Revangelis Mesaj tarihi: Mart 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2011 eğer dvdden yüklerken hata vermediyse patch yüklüyodur ama ben ilk yüklemeye çalışırken hata verip hepsini steamden indirmeye çalışmıştı, durdurup onu silip tekrar yükleyince düzeldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Mart 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2011 Tamam oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Mart 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2011 multide bug dolu sanırım ya demin avatar conquestte kaybettim bi maç fakat yenmişim gibi ele geçirdim mekanı falan ayrıca kendi istatistiklerimde 4 win 2 lose yazıyo ki alakası yok 2 maç önce de tam kazandım oyun çöktü falan neyse bi miktar daha single devam edeyim ben o zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Mart 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2011 aynısı banada oldu crushing defeat aldım ama mekan benim oldu lol. ya haitadaki mekanları nası ele geçiriyoruz bi türlü yapamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mart 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2011 tek basıma paticik clanını birinciliğe tasıdım! multi oyıycaksanız, steamde pati grubuna girin clanınııda paticik secin, öle oynayın bari namımız yürüsün. hoş multi oynancak gibi değil ya, sey yapınbide drop ini kesinlikle kapatın, drop in bulursa kesin cöküyo. teamlerde sakat, 4 kisiden 6 kisiden biri kesin arıza cıakrıtyo 1v1 oynayın şimdilik. onuda bulursa arada arıza cıkartıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Mart 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2011 grubun adı tam ne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mart 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2011 paticik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Mart 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2011 bende paticik shogun var sandım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mart 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2011 anlamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Mart 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2011 oyun için ayrı bir grup kuruldu sandım da l4d gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Mart 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2011 paticik'e giriyorsun oyuna giriyosun zaten çıkıyor orda clan sayfasında. yanlız rezil oldum 1 galibiyetim yok hahah lagdan mıdır nedir hacı şansımız bi yaver gitmedi :( yanlız customise avatar olayı falan yeni itemlar düşmesi çok tatlı olmuş bence ya hele böyle bir rome oyunu düşünemiyorum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Mart 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2011 beyler clana gelin destek lazım :D 1 yer aldım ben 2.yi kastırıyorum şimdi. yüksek liglere çıkarız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luxor Mesaj tarihi: Mart 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2011 Revangelis said: orduyu kurarken tam 5000 puan harcarsan ordu kurma ekranında birşey demiyo fakat combata başlamadan hemen önceki ekranda ordu editleme kısmına bakarsan 5000 puan yaptığın an sınırı geçmiş sayıyo, ondandır muhtemelen bi üst seviye ordunun gelmesi haklısın muhtemelen öyle birşey oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Mart 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2011 abi 2 savaş yaptım ikiside uzun sürdü adamlar çıktı kaybetcekleri zaman hop win gelmedi bana. bu ne saçma bişi ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Mart 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2011 bu arada zor demişiniz de patchden sonra düzelttiler mi anlamadım normal'de date'yle oynuyorum hiç zor değl oyun singleplayer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Mart 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2011 normalde kolay zaten hardda dene bi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mart 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2011 date bide en kolay clan olabilir baslangic icin, direk daglik bol darbogazli bir bolegede basliyorsun, sinirlar filan cillop, ortalardan bi clan secince 4 koldan daliyor serefsizler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mart 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2011 oyun cok buglı demiştim ya, şöle bi bug var. generaliniz amiraliniz multida 0 goldmuş gibi yazıyo ama salında değilm amiral 400 goldu mu ne general ise 300. zaten rank atlayınca 50 gold fazlalaşıyo ozaman doğru fiyatını yazıyo. yanı funds leftinizin 400 olması lazım başlıyabilmeniz icin savasa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Mart 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2011 ortadaki klanlar cok zor lan komşularla iyi geçinelim ticaret yapalım dedik, 2-3 klan bir olup daıttı yuvamı. date ve takedadan öcümü alın yeğen, adamlar yememiş içmemiş ordu gizlemiş arka saflara 2şer 3er çubukluk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Mart 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2011 Cuce said: oyun cok buglı demiştim ya, şöle bi bug var. generaliniz amiraliniz multida 0 goldmuş gibi yazıyo ama salında değilm amiral 400 goldu mu ne general ise 300. zaten rank atlayınca 50 gold fazlalaşıyo ozaman doğru fiyatını yazıyo. yanı funds leftinizin 400 olması lazım başlıyabilmeniz icin savasa çok garip buglar var ya multide. ama zevkli genede. cüce gel bi beraber oyun atalım işaretlediğin yeri haritada almaya kasıyorum bende dünden beri ama ağzımı kırıyorlar hep yüksek rank gelio karşıma :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mart 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2011 aa ahritamı işaretlemişim? ben öle gezip gezip toprak alıyodum, fark etmemişim onu ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Afterdeep Mesaj tarihi: Mart 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2011 Nasıl online'a girip sizlerle aynı klanda savaşıyorum, steam'den katıldım ama? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mart 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2011 avatar conquestten, clan secciceksin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Mart 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2011 Cuce said: aa ahritamı işaretlemişim? ben öle gezip gezip toprak alıyodum, fark etmemişim onu ^^ lol bi işaret var baktım üstüne clan burayı almanı istiyor yazıo :D senin fetihlerini görüyorum batıda (güneyde mi oluo aslında harita yan duruo :D) ben de diğer uçta kastırıyorum ama ağzımı kırıyorlar ya genelde rezil oldum anasını satim klana girenlere loselarım aldı başını gitti :D bide bu turu geçeriz rahat 1 klan var zaten bizden iyi o da bi adam tek başına kastırıyor gerisi boş. böyle böyle acaba ne kadar yükselinio Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Afterdeep Mesaj tarihi: Mart 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2011 Ben hiçbişi anlamadım, kurcalamakta çok istemedim, ordu falan kur diyo 5000 para var sonra savaş yapacağım herhalde birileri ile orduyu ilerletip.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar