Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

iPhone 4 - This changes everything. Again.

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
ya 1800+ vericeksem eğer ya 4s ye veririm ya da gider bb 9900 alırm kaç günüdr hatta kaç aydır şu telefon olayını düşünüyorum kafayı yicem :/

cnjkü ben alınca bi kere alıyorum süğrekli snelerdir kullanıyorm. ondan bu kadar kurcalıytorm bu işi
Mesaj tarihi:
aslinda site site dolasmana pek gerek yok. appleinsider.com gizmodo.com mashable.com macrumors.com'dan herhangi birini takip etsen aninda gelir bilgiler.

zaten aksam 7'ye denk geliyor bizim saatle. tamamlandi etti derken 10 olur
  • 11 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
Gevey olayinin ne oldugunu anlatabilecek var mi ?

Iphone 4 var elimde Amerikadan. Telefon simlocklu acilmiyor, bu gevey olayini gordum de. Buna uyup uymayacagini nasil anliyoruz. Bu olayin bir sakatligi var mi ?

Telefonu gerci ya cope aticam yada acacak bir yol ariyorum. O kadarda teyteyli durumda degilim aslinda.
Mesaj tarihi:
iphone 4 için gevey çipi alıyorsun, kartını takıyorsun, bir prosedürü vardı acil numara mı ne arıyorsun, açılıyordu. zor bir şey değil, kullanılır yani. ama ios'u güncellememen gerekiyor vs vs.

gevey al yani sen.
Mesaj tarihi:
Satayım almak ısteyen varsa. İphone 4, USA da kullanılmış 1 sene kadar.

Diğer hedelerine bakmam lazım.

Acil numara işinden tırsıyorum almanyada olduğum için. Kurallar biraz daha tırt burda. Üzerler sonra.
Mesaj tarihi:
acil numarayı aramadan unlock yapan modelleri de varmış

http://www.iphone-news.org/2011/06/23/gevey-ultra-sim-neuer-hardware-unlock-ohne-notruf-25551/

onun dışında evet testis geçmek için ararsan ceza verebiliyolarmış almanyada.

http://dejure.org/gesetze/StGB/145.html
Mesaj tarihi:
Beeyler ben bişey sormak istiyorum bu amerikadaki apple store dan iphone 4 unlocked almak istiyorum tr ye free shipping de var ama bir sorum olacak tr ye girişinde vergi ödermiyim ?

Yani tr deki fiyatına eşdeğer hale gelmez değil mi ?
  • Yeni Oluştur...