Suark Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 Geminin pervanelerine sıkmışlar. Çok ciddi düşünmeye başladım israil aleyhine çok sağlam bir komplo olabilir bu diye. Savaşın içine sürüklenmeyelim de :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 İnsani yardım provokasyonu yapanlar kına yaksınlar insanların kanına girdiler. İnsani yardım gezi gemisine 600 tane sivil bindirip sağa sola Hamas bayrağı asarak olmaz, propaganda da çoluk çocukla yapılmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 Biri cok guzel bisi yazmis. Insani destek gotursun diye degilde goturemesin diye yola cikmis saki gemi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 polis müdahale etmeli eğer saldırı olacaksa, kalabalık fazla büyük. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 taksime ilerliyor da nişantaşında falan bi sürü yahudi tanıdığım var.. arasam "bi sıkıntı olursa atlayın bana gelin" diye çok mu gereksiz ya da ayıp mı olur diye de düşünüyorum bi yandan.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 bu cuma namaz çıkışı büyük olaylar bekliyorum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 wastyrx said: nileppezdel said: Cuce said: Alexi_Septimus said: Hiç ağlama özelden. ahahah Yaptığı ayıp yalnız. Adresimin bi kısmını yazmak, tamamını yazmakla tehdit etmek falan. Hakkı yok adresimi yazmaya Katılmadan edemicem. Hahaah Zavallı Alexi, bu adam ergendi 5 sene önce ya, hala aynıymış demek ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LuNiZ Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 Dartanian said: Uluslararası sularda sivil gemilere silahlı saldırı yapanların savunulacak hiçbir tarafı yok.Savaş sebebidir umarım diplomatik şekilde çözülür. abi bence isin diplomatik bir "cozumu" yok.. ya diplomatik olmayan bir cozumu olur bunun, yada diplomatik bir "sessizlik, sus pus" oturma durumu.. genel olarak da getirecekleri onceden planlanmis hazirlanmis bir calismanin, ilk adimlari gibi geliyor bana bunlar.. altindan ne cikacagini gorucez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 mani said: bu cuma namaz çıkışı büyük olaylar bekliyorum ben. cumaya gündem değişir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 dasaaa said: taksime ilerliyor da nişantaşında falan bi sürü yahudi tanıdığım var.. arasam "bi sıkıntı olursa atlayın bana gelin" diye çok mu gereksiz ya da ayıp mı olur diye de düşünüyorum bi yandan.. Ayıp olmaz ya sonuçta Türkiye gerçekleri bunlar. Sadece yahudi olduğu için öldürülen insanlar oluyor, şu anda da ülkemizdeki Yahudiler tehdit altında malesef. Ara aç evini bunu yapacak gücün varsa, çok güzel bir hareket olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 Filistinle İsrail kendi aralarında ne halt yerlerse yesinler ama uluslararası ülkelerin vatandaşlarını öldürmek savaş sebebi gibi birşey. Birkaç ülke elçilerini geri çekmiş zaten. Çölde yaşaya yaşaya kral sanmaya başladılar kendilerini. Adam gibi sert bir tepki verilmeli. Ve hızlı biçimde verilmeli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 Israil irana doğru 3 tane nükleer füzeli denizaltıyı yönlendirmiş hade bakalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 ya böyle yahudi adresi paylaşım topiği lazım nilepinkini yazdım kenara da istanbul dışındayım. ankara veya kırıkkale civarında varmı confirmed yahudi adresi JIHAD MADAFAKA diyip dalsam sınavlardan önce iyi rahatlarım. hem israil hükümetine gözdağı veririm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 pardon özel mesaj olarak atacaktım. //edit Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 dasa sonra senin kapıya dayanmasınlar yatakçılık yapıyon diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 nileppezdel said: Cuce said: Alexi_Septimus said: Hiç ağlama özelden. ahahah Yaptığı ayıp yalnız. Adresimin bi kısmını yazmak, tamamını yazmakla tehdit etmek falan. Hakkı yok adresimi yazmaya Israil'in Filistin halkına bunları yapmaya hakkı yok işte. Ama kendince bir hakkı var diyorsun. Kur şimdi empatiyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 Hadi naziler elele... hey allahım sapıttınız ha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LuNiZ Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 Lancelion said: polis müdahale etmeli eğer saldırı olacaksa, kalabalık fazla büyük. polis baya bi kontrol altinda tutuyordu onumuzden gecerken, buyukelcilik onundede cevik kuvvet geceden beri baya siki guvenlik onlemleri aliyor. yolda olay cikacagini sanmiyorum, ama korktugum planli ve belirli hedeflere yonelik hareketler icin bazi iq fakiri kitlelerin eline firsat gecmis gibi olmasi.. :( dasaaa said: taksime ilerliyor da nişantaşında falan bi sürü yahudi tanıdığım var.. arasam "bi sıkıntı olursa atlayın bana gelin" diye çok mu gereksiz ya da ayıp mı olur diye de düşünüyorum bi yandan.. bence ara, bu herseyden ote, ahbapligin gerektirdigidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 Alexi_Septimus said: nileppezdel said: Cuce said: Alexi_Septimus said: Hiç ağlama özelden. ahahah Yaptığı ayıp yalnız. Adresimin bi kısmını yazmak, tamamını yazmakla tehdit etmek falan. Hakkı yok adresimi yazmaya Israil'in Filistin halkına bunları yapmaya hakkı yok işte. Ama kendince bir hakkı var diyorsun. Kur şimdi empatiyi. E hayır hakkı yok diyorum. Düzelttim sonradan. Okumuyorsun yazdıklarımı sonra atıp tutuyorsun. Yanlış ifade ettim kendimi, düzelttim. İsrail'in tabii ki hakkı yok bunları yapmaya diyorum son 3-4 sayfadır zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MacLeod Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 İsrail haklı durumdayken, epic fail yaşatmış kendisine. zaten bu ülkede israil düşmanı birçok kökten dinci kesim varken, van münit büyükelçi krizi vs derken düşman oranı %50lere çıktı, bu cinayetlerden sonrada oran %90lardan fazlasına çıkmıştır heralde. gemilere izin verilmemesi vs konusunda gayet haklı sebepleri vardı israilin. ama iş gemiye asker indirip öldürme boyutuna gelince 2-3 sene öncesine kadar müttefiki olan bir ülkeyi , kendi kendine 72 milyonluk düşman bir ülkeye çevirdi. gemiyle yardım gönderenlerin zihniyeti hala bana saçma geliyor ama neden ne olursa olsun türk sivillerini bu kadar korkusuzca, bu kadar rahatça türkiyenin tepkisinden çekinmeden öldürebilmeleri , bize bakış açılarını net bir şekilde görmemizi sağladı. bu sabaha kadar bende israile karşı ne bir nefret, ne de bir antipati vardı ama herifler 1 gecede direk düşmanlığa çevirdiler bendeki hisleri. umarım hükümet gereken cevabı verebilir, ilk işte elçilikteki bavuları toplayıp dönsünler ülkelerine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 gogo ww3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 dasaaa said: taksime ilerliyor da nişantaşında falan bi sürü yahudi tanıdığım var.. arasam "bi sıkıntı olursa atlayın bana gelin" diye çok mu gereksiz ya da ayıp mı olur diye de düşünüyorum bi yandan.. benim de liseden beri görmediğim musevi arkadaşlarım var, onları aramayı bile düşündüm. ara en azından içleri rahatlasın biraz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 nileppezdel said: Alexi_Septimus said: nileppezdel said: Cuce said: Alexi_Septimus said: Hiç ağlama özelden. ahahah Yaptığı ayıp yalnız. Adresimin bi kısmını yazmak, tamamını yazmakla tehdit etmek falan. Hakkı yok adresimi yazmaya Israil'in Filistin halkına bunları yapmaya hakkı yok işte. Ama kendince bir hakkı var diyorsun. Kur şimdi empatiyi. E hayır hakkı yok diyorum. Düzelttim sonradan. Okumuyorsun yazdıklarımı sonra atıp tutuyorsun. Yanlış ifade ettim kendimi, düzelttim. İsrail'in tabii ki hakkı yok bunları yapmaya diyorum son 3-4 sayfadır zaten Kendilerince de mi haklı değiller? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 Ya alexi neyi zorluyorsun adamı rahat bırak be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 taksim bayağı dolmuş yaw.. http://tkm.ibb.gov.tr/stream.asp?cam=Taksim piramit yapmayın imzadan adres vermeyin.. anlamıştır zaten anlatmak istediğinizi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar