Masquerade Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 savaş mı açsın adam lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 Masquerade said: Gazzeden derhal çıkacak İsrail dedi. İsrail oks dedi mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 adam savaş açtık dese rahatlayacak çok insan var, ne garip lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ascraeus Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 -herşeyin bi bedeli vardır -bedeli olacaktır eee. de bakalım ne o bedel? orayı unutuyo söylemeyi lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karasakal Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 Eee madem öyle güçlüyüz, böyle sinirlendik şöyle kınıyoruz, eee adam gibi bi b.k yapmayacak mıyız sadece laf mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 abi hadi. antlaşmalar iptal edilecek mi edilmeyecek mi. sonuca gelse baya iyi olcak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LuNiZ Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 savas acmak degilki tek somut cozum.. ekonomik cozumler olabilir mesela.. ne bilim bir cok cozum vardir illaki simdi aklima gelmiyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 Vites yükseliyor yavaş yavaş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 israil halkının büyük çoğunluğu zaten olayı destekliyor ilginç yani bu şekilde konuşma yapmanın bir mantığı yok. ne tepki vericeksin rte alıcan mı gemileri geriye yapıcan mı yardımı tsk 'nın gücünü kullanarak gazze'yi kurtarıcan mı ? edebiyat çatlatıcak olarak bitiek o kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 Gazze'ye girsek üzülmem biliyor musunuz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 uluslararası kamuoyunun fikrinin yeterince değiştirilmesi için gündemde uzun süre tutulmasını bm manevralarıyla sağlarsa, israil'e yapılan yardımların önü bile kesilse adamların nefesi kesilir, illa savaş açmaya gerek yok. tek başımıza yapacağımız önemli değil ama bm girişimlerimizin önemi var. sadece laf deyip geçmemek lazım yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 yollasın 10 gemi yardımı yanlarında koruma ile. icinde de ben gidiyorum desin. helal derim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 gazzeden biz ne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 bu "halkımızın geliri 50k$ değil, bencillik yapalım, kimseyi sallamayalım" mantığını da anlamadım gitti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 Hala boş laf, sadede gelmedi bir türlü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 inci'de özet geç spamı var şu an rte'ye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 barbu said: yollasın 10 gemi yardımı yanlarında koruma ile. icinde de ben gidiyorum desin. helal derim tayyip mi? tayyip ne arar la yardım gemisinde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 Sam said: bu "halkımızın geliri 50k$ değil, bencillik yapalım, kimseyi sallamayalım" mantığını da anlamadım gitti. sallayacaksak herkesi sallayalım, sadece sözde din karşlerini değil. ayrıca evet türkiyede açlık sınırının altında yaşayan insanlar var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 ya bedeli agır olucak diyorda ne bu bedeli nasıl ödicekler hiç bişey demiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
QueenofSpades Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 mokoko said: 3 dakkadır 8 yıldır konuşuyo. daha hiçbişi solemedi. fixed. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 Bütün BM Yaptırım tasarıları ABD'den veto yiyecek. Özellikle de son İran Brezilya Türkiye zirvesinde. Kınadılar of ne büyük olay. Tek kutuplu dünya düzeni ftl. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 içi bomboş laflar ediyor sadece sakin olun falan mesajına geçti bakalım yapabilicek mi adam gibi birşey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 sırtımızı dönmeyeceğiz dediğine göre yeni bir yardım yapılabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 Myshkin said: sallayacaksak herkesi sallayalım, sadece sözde din karşlerini değil. ayrıca evet türkiyede açlık sınırının altında yaşayan insanlar var. başkalarına da yardım yapalım tabii, bu forumda aynısını defalarca söyledim. ayrıca her fakiri olan ülke bencillik yapacaksa kimse kimseye yardım etmez zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 Masquerade said: inci'de özet geç spamı var şu an rte'ye. inci inci diye diye bi avuç işsizi de adam yaptınız bu arada ha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar