Roqq Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 Zorluk seviyesinden şikayetçi değilim ben :), diğer Total Warlara nispeten daha zor olmuş. Date klanı ile hardda birkaç denemem hüsran olunca, Shimazu'ya dönüş yaptım. Bende mi oldu sadece bilmiyorumda birkaç kez baştan başlamama rağmen, great klanlar birer birer yıkıldılar bea. Amele heriflerle başbaşa kaldım. Katılıyorum sana kesinlikle en iyi TW olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 çok uzun zamandır tw oynamamıştım. bilgisayarı tv ye bağlayıp oynıyacam yarın çok övdünüz oyunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 Bak bi yanda korsan diğer yanda 70tl orjina alak mı değiyor mu çulsuzum ayrıca en son medieval2 oynadım ondan sonrakileri sevmedim.Nasıl bişey oyun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 ben pek beğenmedim serinin fanı olarak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 ben çok beğendim genel olarak biraz önce mediumda bitirdim çok da zorlamadı, trade routeları iyi kullanın yarın hardda başlarım artık tekrar daha multiplayera bakmadım gerçi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 yapay zeka biraz daha zorluyor ama taktikler falan çeşitli değil, o nedenle ezberliyosun. onun yerine drop in battle var mis gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smarthan Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 seriye rome ile başladım pek bilmiyorum bunu ama empire campaing biraz oynadıydımdı. her turn 1 saat bekle falan çok bayıktı. bunda da öyle mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 turn'de uzunca beklediğim oluyor benim ama ulan bişi unuttuk mu acaba sıçmayalım bi dahaki turn diye tırsmaktan sdf shogun olmaya yakın, shogunate sizi tehlike ilan ediyor ve all in one moduna giriyor tüm klanlar. en son yaptığım kyoto savaşı falan zevkliydi baya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hacibekirlokumu Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 Merak edenler Shogun 2'yi elemanın biri campaign mapı anlatmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 razzRaziel said: turn'de uzunca beklediğim oluyor benim ama ulan bişi unuttuk mu acaba sıçmayalım bi dahaki turn diye tırsmaktan sdf shogun olmaya yakın, shogunate sizi tehlike ilan ediyor ve all in one moduna giriyor tüm klanlar. en son yaptığım kyoto savaşı falan zevkliydi baya. aynen en zevkli savaşları o ara yaptım toplamda 3,500 çivarı askeri olan 3 ordu saldırdı şehrime, 1500 adamla aldım feci zevkliydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pronoit Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 dnr da fiyati ne kadar bunun ya almak lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 70 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Afterdeep Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 Arkadaşlar merhaba, Yarın herhangi bir D&R'a gitsem bulma şansım var mıdır? Bilgisi olan var mı? Çok teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 Mağazalara arayıp sorabilirsin ben öyle yaptım bugün gelmiş ellerine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Afterdeep Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 NolaxThensbane said: Mağazalara arayıp sorabilirsin ben öyle yaptım bugün gelmiş ellerine. Hangsinde vardı? İstanbul Anadolu tarafında mesela? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 Bursa karfura sordum ben. Ara yahu amma üşengeçsin :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 39.8mb lik bir patch cikmis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 Patchin icerigi bir yerde yazildi mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 Multiplayer - Fixed Crash when reaching lobby for a 4v4 Set-up Team game Multiplayer Campaign – Fixed bug where Realm divide event is shown three times Tutorials – Fixed bug where camera would fall below ground level during fly-by of warrior monks. Localisation – Various minor bug fixes Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 O yeni gelen patch degil, today diye gosteriyor ama iki gun once gelen patchteki degisiklikler onlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 Ben daha demosunu indiriyorum o kadarını bilmem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 oyunun demosu değil ful sürümü hakkında bu topic. bilmiyorsan yazma lafa bak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 Steamden aldım yazdım asıl sen bilip bilmeden konuşma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 Total war forumlarından steamde ki update notes un in yanlış olduğu söyleniyor. Neyse gereksiz yere çıkıştım kusura bakma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 iyi bari oyun güzel çıkmış neyseki:D, şundan aldımdı bende: http://thehut.pantherssl.com/design-assets/products/10300834/ShogunL.jpg kargom gelince şeyderim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar