Dynun Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 Amerikalıların yüzde 80'i evindeki bağlantı hızından habersiz, ama hepsi çok mutlu. 02/06/2010 Federal İletişim Komisyonu'nun yaptığı bir araştırmaya göre, Amerikan ev halkının yüzden 80'i, kullandıkları internet bağlantısının hızından habersiz. Bu oran erkeklerde yüzde 70, kadınlarda ise yüzde 90. Ancak çoğu, hızını bilmedikleri bağlantının performansından memnun. Araştırmanın sebebi ise, kim mutlu kim mutsuz onu görmek değil, 10 yıl içinde gerçekleştirilmesi planlanan her eve 100 megabit/s bağlantı yatırımı için veri toplamaktı. Ancak görüldüğü üzere Amerikalılar, evlerindeki ortalama 4 megabitlik bağlantıdan gayet mutlu, öyle bir yatırıma ihtiyaçları yok. Zaten bu hız 25 katına çıksa bile haberleri de olmayacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 yeaaaa bu salaklar yüzünden yapmicaklar mı şimdi 100mb, gerizekalılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quuq Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 direk telefon hattıyla beraber mi geliyor bu bağlantı? yani para falan ödemiyorlardır ek olarak internet bağlantısı için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 biz ttnetin kotalı internet paketlerini verelim onlar da bize yapsın 100mbiti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Beyt Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 Geçtim kotalısını motalısını ttnet patlamadan iş yapsın onada razıyım ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 O adamların her tarafına fiber kablo döşenmiştir. Kesintisiz, kayıpsız 4mb yeter tabi bir Net kullanıcısına. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 ya bişey dicem de 4mbite geçtim ben, hakkaten şimdi lan yavaş bu dediğim bişey kalmadı internet 4mbite göre baya optimize durumda şu anda film indiriyim desem koyuyorum 1. filmi izlerken 2. iniyor. git gide artar tabi bu seviye, 1080p stream falan edemiyorsun mesela, da 1080p stream etcek yer de yok hani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 4mbit bence de yeterli. Eskiden 33k kötü 56k yeterli diyorduk ama hatırlatırım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 ben de 10 var gayet yetiyo, ama herkese 100mb vericez diyolarsa hayır demem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 ya 56k bana hiç de yeterli gelmedi, bi şarkı indirmek niye bu kadar sürüyor, radyodan daha hızlı dinleniyor derdim gayet eheh olay bu bence, istediğin şeye real-time erişebiliyorsan, youtube stream olsun, filmi indirirken izlemeye başlamak olsun, hissetmemeye başlıyorsun bağlantı süratini. Yavaş lan bu dedirten az noktalardan birisi 4gblik bi software'e falan gecenin bir yarısında ihtiyaç duyduğunda oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 hadi internet hızı iyi diyebileceğimiz bi hızda olsa da, bizim performans leş, film ation 1 saatte iniyor ama oyun oynuyorum 1sn ile o da. ki broadband'lerde 8mbit bile yetersiz geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 4-8mbit bugun icin yeterli, ama yarin icin degil. zaten 100mbit dosemeye baslasalar da 2-3 seneye tamamlanmaz, ondan sonra da online tv filan derken en fazla 5-6 sene yeterli gelir. o yuzden simdiden baslanmasi lazim hatlarin dosenmesine de, turkiyede 20 sene sonra filan baslarlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 Bize baglantı imkanı tanınıyor ama sorun şu ki baglantılar stabil değil. 10mb baglantın var bi gun 50kb ile DL ediyorsun birgun 500Kb ile. Stabil olsa hep yuksek seviyede kalsa ( olması gerektigi gibi ) o zaman tabiki bizdede yeterli olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 bende 8mbit var baya memnunum açıkçası ama şu latency sorunlarını azcık çözmeye başlasalar çok hoş olcak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Friedman Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 burda sorun yaşayan zibilyon tane insan var ama nedense 8 senedir aynı bağlantıyı kullanıyorum ve çok çok nadir sorun çıktı. Şanslı kesimdenim demek ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 GERGE said: 4mbit bence de yeterli. Eskiden 33k kötü 56k yeterli diyorduk ama hatırlatırım :) eskiden bir film trailerı 1mb olurdu, wmv formatı. şimdi 1080p trailerlar 100-150mb tutuyor. benzeri bir şekilde eskiden oyunlar 50-100mb idi, patch dediğin 1-2 mb olurdu, şimdi aoc folderım 25-27GB kadar yer kaplıyor. oyun patchleri 100-200mb'tan başlıyor. şu da var, eskiden download programlarını (getright vs) 300-400kb'lık resimleri indirmek için kullanıyorduk, şimdi 3-4GB'lık linux distroları, programlar felan indirmek için kullanıyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 4 megabit hmm ondan xbox da lag oluyor hep ama çok pahalı be, nasıl vereyim ben şimdi ayda 80 lira bıdı bıdı şimdi böyle bir diyalog geçmiyor evde, çünkü haberleri yok çünkü 4 megabit çok ucuz, ondan sormuyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nixniz Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 Upload Beyler HErşey Upload Telekom dur ttnetir Yemesin sömürmesin bizi... ABD de 4/2mbit veriyorlar Bizde ? 8e 1 UPload veriyorlardı ONUDA çok yoğunluk oldu bilmemne olduhatlar yetişmio kablolar eski diye 8/ 800kps ye indirdi gerizekalılar .. VDSL yi de 16mbit e /1 mbit upload yapcaklar e ne anladım ben bundan ??? Upload çok farkettiriyor stabil hizda.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 yıllardır hep düşük hızlı internet kullanıodum artık canıma tak etti bugun 4mbit sınırsıza geçtim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
canola Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 bi tek mynete girince yeterli tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 5 aydır falan 8mbit kullanıyorum mutluyum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 canola said: bi tek mynete girince yeterli tabi öyle olsa keşke :) eskiden yetiyordu ama şimdi 720p ve 1080p boku cıktıgından beri dizi filmlere yetişemiyorum bi download için pcyi gece acık bırakıyorum yani. kablonet ilk cıktıgında keko gibi yıllarca 64kbs kullanmıstım insan arar bi sorar 128 256 nedir falan diye dialuptan gecince tabi 64 yeterli geldiydi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 22" monitörden izliyorsanız 720p veya 1080p çok gereksiz 22" monitör için en optimali m-720p ben kablonet ilk çıktığında testerdım 2mb/s'di =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 laptopta izliyorum 22'' bile değil ama fark ediyor ya.mesela 1080p avatar izledim çok iyiydi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2010 bu sabah 4mbite geçtim.speedtestlerde 3.5mbiti goruyorum.fakat sanki hala 1mbitteymişim gibi. modemden falan mı acaba.ne bilim hiç bi dlde 80 i geçemedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar