Civilian Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 BU YORUMCU PATİCİKTEN OLMALI StarcraftForever: 12 hours ago ISRAEL === NAZI TERRORISTS + ZIONIST LOBBY IN USA ISRAEL === NAZI TERRORISTS + ZIONIST LOBBY IN USA ISRAEL === NAZI TERRORISTS + ZIONIST LOBBY IN USA ISRAEL === NAZI TERRORISTS + ZIONIST LOBBY IN USA ISRAEL === NAZI TERRORISTS + ZIONIST LOBBY IN USA http://www.youtube.com/watch?v=Mz5OciG0ewA&feature=related Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zarif Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 Civilian said: işeyim böyle komandoya ben.adamlar halattan inemiyor.haha istikamet sağınız http://i47.tinypic.com/iyo74l.JPG Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 Revenant said: Orda özgürlük ayagina provakasyona gidip canindan olan insanlari sehit mertebesine yukseltip dagda pkk ile savasip canindan olan mehmetciklerimizi bir tutan zihniyet rezil olmaya mahkumdur.. onlar din kardeşi de burada ölen asker değil çünkü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 İran 2 yardım gemisi göndermiş gazze'ye, nolcak merak ettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Friedman Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 Revenant said: Orda özgürlük ayagina provakasyona gidip canindan olan insanlari sehit mertebesine yukseltip dagda pkk ile savasip canindan olan mehmetciklerimizi bir tutan zihniyet rezil olmaya mahkumdur.. +1+1+1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 İsrail İrana savaş açmak istiyorsa ne yapacağı belli yani o gemilerde daha önce giden gemiler gibi rota izlerse sonları benzer veya daha sert tepki olur. Laorx said: İran 2 yardım gemisi göndermiş gazze'ye, nolcak merak ettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 Aket-Atum said: İsrail askerlerinin öyle bir üniforması var ki hepsi kantinci sanki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nixniz Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 iran çok iyi bir koz geçirdi eline Tüm dünyanın arkasında olmasada coğunun bu işe karışmayacağını düşünüyor... israil kesin saldırcak gemiye iranda misilleme yapıcak... Malum Türkiye de içine dalıcak illaki ABD diyecek aha Nüklüer Bombaları kullanacaklar diyip saldıracak bu böyle gidicek Hadi bakalım Bu çok büyük bir şeyin başlangıcı olabilir söylemedi demeyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Friedman Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 hippiler yüzünden savaşa giricez !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
siddharta Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 nixniz said: Nüklüer nucular Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Efrasiyab Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 Revenant said: Orda özgürlük ayagina provakasyona gidip canindan olan insanlari sehit mertebesine yukseltip dagda pkk ile savasip canindan olan mehmetciklerimizi bir tutan zihniyet rezil olmaya mahkumdur.. Şehitlik yasal bir statüs değildir, şehitlik bir dini değerdir. Dini olarak kendi dininden olanlara yardım götürmeye giderken vede silahsızken üstelik, o kişilere zülum edenlerin silahlarıyla öldürüldüysen şehitsindir. Bu kadar basit. Mehmetçikte şehittir tabiki, bunu tartışmakta abes. özgürlük ayağına gidip provakosyon yapmak derkenn, tamamen İsrail gözüyle bakan bir zihniyet görüyorum. Gelipte aslında bende israili onaylamıyorum vs vb konuşmana gerek yok, zira dediklerin İsrail devletinin ağzıyla 1e 1 aynı neredeyse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 Efrasiyab, yaralılar döndükten sonra "ölenler amaçlarına ulaştı" tarzı bir laf etti İHHden bir yetkili. Provokasyon amaçlı oldukları orada belli oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Efrasiyab Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 Evet ulaştı, zira adamların(ölenler dahil) amacı ambargoyu kırmaktı, Hem Mısırın SInırları açması hemde İsrailin ambargoyu hafifletmesiyle ulaştılar. Provakasyon diyor birde arkadaş... Provakasyonun babasını yapan İsrail, ulurlararası sularda silahsız gemiye zorla asker indirip milleti kurşuna dizdi resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 hayır bi de provokasyon mutlak kötüdür diye bişey yok ki? evet israil provoke edildi, gazzeye uyguladığı ambargo için, ve israil de bu provokasyon karşısında "provoke" oldu, gaza gelip insanımızı öldürdü. uzun vadede de kaybeden ve taviz vermek zorunda kalan israil oldu/olucak. dolayısıyla evet, provokasyonsa provokasyon, siyasetse siyaset, esas amaç gazzedeki ablukayı sonlandırmaksa, amaca ulaşmada aşama kaydedilmiştir. yurdum solcuları da laiklik-kemalizm-modernite gibi hassasiyetleri bi kenara koyup şu islamcılar kadar aktif olabilse düze çıkarız valla memleketçe.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 heh islamcılar kadar aktif. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zarif Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 sir said: uzun vadede de kaybeden ve taviz vermek zorunda kalan israil oldu/olucak. dolayısıyla evet, provokasyonsa provokasyon, siyasetse siyaset, esas amaç gazzedeki ablukayı sonlandırmaksa, amaca ulaşmada aşama kaydedilmiştir. . bu kesin değil. ayrıca yabancı da ölmüştür lan inşallah diyen bir ton adam var. adam ölmeyle bu sorun çözülseydi 3242342 tane filistinli öldüğünde düzelirdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 ölünce çözülcek demedim zaten, ama bu tip girişimler desteklenmeli. evet islamcılar kadar aktif =) bugün akp kadar iyi örgütlenmiş parti var mı, bütün türkiyede? fetocular kadar dünya çapına yayılmış bir girişim/cemaat vesairesi var mı? dünya kamuoyunda etki böyle yaratılıyo işte, oturduğun yerde aman şeriyat aman sivil dikta aman öcü mü oluyoruz demekle olmuyo.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nedanko Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 abi zaten eylem dedigin provokasyondur. musluman eylemi diye bisi yok, "abi eylem yapicazda, allah icin seni rahatsiz edecekse, summehasa evden cikmam" gibi bisi yok, provoke edeceksin ki amacina ulasacaksin. greenpeace provoke etmiyor mu? izin alip rahatsiz edip etmeyecegini mi soruyo once yoksa? Rosa Parks da yorgun oldugu icin koltugunda oturmayi surdurmedi yoksa. Provoke etti bi anlamda o da.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 basbaya provakasyondur hamas taktigidir sivil kilifina giren militanlarin israil ordusunu asiri guc kullanmaya zorlayip sonra dunyaya BAKIN BUNLAR BOYLE ISTE deme stratejisidir israile hicbirsey olmamistir, turk basinindan kafanizi kaldirin az ayni piskinlikte politikalarini surdurmektedir, amerikada bir yahudi yazmis bugun tercumesi vardi gazetede "gelinen nokta kacinilmazdi, iki ulkedede fasist dinci bir hukumet var cakisma olmasi normal" diye kisaca obur yandan bakiyoruz israile hesap sorabilen, benim 6 vatandasimi oldurenleri teslim et diyebilen bir hukumette yok, anc abagirip cagirip elestiriyoruz sirf elestirme ve bagirip cagirma ile birseyelr duzelseydi baykal 50 kere iktidara gelirdi, bariz bir yenilgidir bu hickimse turkiyenin arkasinda durmadi israil surecinde, o kada rulke kinadi tepki gosterdi diyorsanizda sabaha kadar kinasinlar somut birsey yok, yerinden ah vah cok yanlis bunlar demek kolay ahmet davutoglu zuccaciye dukkanina girmis bir fil gibi hariket ediyor, gereginden fazla aceleci ve ayni anda bir konu bitmeden oburune daliyor dinamizm iyidir sikayet yok, senelerdir turkiye yattida plansiz programsiz bir oraya bir buraya hucum etmekte bambaska bir uc ha birde hamas turkiyenin arabuluculugunu gene reddetmis lol, misirdan baska bir ulke karismasin sorunlarimiza demisler sahane bir dispolitika yurutuldugunun gostergesi, elin kicikirik mesrulastirmak icin dunyayi karsina aldigin terorist hamasi bile seni istemiyor good job heroes Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Efrasiyab Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 Zorluyup ne yapıyorlar? 1-2 kıçıkırık 40 km menzilli füze atıyorlar. Kaç tane israilli öldü son 5 yılda? Hamasla İsraili eş tutma, vietkongla ABDyi eş tutmak gibi birşey. Viktor senin kanaatinin bu kadar Hamas aleyhtarı olmasının sebebi bence adamların terörist olması değil, o açıdan bakınca Che'de terörist zira. Daha çok Türkiyede medyanın 10 yıllardır İsrail lehine yaptıkları propagandadan etkilenmişsin, istesende istemesende. Çünki dediklerinin hepsini Ertuğrul Özkök başta olmak üzere, on yıllardır Hüriyetin tırt yazarları aynı şekilde yazıyor. Tek bir farkla onlar daha sempatik buluyorlar israili. RTEnin tepkisi verilebilecek en büyük tepkiydi. Ama tabi Türkün sağ eli dediği Arap yöneticileri pek takmadı o ayrı. Neden takmadı, adamın çıkarları uyuşmuyor, ve İsrailden daha çok tırsıyorlar Tayyibe nazaran. Tayyip 4 yıl sonra gider, İsrail her daim orada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 che de terorist deniz gezmiste terorist cecen direniscilerde terorist lol ideolojik olarak sevemdigim adama terorist sevdigime ozgurluk savascisi diyicek yasi coktan gectim sen asil birilerinin propagandasindan etkilenmissin hala burda israilin oldurdugu adamlara bakalim diye zirvaliyorsun, bak diyorumki israil ile hamas ayni bok 50 lira para calan adamda hirsizdir 50 milyon calanda 1 adam oldurende katildir 100 adam oldurende mahalle bakkalini korkutup elinden para alan delikanlida mafyadir koca gece kuluplerini haraca bagliyan adamda hiz limiti 100 olan yolda 110 basanda kanunu cigenemistir 200 basanda bri skeil gizleyip vergisiz 10 ipod sokanda kacakcidir 1000 tane plazma kacirip sokanda 5 lira rusvet alan memurda sucludur 5 milyar alanda daha yaziyimmi? daha kac post devam ettirmeyi dusunuyorsun "hamas daha az sivil olduruyor, o yuzden israilden daha farklilar" geyigini? sucun azi cogu olmaz, suc suctur suclu sucludur iyi o zaman, her haksizliga ugriyan gitsin sivil oldursun, suc islesin devlet benim 1800ytl min ustune yatti gecen, gidiyim silahla PTT subesi soyup devletten parami geri aliyim o zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
siddharta Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 "devlet benim 1800ytl min ustune yatti gecen, gidiyim silahla PTT subesi soyup devletten parami geri aliyim o zaman." bence tam olarak şunu yapması gerekiyor insanların, ama PTT çalışanlarını öldürmeden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 1800tl bişi değilmiş viktor git 2-3 ptt memurunu tokatla silah gösterme boşuna. olimpiyatlara adayken devlet bizden habersiz atatürk olimpiyat stadının orda bize ait olan bir arsaya el koydu. bugünün parasıyla 2.000tl para yatırmış bi devlet bankasına. avukat aradı bizi o bölgede böyle davalarla ilgilenen. biz dava açıyoruz ve kazanıyoruz diye. dava açtık bilirkişi arsaya 100.000tl değer biçti lol. düşün yani 2.000 nere 100.000 nere. gene bi şekilde kamulaştırılacak ıvır zıvır 70.000 e falan indi hadi tamam dedik. olimpiyatları kazanamadık devlet ben vazgeçtim dedi sonra hahahaha. allah tan lütfetti cihan fatihi devletimiz ve 2.000tl sizde kalsın dedi 2 seneden sonra. şimdi benim dağa falan çıkmam gerekiyor. aynısını ben yapsam devlete bu muamelenin peşime interpolu takarlardı. gidip valinin evine yerleşicem anahtarı değiştirip kapı önüne 1.000 lira bırakıcam bende. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 kamulastirma turkiyede apayri bir rezillik, ne davalar okudum ehueheeu kamu hukuku kamualstirma konusunda atip tutuyor "adil olmalidir, para pesin odenmelidir, gerekcesi gecerli olmalidir" cart curt diye ama "might is right" presibe girince devlet hicbirseyi sallamiyor yol yapicam diye evini elinden aliyor, ama yolun hicbir izni cikmamis daha projenin hicbir safhasi hesaplanmamis, bildigin kroki cizmisler iyi yapalim yolu diyip kamulastirmaya baslamislar orda kamulastirma disinda baska biri magdur oluyor (benzinciler misal fix bolgelerinde trafik isigi degisse mahkemeye giderler eheh), idari mahkeme yurutmeyi durduruyor, devlet diretiyor is yilan hikayesine donuyor, senin parani alabilmen tamamen bu ise bakan burokratik insafina kaliyor, mahkemeye veriyorsun uzadikca uzuyor dugum oluyor kaliyorsun bir noktada ki arsaymis bak gene, adamlar ev alip yikiyorlar catir catir, kanunlar filan hak getire, birde tapudaki fiyatta hicbirzaman gercek fiyata esit degildir, vatandasinda vergi kacirma egilimi ile develtin ve belediyenin tembelligi birlesince, heleki bu konularla hasirnesir degilsen bir sene once 300.000 saydigin evin arazi kamulastirilinca "tapuda 50.000 gozukuyor, banane."yi dinleyip silah kapip daga cikicak kadar motive oluyorsun yasalara bakinca cillop ama, vay be bizim devlet ne adilmis diyorsun basian gelene kadar :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 güzel insan,diplomatik ve politik deha canım başbakanım çıkmış hamas terörist değildir diye fetva vermiş bundan sonra bize padişahım çok yaşa demek düşer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar