wastyrx Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 Tenekeadam said: Faşistlikse faşistlik, teröre terörle karşılık verilsin istiyorum. Terörle değilde ciddi ciddi önce bi full operasyon üstü dağlarda avlıcaksın şeref yoksunlarını. Sadece böyle olaylar olduğunda değil, hiç kalmayana kadar yapabilsek bunları :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 dakikayla hassasiyet ölçme de yeni çıktı. yapmayın etmeyin, zulümleri kıyaslamalar, "niye buna üzülmüyolarr" falan diye sorgulamalar, çok çirkin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 Tenekeadam said: Terörle mücadele etmezsen, İskenderun'a kadar gelirler. Ama en kötüsü şehitleri normal haber gibi karşılıyoruz, cumhurbaşkanı çıkıyor 2 cümle kınıyor, başbakan 2 cümle kınıyor, cenazeler kalkıyor bitiyor. 2 gün sonra başka insanlar şehit oluyor aynı döngü. Hala imralıda yatan köpeği besliyoruz. açık açık pkk'ya destek verenleri mecliste maaşa bağlıyoruz. Faşistlikse faşistlik, teröre terörle karşılık verilsin istiyorum. terörle nasıl mücadele edilmesi gerekiyorsa biz aksini yapıyoruz. direk pkk'ya silah yardımı bile yapıyoruzdur... iskenderun da baya lüks yerdi, öyle teröristin gidebileceği bir yer değil. bahsedilen komutanlığı birçok sefer görmüştüm. baya deniz kenarında bir yer, hücüm botlarıyla felan mı saldırmış adamlar anlamadım ki. bir sonraki saldırıları antalya'da karpuzkaldıran tesisleri olacak herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 Dakikayla ölçüyorum, daha iyi bir ölçütün varsa sen ölç biz bakalım. 45 dakika oldu halen ne sorular ne bülentin konuşmasında şehitlerden bir daha laf geçmedi. İlk 3 dakikayı kes dinle sanki şehit vermemişiz zannedersin. ben kendim İskenderunluyum o komutanlığın önünden okula giderdik servisle. Arkası dağ ve otoyol dağdan saldırmışlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 abi sabah sınavım vardı sınavdan cıktım arkadasım dedi iskenderunda deniz komutanlıgına saldırmıslar dedi 6 sehit dedi,basımdan asagı kaynar sular döküldü.inanamadım,saldırı yapılan yer benim yasadıgım yerin hemen yakınında annemlere arayıp sordum,roketatarla,komutanlıgın hemen üzerinden gecen otobandan saldırı yapılmıs.hala aklım almıyo ya cok gerildim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 Haklı bi üzüntünün geçiştirilmiş gibi olması kötü ama akıllarda bu yoktur abi. Adam gazze israil oh gündem gitti demiyordur yani. Olmayacak, yemez bizimkilerin bi tarafı ama ciddi bi olay savaş bile çıkabilir yani.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 sanki o gemide türkler yoktu da neden askerlerden fazla konuştuğunu sorguluyorsunuz. hakikaten insanı ürpertiyor kendi vatandaşımızı bile böyle işimize gelince sallamamamız. cüce kamera vardır herhalde, yoksa da olsa gene saldırırlar ki rpg ile. amerika o kadar teknolojiye gene engelleyemiyor şehir ortasında sürpriz saldırıları. son derece üzücü tabii bu saldırı ve böyle çok şehit vermemiz, ama gündemde gemi olayı kadar yer tutmaması normal halihazırda onyıllardır devam eden bir mücadelenin sürdüğü düşünülürse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 Son dakikalarda 2-3 cümle kurdu hiç konuşmasa daha iyiydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 Şehit sayısı 7ye yükseldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 Sam said: sanki o gemide türkler yoktu da neden askerlerden fazla konuştuğunu sorguluyorsunuz. hakikaten insanı ürpertiyor kendi vatandaşımızı bile böyle işimize gelince sallamamamız. cüce kamera vardır herhalde, yoksa da olsa gene saldırırlar ki rpg ile. amerika o kadar teknolojiye gene engelleyemiyor şehir ortasında sürpriz saldırıları. son derece üzücü tabii bu saldırı ve böyle çok şehit vermemiz, ama gündemde gemi olayı kadar yer tutmaması normal halihazırda onyıllardır devam eden bir mücadelenin sürdüğü düşünülürse. evet bend esimdi okudum detayları, ben daha merkezi bi yerde nöbet tuan askerlere saldırı oldu diey anlamıstım. Yoldan gecen araca, yolu gören bi tepeye cıkıp saldırmıslar. Yinede ben yoruldum artık, askeri bölgeye hakim tepelerden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 sabit duran herşeye saldırılır, ne kadar güvenlik önlemi alırsan al durduramazsın yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 kesinlikle iki olayı da ayırd etmeden ikisine de öfkelenmeli ve ayakta durmalıyız. çünkü iki olayda da masum insanlarımız can verdi. ancak sorumluları suçluları ararken dikkatli olmalıyız, birbirimize düştüğümüz nokta bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phae Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 Sparkcaster said: sabit duran herşeye saldırılır, ne kadar güvenlik önlemi alırsan al durduramazsın yani FLYING MOTHERFUCKING FORTRESS TIME. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Castiel Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 Hmm ilginç bir açıdan bakanlar var. Prof Dr İhsan Bal iki saldırının ilişkilendirilmesi gerektiğini iskenderun deniz komutanlığına yapılan saldırının çok manidar olduğunu israile olası bir müdahele durumunda en yakın deniz komutanlığı olmasının ve hemen hemen eş zamanlı saldırıya uğramasının tesadüf olamayacağını belirtti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 bir yandan turkiye elalemin teroristine yardim icin muttefikine kafa tutuyor obur yandan kendi teroristi vuruyor cok enteresan su dunya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PZero Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 BU ACININ ÖTESİ YOK :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maxigenous Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 Castiel said: Hmm ilginç bir açıdan bakanlar var. Prof Dr İhsan Bal iki saldırının ilişkilendirilmesi gerektiğini iskenderun deniz komutanlığına yapılan saldırının çok manidar olduğunu israile olası bir müdahele durumunda en yakın deniz komutanlığı olmasının ve hemen hemen eş zamanlı saldırıya uğramasının tesadüf olamayacağını belirtti. İsrail'e müdahale ?? evet... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MacLeod Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 şimdi haberlerde dediğine göre tuncelide yine eylem planı hazırlığındaki tespit edilen çakalları kıstırmışlar.çatışmalar sürüyormuş, 2 kobrada bombalamaya devam ediyormuş çakalları. umarım şehir vermeyiz, it sürüsündende kurtulan olmaz. bu sene rahat durucakları yok şerefsizlerin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 Adam gibi bir yönetim olsa biraz daha sert bir mizac izlense bunlar olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 Hüseyin Çelik açıklama yapmış, bu olay taşeron kullanılan bir olaydır ve israil'in saldırısıyla eş zamanlı olması manidardır diye. Böyle açıklama olur mu? Beynim almadı. Elinde bunun kanıtı varsa zaten savaş sebebidir, yoksa bir ülkeyi açık açık nasıl suçluyorsun? Bülent arınç öğlen yaptığı açıklamada, büyük ekonomik atılımlar gerçekleşen dönemlerde bu saldırılar oluyor ve şehir merkezi sayılacak bir yerde bu saldırı nasıl olabiliyor, TSK bunu soruşturmalı dedi. Utanmasa bunu ergenekona bağlayacak. Ama kendilerini sıyırıp suçu atacak bir yer bulmuşlar. Değişik adamlar bunlar, değişik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karasakal Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 PZero said: BU ACININ ÖTESİ YOK :( Lan 30 yıldır ağlamaktan başka bir b.k yaptığımız yok zaten. Şehitler olur çıkar ensesi kalınlar, pırpırlılar, cenaze başında 3-4 nutuk atarlar, Şehitlerimizin öcü alınacak, bu kan yerde konmayacak. Siz rahat uyuyun vs vb.. Pzero dediğim sana değil bu arada:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
|Joker| Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 30 senedir terörle mücadele kararlılıkla sürüyor abi. Düşün ne kadar kararlıyız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 İdaresindeki birliklerin, tesislerin güvenliğini zerre kadar düşünmeyip, devletin her türlü imkanını kullanıp saltanat süren komunlara neden hesap sorulmuyor.. Bu kadar acizmiyiz biz.. Bu kadar mı zavallı bir ordumuz var !! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karasakal Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 Kararlılıkla yaptığımız tek şey, pisipisine şehit vermek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
|Joker| Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 loop said: İdaresindeki birliklerin, tesislerin güvenliğini zerre kadar düşünmeyip, devletin her türlü imkanını kullanıp saltanat süren komunlara neden hesap sorulmuyor.. Bu kadar acizmiyiz biz.. Bu kadar mı zavallı bir ordumuz var !! Başkomutan'a sor onu. Evet efendim sepet efendim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar