. 4gb internet ve haftasonu tcell bedava verebilir.
ShadowFax Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 son 6 ay faturalı hattımız olup, 6 fatura da 75TL+ olması gerekiyor muydu?
hedegog Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 12 aydan uzun süredir Turkcell faturalı hatta sahip ve son 6 ay fatura toplamı 250TL ve üstü olan
Eralp Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 bu bahsettiğiniz şey nedir? iphone 4 almak içn gerekenler falan mı? benim bildiğim 3gs alırken turkcell müşterisi olmadan bile hat değişikliği yapıp kredi kartıyla alınabiliyordu alet kontratlı gibi.
Kendercik Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 3g ilk satışa sunulduğunda o şekilde alınamıyordu ama.
Esh Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 turkcell e premium domalan adamlara öncelik tanıyolar işte. ben yeterince domalmışım mesela. iphone a hak kazanmışım.
toggie Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 kontratın faydalarından yararlanabilmek icin 3 ayda bir kontor yukleyen adamlardan olmamanız gerekiyor. gayet normal bi uygulama yani. bi de tabi odeyip odeyemeyecegini de oradan anlar adamlar, kimle kontrat yaptıgını bilir falan.
Eralp Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 İşte ben sorduğumda eğer dediğiniz gibi 6 aylık falan kullanıcıysanız direk fatura öder gibi faturanızı ödeyebiliyordunuz. Ama başka bi operatörün kullanıcısıysanız falan geçtikten sonra iphone paketini kredi kartından geçirmeniz gerekiyordu ama yine de pakedi satın alabiliyordunuz. Gerçi Kendercik' in dediği gibi ilk gelen iphone ları dışarıya satışa kapatabilirler.
Sam Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 Eralp said: hangi iphone du abi sendeki? ipod bendeki ama abimdeki iphone'da da aynı sorun var, sabahtan akşama dayanmadığından yakınıyordu. önceki nesiller bizdeki. birilerine sormuş onlar da "evet eski nesillerde öyle oluyor" demiş. bu apple'ın kendi çapında "2 yıllık mallarımızı atın yenisini alın" demesi midir nedir?
Kendercik Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 Ben de çok emin olamadım şimdi 3g'ler geldiğinde gerçekten dediğim gibi mi satılıyordu acaba... Eski müşteri olmayanların daha dezavantajlı bir pozisyonu vardı ama.
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 Sam said: Eralp said: hangi iphone du abi sendeki? ipod bendeki ama abimdeki iphone'da da aynı sorun var, sabahtan akşama dayanmadığından yakınıyordu. önceki nesiller bizdeki. birilerine sormuş onlar da "evet eski nesillerde öyle oluyor" demiş. bu apple'ın kendi çapında "2 yıllık mallarımızı atın yenisini alın" demesi midir nedir? ne kadar kullandigina bagli tabi de, adamlar iphone 4'te pili bayagi buyuttuler. hatta o yuzden microsime filan gecildi. anten disariya alindi. islemci de daha verimli kullaninca pili yeni nesillerde pilin daha uzun sure gitmesi normal. onun disinda zaten hangi ekrani buyuk cihazi kullanirsaniz kullanin, eger 6-7 saat o ekran calisiyorsa pil biter. hele ki oyun, internet gibi islemci/anten yuklu seyler yapiyorsaniz her turlu biter o pil. iphone'la pek alakasi yok onun, android cihazlarda da boyle, windows phone serisinde de ayni olacak. gunumuzun en buyuk sikintisi bu zaten.
Aldarion Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 Evet pil teknolojisinde bi çığır lazım artık...
-Dark_Angel- Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 iPhone ne lan gereksizmisiniz?
Sam Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 mum, aleti kullanmıyorum. sadece standby'da, sabah bırakıyorum %100 pil. geceyarısı saate bakmak için basıyorum, %30'a düşmüş. bu böyle değildi, ondan eminim. abim de iphone'unda aynı şeyi yaşadığını söyleyince emin oldum ki o/s saçmalıyor. airplane modunda bırakırsam akşam açtığımda gene %100 pil. habire settings ekranında wi-fi açıp kapamaktan tırlatıcam yani her foruma 2dk bakacağım zaman.
Eralp Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 3g lerin yeni yazılımla pil sürelerinin çok çok düştüğünü baya bi yerde okumuştum. Hatta o yüzden 3gs almaktan vazgeçtim apple baya değişiklik yapar ilerde sıçar kalırız diye 4. nesili beklemeye başladım.
Nomak Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 This changes everything. Again. Sadece prize hocam.
Öne çıkan mesajlar