toggie Mesaj tarihi: Ekim 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2011 650$ civarında cıkacak iPhone 4S. Ama ABD fiyatı tabi bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Ekim 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2011 Absolut said: 1800+ hala. 4S mi almak daha mantıklı yoksa benım dedgfıımmı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ekim 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2011 Özellikleri fiyatı belli olsun 4Sin ona göre 50 tane review olur zaten nette. 1 gün daha baklemek kafi karar vermek için :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Ekim 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2011 ya 1800+ vericeksem eğer ya 4s ye veririm ya da gider bb 9900 alırm kaç günüdr hatta kaç aydır şu telefon olayını düşünüyorum kafayı yicem :/ cnjkü ben alınca bi kere alıyorum süğrekli snelerdir kullanıyorm. ondan bu kadar kurcalıytorm bu işi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2011 yarın ola hayrola. iphone al, pisman olmazsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Gandalf_ Mesaj tarihi: Ekim 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2011 iphone 5 amerika satışı 640 dolar olacak büyük ihtimalle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Ekim 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2011 yarın cıkar cıkmaz yazın da ya beyler burayı takip edicem ben şirkette olurum site site dolaşamam. rica ediyrum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Ekim 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2011 aslinda site site dolasmana pek gerek yok. appleinsider.com gizmodo.com mashable.com macrumors.com'dan herhangi birini takip etsen aninda gelir bilgiler. zaten aksam 7'ye denk geliyor bizim saatle. tamamlandi etti derken 10 olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Ekim 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2011 pardon saat farkını unuttum dfs. tamam o zaman akşam 7den sıonra sorun yok eyv Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Ekim 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2011 ben de senin mesaji gorunce "dil kursuna denk geliyor nasil takip edicem yeaa" diye heyecan yaptim, ondan sonra yine farkettim =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Eylül 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2012 Gevey olayinin ne oldugunu anlatabilecek var mi ? Iphone 4 var elimde Amerikadan. Telefon simlocklu acilmiyor, bu gevey olayini gordum de. Buna uyup uymayacagini nasil anliyoruz. Bu olayin bir sakatligi var mi ? Telefonu gerci ya cope aticam yada acacak bir yol ariyorum. O kadarda teyteyli durumda degilim aslinda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Eylül 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2012 iphone 4 için gevey çipi alıyorsun, kartını takıyorsun, bir prosedürü vardı acil numara mı ne arıyorsun, açılıyordu. zor bir şey değil, kullanılır yani. ama ios'u güncellememen gerekiyor vs vs. gevey al yani sen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Eylül 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2012 geveyin uyumlu oldugu modem firmware'lar var. aletin firmware'ina bak, uyumlu gevey var ise edin, thats it. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 Gevey her seferınde 112 yı arayıyormus kartı acmak ıcın ? Basımıza iş almayalım? 112 aramadan açabileni yok mu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 abi 112li olanı kullanmayın ya. yazık günah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 neyi kullanayım ? Acil numaraları arıyormuş alet otomatik işte bu yüzden vazgeçtim de İPHONEu direk çöpe atsam yeridir şimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slint Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 Çalmadan kapatıyo benim bildiğim. Bi sorun olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 atma ben kullanırım geveyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 Satayım almak ısteyen varsa. İphone 4, USA da kullanılmış 1 sene kadar. Diğer hedelerine bakmam lazım. Acil numara işinden tırsıyorum almanyada olduğum için. Kurallar biraz daha tırt burda. Üzerler sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 acil numarayı aramadan unlock yapan modelleri de varmış http://www.iphone-news.org/2011/06/23/gevey-ultra-sim-neuer-hardware-unlock-ohne-notruf-25551/ onun dışında evet testis geçmek için ararsan ceza verebiliyolarmış almanyada. http://dejure.org/gesetze/StGB/145.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zep Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 baska bir yolu yok mu kırdırmanın bende de kitli bir iphone 4 var açtırmak istediğim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 şu an yok gibi gözüküyor gevey dışında. Acil numarayı aramayan hedeye bakayım bi. Varsa oyle bişi iyi olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lovecraft0Z Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 hızlı bi soru öyleyse; iphone 4 mü(399 euro), ipod touch 5 mi(340 euro) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 tabiki 4 asdas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Katibim Mesaj tarihi: Ekim 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2012 Beeyler ben bişey sormak istiyorum bu amerikadaki apple store dan iphone 4 unlocked almak istiyorum tr ye free shipping de var ama bir sorum olacak tr ye girişinde vergi ödermiyim ? Yani tr deki fiyatına eşdeğer hale gelmez değil mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar