FromTheHell Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 win7 64bit Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 w7 ezdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 se7en laptoptada xp ile ubuntu var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodless Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 malesef anket çoklu seçimi kabul etmediği için en çok kullandığınız işletim sistemini işaretlemeniz gerekiyor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 ilke mac mi kullanıyor. Steve ballmer döver lan adamı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 win 95 oem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alperozg Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 xp en kral işletim sistemiydi yeni win7 ye geçtim, memnunum vistanın yaşattığı hayal kırıklığını kesinlikle yaşatmadı. win7 (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 xpyi vista ciktigi gibi biraktim, hic eksikligini hissetmedim zaten genelde oyun harici bisi yapmadigim icin. w7 ciktigindan beri de onu kullaniyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 Lancelion said: win 95 oem satsana bana :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spastik Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 7 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodless Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 Win Se7en almış başını gitmiş behh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 Beyt said: jonq said: iyi bir donanım sahip olupta gidip XP kurmak, o donanıma haksızlık etmek olur.. Alakası yok bence işletim sistemin vista olunca donanımını daha mı performanslı kullanmış oluyosun işletim sistemi alt tarafı bi arayüz. Kullandığın-kullanmak istediğin- programları çalıştırdığı sürece minimum gereksinimle çalışan işletim sistemi herdaim daha iyidir. O zaman win98 de ankete eklensin.Herkes 98 kullansın.. Ayrıca basit örnek vermek gerekirse 64bit işlemciye 32bit işletim sistemi kurmakta ( xp'in 64bit i çokta saglıklı değil ) o makinede alabilecegin performansı almanı sağlamaz.. Win7 kullananlarda herhalde 32bit kullanmıyorlardır diye tahmin ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 vista, yeterince memnunum ama doğal olarak win 7'ye geçeceğim pc değiştirirken. muhtemelen gelecek yıl. bundan önce xp, me, 98, 95 ve 3.11 wfw kullanmıştım. amiga'da hangi windows vardı unuttum şimdi. :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odeon Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 xp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 Mum_Chamber said: Kojiroh said: Windows 7 Mac kullananlar da çok pis sallamıyosam Mum ve Spyro. ilke de kullaniyo galiba. ben 3. oldum ankettehaha babama verdim cuma itibariyle, win7 yim artik :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 xP Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 win7 x64 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 Win7 32 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 Penthesilea said: Mum_Chamber said: Kojiroh said: Windows 7 Mac kullananlar da çok pis sallamıyosam Mum ve Spyro. ilke de kullaniyo galiba. ben 3. oldum ankettehaha babama verdim cuma itibariyle, win7 yim artik :) steve zorla verdirdi di mi? :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar