LuNiZ Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 Olivies said: bir one minute le göüllerde taht kuran son padişah, üzerine 3 diplomatik ayar ve en sonunda kanlı saldırıyla cevabını fazlasıyla aldı heralde.
xaty Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 Kaç Türk olduğu fark etmez tabi hepsinin Türk olup olmayışı fark ediyor biraz. Dartanian said: Diğerleri hangi ülkenin vatandaşları? İngiliz ve Yünan diye duydum.
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 cnn'in inanılmaz sabit ve kesinlikle taraflı haberciliği göz kamaştırıyor bu arada..
Olivies Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 yıl 2010 mekan İsrail adamlar insansız asker filan yapıcaklar gelip yanlışlıkla veya 2 tane sarjor bulduk diye gemi indirecek teknolojinin biraz ilerisindeler sanki
sir Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 bütün gazze halkıyla haması özdeşleştirmenin, bütün kürtleri pkk ile özdeşleştirmekten hiçbi farkı yok. istediğiniz kadar israil tarihi bıdı bıdı dersi almış olun, bu olayın meşrulaştırılacak, mazur görülecek, haklı görülecek hiçbir yanı yok. yine bir ulus-devlet ahlaksızlığı ve vicdansızlığıyla, "ulusal çıkarların" her türlü ahlaki, insani ve hukuki normu paramparça etmesiyle karşı karşıyayız.
synthesizer Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 hepsi turk degilse daha da şenlikli
LuNiZ Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 dasaaa said: Llama said: LuNiZ said: Türk Musevi Cemaati Türkiye Hahambaşılığı, yazılı bir açıklama yaptı. http://www.ntvmsnbc.com/id/25101211/ tepki almamak için tırsaklıkla davranıyor olabilirlermi acep yok öle bi şey.. bencede.. daha evveldende zulum gormenin esigine geldiler bir cok kez, hic bir zaman tirsarak bisey yapmadilar..
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 Resmen savaş sebebi. Resmen "Siz kimsiniz lan, sizden korkmuyoruz". bunun anlamı. İsrail'e istekler iletilmiş zaten, bence ek olarak bizim donanmamızın oraya gidip o gemiyi alıp gelmesi lazım, bu kadar basit. Bilmiyorum gemiler açıkta duruyor mu yoksa limana mı çekildi ama bu kendini bilmez geni bozuk heriflere artık dur demek lazım, biz de armut toplamıyoruz yani. Ha çok büyük krize yol açar ekonomik de siyasi de ama artık 1 parça gururumuz varsa bu olay da lafla geçiştirilmemeli. edit: Bu dediklerime rağmen İsrail haklı mı? Haklı. Yaptığı hareket Türkiye Cumhuriyeti'ne hakaret ve hukuksuzluk mu? Evet. İsrail'in yerinde olsak biz de aynı şeyi yapar mıydık? Yapardık.
nileppezdel Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 Ha lafla geçiştirmeyelim savaş çıkartalım daha da çok insanımız ölsün. Ne güzel.
Olivies Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 Lan yalaka köpekler gibi ölceğimizden iyidir. gaza filan gelmedim. Bir tepki konmaz mı böyle bişeye ya.
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 nileppezdel said: Ha lafla geçiştirmeyelim savaş çıkartalım daha da çok insanımız ölsün. Ne güzel. önerin nedir ? van mor minüt mü?
Wispy Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 Türkiye İsrail'e savaş açamaz. Kuru gürültü yaparız ancak.
Aket-Atum Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 Beyler ne olur şu sorulara bilen biri cevap versin, çok karıştı hepsini bir arada topluyorum; * Gemiler İsrail karasuların da mı geçecekti? * İsrail'in izin vermeme yetkisi var mıydı? * Türk gemileri Türk toprağı sayılıyor mu? * İsrail çıkartma yaparak Türk toprağına saldırmış mı oluyor? * İsrail'in gemiler üzerinde güç kullanma yetkisinin sınırları nedir?
Myshkin Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 savaş açmak ne demek allah aşkına savaş çıksın diyen yok zaten.
Suark Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 Abi çok kritik ya, in before ww3 olabilir http://www.globalfirepower.com/countries-comparison.asp
nileppezdel Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 Olivies said: Lan yalaka köpekler gibi ölceğimizden iyidir. gaza filan gelmedim. Bir tepki konmaz mı böyle bişeye ya. Konur tabi, konulmalı da. Ama hani ekonomik ve diplomatik ilişkileri kesersin en fazla. Savaş çıakrmanın kimseye faydası yok.
Seele Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 Isyerinde ki yahudi arkadasim olaylarin aslinda soguk kanlilikla halledildigini söylüyor. Ölenlere üzülmüs fakat hepside ölebilirmis. Sonucta bir topido ile hepsi ölebilir diyor. Ayrica amacin sadece yardim degil bir eylem oldugunu düsünüyor
sir Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 savaş olmaz sanmıyorum. aket, saldırı uluslararası kara sularında gerçekleşti, tabii ki israilin türk bandrollü herhangi bir gemiye böyle bi müdahalede bulunma yetkisi falan yok. ama türk toprağı da sayılmıyo bildiğim kadarıyla.
quuq Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 benim anlamadığım,biz kendi içimizdeki problemleri hallettikmide başkalarına yardıma koşuyoruz ve böyle üzücü olaylarla karşı karşıya kalıyoruz.
wastyrx Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 Karasakal said: blabla wastyrx said: Aket-Atum said: Aklıma takılan bir soru var deniz hukuku bilmiyorum ama gemiler bağlı oldukları ülkenin toprağı sayılıyor değil mi? İsrail Türk toprağına çıkarma yapmış oluyor sanırım bu durumda değil mi? Aynen böyle biliyorum bende. Hmm yani İsraille savaş halinde miyiz o zaman? Yani eğer gemiler uluslararası sularda bağlı oldukları ülkenin toprağıysa, o zaman İsrail ordusu Türk toprakalrına girip 9 adet türk vatandaşını öldürdü demektir. Ve olayın HAMASla bi bağlayıcılığı kalmaz direk TR vs ISR olayına döner. Van Minütte yemez artık:S Savaş halinde değiliz ama istesek böyle bir ihtimal var. Benim merak ettiğim böyle bişi olursa nato falan ne yapar? Haklı olarak taleplerimiz olabilir yani de acaba ne cevap alırız.
Thugsta Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 nileppezdel said: Ha lafla geçiştirmeyelim savaş çıkartalım daha da çok insanımız ölsün. Ne güzel. 1 Kere yapacaksın abi ondan sonra hiç savaş yok oh ne güzel :P İran da girer oh yeah
Cthulhu Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 yahu israilin yaptığı orada hamas var diye adamların yiyecek içecek temiz su gibi baş ihtiyaçlarının bile içeri gimesini engellemek. yani biz pkk var diye ankara'dan sınır çizip gerisine hizmet vermesek aynı şey olur işte. Doğudan da hadep vs 1. parti çıkıyordu yıllardır, filistin'in hamas'ı başa getirmesi de aynı şekilde. Ama tüm filistinliler terörist değil. Bu gemilerin amacı da adamlara ihtiyaç götürmekti. İsrail tabi ki izin vermeyebilir çünkü eve israil sularından geçecekti ama daha israil sularına gelmeden yapılmış bir olay var ortada ve hala bunu meşru gösterme çabaları var.
Karasakal Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 Aket-Atum said: * Gemiler İsrail karasuların da mı geçecekti? Evet. Aket-Atum said: * İsrail'in izin vermeme yetkisi var mıydı? KArışık ama olabilir. Aket-Atum said: * İsrail çıkartma yaparak Türk toprağına saldırmış mı oluyor? Evet Aket-Atum said: * İsrail'in gemiler üzerinde güç kullanma yetkisinin sınırları nedir? "0" uluslararası sularda ancak BM tarzı kuruluşlar güç kullanabilirki, Korsanalra bile kullanılmıyor. İsrailin yaptığı tamamen silahlı korsancılık. Başarılılar o ayrı.
Öne çıkan mesajlar