Mum_Chamber Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2011 alla alla? ben itunes'u artik app sync icin kullanmiyorum da, "bu appin kopyasi yok, telefondan alayim mi" diye sormuyor muydu? oyle hatirliyorum ben. bu arada artik app'lerin bir kopyasini tutmana gerek yok. icloud ile birlikte (simdiden basladi bile) tum download ettigin applere erisebiliyorsun. uygulama kaldirilsa bile redownload hakkin duruyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2011 valla soruyordur belki de ama daha once basıma geldigi icin dedigim gibi bi tırsma durumu var :) kontak listesi daha da kabarmadan aslında sonradan telefona kayıt ettiklerimi bi yere kaydedip denemem gerek. yani cift taraflı olması gerekiyor bu isin, mantıklısı bu. icloud olayı guzelmis de, nasıl baslıyoruz onu kullanmaya? bizim kontrolumuzde mi olacak? yani kullanmadıklarımızı cloud'dan da kaldırabilecek miyiz? yoksa boyle birseye gerek yok mu. cok arastırmadım o isi, bi bakayım olmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2011 Giovanni said: Beyler su videoya bakin http://www.youtube.com/watch?v=lzsBwnv_dAg&feature=topvideos_science haci bu gercekmi? sanmiyorum lan bukadar yuh dedim baya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kath Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2011 iphone 5 concept features. O konsepti yapan da apple değil pek tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kath Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2011 Arkadaşlar itunesa ringtones eklemek için Audiko diye bi site buldum . Bir çok güncel parçayı .m4r olarak dl etmek veya upload edip convert ettikten sonra dl etmek mümkün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2011 e zaten itunes ile istediğiniz bir mp3'ü istediğiniz saniyelerini m4a yapabiliosun sonra uzantısı *.m4a yı *.m4R yapıosun ve iphone'a atabiliosun sıkıntısız sekilde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2011 eet itunes a geldi o ozellik bi kaç ay once. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2011 jb ile ise telefon installous settings ayarlarından sync'ı kapatarak bu silinme muhabbetini kaldırabilirsin ortadan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
|Joker| Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2011 Beyler 4 alınır mı 4s mi beklemeli? 4'lerdeki bir hata yüzünden 4s hızlı çıkacak deniyordu nedir son durum? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2011 yukardaki video cok iyi gercekten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kath Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2011 Audikoda direk zil sesi yapılmış olarak oluyor dosyalar arkadaşlar yani kes düzelt derdi yok. Ayrıca benim arşivimde olmayan bi çok grup vs de olduğu için bahsedeyim dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 http://www.ntvmsnbc.com/id/25251885/ ne kadar dogru bilemem ama orta seviye smartphone'lara kafa tutma fikri pek mantıksız degil gibi ilk bakısta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 '4S' modelinde iPhone 4'e kıyasla daha düşük çözünürlüklü ekran bulunacak, öndeki kamera ve arkadaki flaştan feragat edilecek. bu olmadı işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 960*540 değilde 800*480 falan olmasıdır kastı. Tutupta 480*320 olacağını düşünmüyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 Ön kamera çok sorun değil ama flaş kesinlikle vazgeçmemesi gereken birşey bence 4S'de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 bahsi gecen model 4s degil, ozellikle cin pazari basta olmak uzere prepaid satis yapilan pazarlari hedef alan bir model. low-cost iphone yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 Ben markanın imajını zedelememek adına boyle bir sey yapmazdım acıkcası. Her zaman yeni iPhone bir eskisinden daha iyi ozelliklerle gelmeli. Kolay erisilebilen bir telefon olunca iPhone olma ozelligini kaybeder gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 uzman tahminlerine gore iki iphone birden gelecek. iphone5 yeni iphone olacak, tum dunyada satilacak. birde iphone4s dedikleri ucuz iphone gelecek. daha dusuk cozunurluk, daha dandik kamera, 8gb hdd gibi sinirli ozellikleri olacak ve sadece bazi ulkelerde (cin, hindistan gibi) satilacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 Turkiye'ye de o ikinci sınıf olandan gelmesi lazım normalde ama daha iyi olan icin karaborsa falan kastırırız ehueh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 Aslinda daha ucuz olanin gelmesi demek, daha cok iphone/ios = daha cok apple marketin calismasi demek. Baya bi mantikli hani, hayirlisi artikin, hadi bakalim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 SenariouS said: 960*540 değilde 800*480 falan olmasıdır kastı. Tutupta 480*320 olacağını düşünmüyorum Ben buna katılmıyorum. O zaman çeşitlilik çok artıyor, şu andaki tüm app'ler düz iphone ve 960x540 çözünürlüğü ile yazılmış ki bu 2 seçenekli durum bile çok kasıyor. Bir çözünürlük daha gelirse geriye uyumluluğu elimize almış oluruz. Tahmin: iPhone 4 ile birebir aynı kasaya eski çözünürlük ve benzer speclerde bir fakir ayfonu, üstüne bir de 5 çıkarmak. Böylece i4 sahipleri de "ulan alet ayağa düştü" diye değiştirmek zorunda kalacak telefonlarını. Marketing by Steve Jobs teh sonofabitch Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 Korax said: Aslinda daha ucuz olanin gelmesi demek, daha cok iphone/ios = daha cok apple marketin calismasi demek. Baya bi mantikli hani, hayirlisi artikin, hadi bakalim evet. androidin gercek testi de bu ucuz iphone'un gelmesiyle baslayacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 Fiyata bakar sonuçta yani androidli hangi telefonla yarışacak mesela bu yeni 4S ve o telefonun fiyatı ne? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 "roket adam" said: SenariouS said: 960*540 değilde 800*480 falan olmasıdır kastı. Tutupta 480*320 olacağını düşünmüyorum Ben buna katılmıyorum. O zaman çeşitlilik çok artıyor, şu andaki tüm app'ler düz iphone ve 960x540 çözünürlüğü ile yazılmış ki bu 2 seçenekli durum bile çok kasıyor. Bir çözünürlük daha gelirse geriye uyumluluğu elimize almış oluruz. Tahmin: iPhone 4 ile birebir aynı kasaya eski çözünürlük ve benzer speclerde bir fakir ayfonu, üstüne bir de 5 çıkarmak. Böylece i4 sahipleri de "ulan alet ayağa düştü" diye değiştirmek zorunda kalacak telefonlarını. Marketing by Steve Jobs teh sonofabitch yok öyle bir şey diye biliyorum. ister canvas olsun ister view tüm programlarda gerekirse scaling yapıyor iphone. Pek çok uygulamada ona dayanarak yazılmış. Bildiğim kadarı ile sırf ekran özelliklerinden dolayı bu uygulama 3g çalışmaz 4g çalışır diye bi ayrım yok. En azından Androidde yok (ki hastayım androidin ara yüz dizayn yardımcısına) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 ios'te scaling sadece ipad'de var. onun disinda her uygulama pixel perfect genelde. scaling de pratik olsa bile cok cirkin gozukur degisik cozunurluklerde. o yuzden retina katlanarak arttirildi. ipad de ayni sekilde olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar