Ren Mesaj tarihi: Mart 21, 2015 Mesaj tarihi: Mart 21, 2015 abi benim bu aralar canım sıkıldı buraya sardım. şimdi çok pis amme hizmeti yapıyorum iyi dinleyin. normalde stylish denen eklenti üzerinden sitelerin css'leri düzenleniyor atıyorum sayfanın rengini değiştiriyorsunuz çok güzel. lakin chrome denen ipne tarayıcıda bu önce sayfayı yüklüyor, sonra css düzeltiyor şeklinde oluyor. yani o sikindirik sağdaki videoyu önce göreceksiniz sonra kalkacak demek bu. buna bir çözüm aradım gözlerimi yordum ve buldum. 1- stylish yerine tampermonkey kurun. (işte burdan - https://chrome.google.com/webstore/detail/tampermonkey/dhdgffkkebhmkfjojejmpbldmpobfkfo?hl=en) 2- stylish'in script sayfasından bir tema scripti beğenin(kullanın ipneyi acımayın) 3- daha sonra beğendiğiniz temanın indir linkinde "TamperMonkey users can also install this style as a user script.)" denen yere tıklayıp scripti indire tıklayın. 4- tampermonkey eklentinizden add script deyin. tebrikler. çatır çatır preload yemeden mis gibi sözlük kullanıyorsunuz. http://i.imgur.com/JD0pk1O.png ps: yazar olan arkadaş varsa bir "tanım devamı" sorum var ancak özel. bir pm eylerse iyi olur.
Anhora Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2015 Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2015 http://onedio.com/haber/eksi-sozluk-un-en-sevilen-muhabbetlerinden-yaran-basliklardan-secmece-x-entry-517396?utm_source=onediocom&utm_campaign=facebook_page&utm_medium=facebook Hahaha
bajazet Mesaj tarihi: Ocak 4, 2016 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2016 bu adamlara ulaşabilen varsa kişi engelleme sınırını rica ediyorum artırsınlar. 5000 yetmiyor. herhangi bir futbol başlığına yazmış herkesi engellemeye başladığımdan beri Austrian Chamber Society'e döndü ortalık. Österreich olsun hadi bir el atın.
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 4, 2016 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2016 Ekşi baya leş ya. Bildim bileli leş. Millet yokluktan mı sulanıyor nedir anlamadım.
Grego Mesaj tarihi: Ocak 4, 2016 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2016 istediği kadar leş olabilir. ekmek var orada ekmek.
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 4, 2016 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2016 Aaa di mi lan. Baya ekmek yiyen vardı Üniversite yılları. Yonja gibiydi ehuehuehu.
Grego Mesaj tarihi: Ocak 4, 2016 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2016 nereye bakacağını bilirsen hala orada herr bıngıl.
bajazet Mesaj tarihi: Ocak 4, 2016 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2016 2003'te sıçmaya başladığını düşünürsek iyi sıçmış hakikaten
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2017 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2017 Ekşi Sözlük bile sonunda resmi mobil uygulamasını çıkarmış, utanalım (facepalm) Ekşi Sözlük Android & iOS Uygulaması
senko Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2017 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2017 E yaz bi mobil uygulama patinin de olsun
ShadowFax Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2017 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2017 patinin aktif yazan/okuyan pati sayısı sizce kaçtır? 100'den fazla aktif yazan var mıdır?
Mayhem Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2017 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2017 Şuan vpn açıp bile giremiyorum siz girebiliyor musunuz?
Lemmy Mesaj tarihi: Eylül 14, 2017 Mesaj tarihi: Eylül 14, 2017 Tam bir zihin kirletme mekanı, bir ara çok girer bakardım resmen beynimi çürüttü bu kadar hasta çürümüş beyni bir arada görmedim. Artık günde bir kere bakıyorum o da başlıklara girip okumuyorum kesinlikle konuları önemli bir olay var mı diye en hızlı buraya yazılıyor en çok bakılan yer olduğu için. Bügün girdim boş bulundum yine sokakta masturbasyon yapan adamı izledim, bu gidişle hiç girmeyecem sanırım bir faydasını görmemeye başladım.
Mino Mesaj tarihi: Ekim 1, 2017 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2017 Eddard Stark ifşa edilmiş. Adam Marmara Üniversitesi'nde araştırma görevlisiymiş. Kaynıyor sözlük LOL!
fenn Mesaj tarihi: Ekim 1, 2017 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2017 Örgüt mü kurmuştu ifşa olmasının sakıncası nedir ?
Laurelin Mesaj tarihi: Ekim 1, 2017 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2017 eksinin bir numarali aktrollu, yanda "kemalist rejimin 80 senede kopru yapamama sorunu" "kemalistlerin hristiyan olmaya sempati ile bakarken ibadete karsi olmasi sorunsali" vs vs clickbait basliklarla milleti yemliodu iste
fenn Mesaj tarihi: Ekim 1, 2017 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2017 Bende kendi kendime diyordum bu araştırma görevlileri , doç, proflar odalarında akşama kadar bilgisayar başında ne iş yapıyorlar diye. Bak böyleleri varmış.
Laurelin Mesaj tarihi: Ekim 1, 2017 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2017 OYP ile universitelere silme fetocu arastirma gorevlisi atadilar, bunlar zamaninda oraya yanladi ama 17-25 ten sonra hukumete yanladiklarindan affedildilerdi iste
Öne çıkan mesajlar