Olivies Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 incinin şuan tek derdi liseli israilli kızlar
nileppezdel Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 LuNiZ said: nileppezdel said: BiTcH_oFBaT said: Anlamadığım bir şey de bu Taksim'deki insalarda neden Filistin bayrakları var? Yani Türkler ölmüş orda Filistin bayrağı ne alaka şimdi? Türk ölmüş Türk!! cCc Müslüman kardeşlerimiz öldü cCc olay bu.. demin onumden gecen kitle Turk bayrakliydi full.. Tamam ben filistin bayraklılar için dedim onu zaten
Llama Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 BiTcH_oFBaT said: Anlamadığım bir şey de bu Taksim'deki insalarda neden Filistin bayrakları var? Yani Türkler ölmüş orda Filistin bayrağı ne alaka şimdi? Türk ölmüş Türk!! din kardeşliği
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 filistinde bu kadar çok bayrak yoktur bak diyim.
ShadowFury Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 İsrail:'Kimse onurumuzu ayaklar altına alamaz' Şimdi de gemilerden ateş açıldığını, gemide ateşli silahlar olduğunu, 8-10 israil askerinin yaralandığını filan iddia etmişler(bazılarının durumu ciddiymiş) Yazdığına göre gemileri de Aşdod limanına çekiyolarmış.
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 "" said: Türk Musevi Cemaati'nden İsraile tepki
Chastise Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 Ucuz milliyetçilik ve ırkçılık ortaya çıkmak için neden aramıyor tabi ki. Açılan bayrak mı sorun oldu şimdi de? Olayın bütünündeki falsoları görmüyor gibisiniz.
KahnX Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 svastikayı baya bi dalgalandırıcaz anlaşılan.. bayaaa hem de
Karasakal Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 ShadowFury said: İsrail:'Kimse onurumuzu ayaklar altına alamaz' Şimdi de gemilerden ateş açıldığını, gemide ateşli silahlar olduğunu, 8-10 israil askerinin yaralandığını filan iddia etmişler(bazılarının durumu ciddiymiş) Yazdığına göre gemileri de Aşdod limanına çekiyolarmış. Ben inanmıyorum. Yalan söylüyorlar.
xaty Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 ShadowFury said: Şimdi de gemilerden ateş açıldığını, gemide ateşli silahlar olduğunu, 8-10 israil askerinin yaralandığını filan iddia etmişler Uluslararası sularda karşılaşıp çatışmaya mı girdiklerini söylüyorlar yani?
Regalya Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 Membırı ölen diğer milletler ne yapmış yunanlar felan?
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 Chastise said: Ucuz milliyetçilik ve ırkçılık ortaya çıkmak için neden aramıyor tabi ki. Açılan bayrak mı sorun oldu şimdi de? Olayın bütünündeki falsoları görmüyor gibisiniz. ırkçılar+aşırı milliyetçiler , dinciler vs anti türkçü türkler yüzünden arada kalan ve olayın garipliğinden şaşalamış, sadece adalet arayan insanların düşünceleri tecavüze uğruyor aslında.. olayın soğumasını beklemekte fayda var.. yalnız amerikan ve ingiliz basını üzerinden yapılan yayınlara güvenmemekte fayda görüyorum. olay içinde bi taraf biz olduğumuzdan bilgimiz daha net ve ingiliz/amerikan haberleri çok aşırısı sansürlü, israel defence force (idf) açıklamalarından ibaret ve aşırı taraflı haliyle.. bu yayın kuruluşlarının yaklaşımları olayın kendisi kadar iğrenç..
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 Regalya said: Membırı ölen diğer milletler ne yapmış yunanlar felan? ölen derken kesin bilgi yok.. karartma uyguluyor israil.. yunanistan da elçiyi çağırdı ve tatbikatları iptal etti.. isveç de elçi çağırdı..
7thBreath Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 ölenlerin arasında bi ingiliz vatandaşı falan varsa ben o zaman merak ediyorum neler olucak.
Cthulhu Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 MasterHapLo said: açıklamalar henuz erken tayyip donmeden kimse bisey demek istemiyor gibi duruyor. aksama gelsin bakayim ne diyecek.yarın öğlen dönebiliyormuş ancak
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 The Israeli Prime Minister's Office has issued a serious travel warning for Israelis visiting Turkey. The warning calls Israelis who are about to travel into Turkey to postpone their trip and for Israelis in Turkey to remain indoors and avoid presence in the city centers. Adamlar hala maduru oynuyor ya.
xaty Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 Regalya said: Membırı ölen diğer milletler ne yapmış yunanlar felan? Yünanlar İsrail'le birlikte yaptıkları askeri eğitimlerini durdurmuş.
ShadowFury Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 Tabii ki. Tamam direniş filan oldu videolarda görünüyo da, ateşli silah iddiası komik geliyo(en fazla 1-2 radikal şov olsun diye uyduruk bişeyler taşıyolardır ama onu bile sanmıyorum).Bir diğer haberde de aktivistlerden birisi askerlerden birinin silahını alıp ateş açtı filan yazıyodu. Şu haberler de tutarsız yani şimdi. Ama sorun şu ki: aksini iddia etmek için hiçbir tutarlı şey yok ve israil de lobi gücüyle ellerini kollarını sallayarak çıkıcak bu işin içinden. Çünkü IHH cephesindeki haberler de tutarsız geliyo işte önce helikopter indi, önce ateş açtılar filan gibisinden. Tabii bunda jammerlarla filan iletişimin kesilmesinin de payı var ama bi taraf ateş açıp sonra çıkarma yaptılar nuke attılar 150 kişi yaralandı filan diye sıkıcak, diğer taraf uyardık engelledik sonra ateş açtılar biz de bindik tepelerine bizim de askerlerimiz yaralandı ama içimiz cız etti filan diye sallıycak, olay öyle karışık bi şekidle durucak.
mani Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 Llama said: arkadaş bune yaa bildiğin erkek lan bu hahaha. kadın olduğuna kimse inandıramaz beni
Masquerade Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 Ölenler arasında Avrupa Birliği ülke vatandaşların da bulunduğundan bahsediliyor.
Llama Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 Dartanian said: Serkan o ne ya ahsgbagnmö bilsem taksimde bi kare işte
Diazepam Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 2. Aldülhamid tamam da Erbakan en alaka? Ne yapmış filistin için :S
Öne çıkan mesajlar