Anubisath Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 limited edition duyurulmuş in-game item'lı filan,collector's edition çıkarmazlar mı limited edition'ın yanısıra? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=1ceb2uy7Tcw&feature=player_embedded Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 + http://www.youtube.com/watch?v=ztT7v4eTbHI onlar disinda 2 karakter daha var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 deri pantol altı tanga katarina hmpf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 topuklu ayakkabıyla buzlu yollarda koşturmak priceless Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 o ne ya tüfek müfek. bari düzgün tutsa. mor mor parlamasa. mermi değil kelebek atıyor sanki... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 http://www.ps3vault.com/news/dungeon-siege-iii-demo-dated Haftaya iksboks, ondan sonra da bilgisayar ve ps3 demoları çıkıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 geçen gün showtv'de trend bilmemne programında tanıtıyorlardı. Witcher 2 ile Fable 3 tırt çıktı bakalım bu nası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 Bundan hiç bi beklentin olmasın, hikayesi olan cıvıl cıvıl bi diablo clone olacak işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 Gangren said: Witcher 2 ile Fable 3 tırt çıktı bakalım bu nası witcher 2'ye tırt diyorsan dungeon siege 3'ü hiç sevmezsin. çünkü hem review siteleri hem oyuncular çok sevmiş bu oyunu (metacritic'te 1000 kişinin pozitif, 80 kişinin negatif oy verdiği oyuna tırt demenin sebebi nedir bilmiyorum ama...) http://i.imgur.com/Ffssp.png http://i.imgur.com/1jYZa.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 Oyunun başlarında beğenmiştim ama ilerledikçe ne kadar sığ bir oyun olduğu ortaya çıkıyor. Witcher 2 dediğin, toplam 3 "zone" + prologue hapisanesinde geçen bir oyun. Dragon Age 2'de bile daha fazla gezilecek alan vardı. Yine aynı şekilde Witcher 2'de toplasan 10 farklı türde yaratık bile yok (Nekker, Endraga, Harpy, Rotfield, Wraith + bosslar) Dialog seçenekleri çok kısıtlı, yapmak istediklerinde aynı şekilde. Grafik olarak çok iyi olabilir ama, grafiğe bakarak yüksek puanı en son Diablo 2 için vermiştim :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 dungeon siege'de hikaye, npc, dialog felan olmayacak. sadece yaratık gelcek öldürecen ilerleyecen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 Witcher 2 de çok farklı değil zatne :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 witcher 2 hikaye üstüne kurgulanmış bi oyun. dungeon siege'le farkı yok demek, baldur's gate 2 ile diablo 2'nin farkı yok demek gibi bişi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 Ya Bone, gereksiz konuşma, oynadım bitirdim Witcher 2'yi bir bok yok onun hikayesinde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 Dungeon siege çok kral olacak, merakla bekliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 Gangren said: Ya Bone, gereksiz konuşma, oynadım bitirdim Witcher 2'yi bir bok yok onun hikayesinde e tamam diyorum ki dungeon siege'de bundan fazlasını görmeyeceksin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 Steamde demosu çıkmış , tavsiye ederim indirin. Başarılı olmuş oyun :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 Ben grafikleri beyenmedim hiç, sildim demoyu biraz oynayıp. Çamur gibi föründü grafikler nedense. Tüm ayarları da high yapmıştım üstelik. Ya bir sorun çıktı high'ları low gösterdi, ya da tarzım değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 Console port sonucta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 Gangren said: Grafik olarak çok iyi olabilir ama, grafiğe bakarak yüksek puanı en son Diablo 2 için vermiştim :p diablo 2 grafiğine yüksek puan? :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rhox Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 3 stance her stance e 3 ability her abilitye 2 tane focus seçeneği (5 tane alabiliyorsun ability başına) birde passive ağacı her ağacın kendine özel talent pointi var, oyun bundan ibaret birde fire elemental hatunla yere flame strike atıp sağa sola teleport ol(rollu teleport uçarken kaçarken hasar alınmıyor) herşey gebersin iğrençti demo. Çok sıkılıyorum oyun yok diyorsanız bakılabilir anca, reviewlere bakıp alabilirim belki diyordum demodan sonra fikir bayaa değişti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 Ben kalkanlıyla oynadım, meh işte. Bi nevi diablo clone, aoe ve single target stancelerini ayarlayıp gerektiğinde block yapıcaksınız oyun biraz bundan ibaret. Ortalama bi diablo clone a göre dialogların üzerinde biraz daha fazla durmuşlar ama obsidian oyunu, olsun o kadar. Bi de konsol bebeleri de oynayabilsin diye yapılan arayüz her zamanki gibi sırıtıyor. En azından inventory vs. olan oyunların pc versyonuna konsol bebelerine göre olmayan normal pc arayüzü koysalar keşke. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loex Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 demoyu indirip oynadım harbiden berbat etmişler sildim hemen :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar