Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

İHH İnsani yardım gemisi Gazze yolunda. Yarın sabah -engellenmezse- varıyor.

Giovanni

Öne çıkan mesajlar

wastyrx said:

nileppezdel said:

Cuce said:

Alexi_Septimus said:

Hiç ağlama özelden.

ahahah

Yaptığı ayıp yalnız. Adresimin bi kısmını yazmak, tamamını yazmakla tehdit etmek falan. Hakkı yok adresimi yazmaya

Katılmadan edemicem.

Hahaah Zavallı Alexi,
bu adam ergendi 5 sene önce ya,
hala aynıymış demek ki
Sosyal ağlarda paylaş

Dartanian said:

Uluslararası sularda sivil gemilere silahlı saldırı yapanların savunulacak hiçbir tarafı yok.Savaş sebebidir umarım diplomatik şekilde çözülür.

abi bence isin diplomatik bir "cozumu" yok.. ya diplomatik olmayan bir cozumu olur bunun, yada diplomatik bir "sessizlik, sus pus" oturma durumu..

genel olarak da getirecekleri onceden planlanmis hazirlanmis bir calismanin, ilk adimlari gibi geliyor bana bunlar.. altindan ne cikacagini gorucez.
Sosyal ağlarda paylaş

dasaaa said:

taksime ilerliyor da nişantaşında falan bi sürü yahudi tanıdığım var.. arasam "bi sıkıntı olursa atlayın bana gelin" diye çok mu gereksiz ya da ayıp mı olur diye de düşünüyorum bi yandan..

Ayıp olmaz ya sonuçta Türkiye gerçekleri bunlar. Sadece yahudi olduğu için öldürülen insanlar oluyor, şu anda da ülkemizdeki Yahudiler tehdit altında malesef. Ara aç evini bunu yapacak gücün varsa, çok güzel bir hareket olur
Sosyal ağlarda paylaş

Filistinle İsrail kendi aralarında ne halt yerlerse yesinler ama uluslararası ülkelerin vatandaşlarını öldürmek savaş sebebi gibi birşey. Birkaç ülke elçilerini geri çekmiş zaten. Çölde yaşaya yaşaya kral sanmaya başladılar kendilerini. Adam gibi sert bir tepki verilmeli. Ve hızlı biçimde verilmeli.
Sosyal ağlarda paylaş

nileppezdel said:

Cuce said:

Alexi_Septimus said:

Hiç ağlama özelden.

ahahah

Yaptığı ayıp yalnız. Adresimin bi kısmını yazmak, tamamını yazmakla tehdit etmek falan. Hakkı yok adresimi yazmaya

Israil'in Filistin halkına bunları yapmaya hakkı yok işte.
Ama kendince bir hakkı var diyorsun.

Kur şimdi empatiyi.
Sosyal ağlarda paylaş

Lancelion said:

polis müdahale etmeli eğer saldırı olacaksa, kalabalık fazla büyük.

polis baya bi kontrol altinda tutuyordu onumuzden gecerken, buyukelcilik onundede cevik kuvvet geceden beri baya siki guvenlik onlemleri aliyor. yolda olay cikacagini sanmiyorum, ama korktugum planli ve belirli hedeflere yonelik hareketler icin bazi iq fakiri kitlelerin eline firsat gecmis gibi olmasi.. :(

dasaaa said:

taksime ilerliyor da nişantaşında falan bi sürü yahudi tanıdığım var.. arasam "bi sıkıntı olursa atlayın bana gelin" diye çok mu gereksiz ya da ayıp mı olur diye de düşünüyorum bi yandan..

bence ara, bu herseyden ote, ahbapligin gerektirdigidir.
Sosyal ağlarda paylaş

Alexi_Septimus said:

nileppezdel said:

Cuce said:

Alexi_Septimus said:

Hiç ağlama özelden.

ahahah

Kur şimdi empatiyi.

E hayır hakkı yok diyorum. Düzelttim sonradan. Okumuyorsun yazdıklarımı sonra atıp tutuyorsun. Yanlış ifade ettim kendimi, düzelttim. İsrail'in tabii ki hakkı yok bunları yapmaya diyorum son 3-4 sayfadır zaten
Sosyal ağlarda paylaş

İsrail haklı durumdayken, epic fail yaşatmış kendisine. zaten bu ülkede israil düşmanı birçok kökten dinci kesim varken, van münit büyükelçi krizi vs derken düşman oranı %50lere çıktı, bu cinayetlerden sonrada oran %90lardan fazlasına çıkmıştır heralde.

gemilere izin verilmemesi vs konusunda gayet haklı sebepleri vardı israilin. ama iş gemiye asker indirip öldürme boyutuna gelince 2-3 sene öncesine kadar müttefiki olan bir ülkeyi , kendi kendine 72 milyonluk düşman bir ülkeye çevirdi.

gemiyle yardım gönderenlerin zihniyeti hala bana saçma geliyor ama neden ne olursa olsun türk sivillerini bu kadar korkusuzca, bu kadar rahatça türkiyenin tepkisinden çekinmeden öldürebilmeleri , bize bakış açılarını net bir şekilde görmemizi sağladı.

bu sabaha kadar bende israile karşı ne bir nefret, ne de bir antipati vardı ama herifler 1 gecede direk düşmanlığa çevirdiler bendeki hisleri. umarım hükümet gereken cevabı verebilir, ilk işte elçilikteki bavuları toplayıp dönsünler ülkelerine.
Sosyal ağlarda paylaş

dasaaa said:

benim de liseden beri görmediğim musevi arkadaşlarım var, onları aramayı bile düşündüm. ara en azından içleri rahatlasın biraz.
Sosyal ağlarda paylaş

nileppezdel said:

Alexi_Septimus said:

nileppezdel said:

Cuce said:

Alexi_Septimus said:

Hiç ağlama özelden.

ahahah

Kur şimdi empatiyi.

E hayır hakkı yok diyorum. Düzelttim sonradan. Okumuyorsun yazdıklarımı sonra atıp tutuyorsun. Yanlış ifade ettim kendimi, düzelttim. İsrail'in tabii ki hakkı yok bunları yapmaya diyorum son 3-4 sayfadır zaten

Kendilerince de mi haklı değiller?
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...