khalad Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 enerji içeceğidir o kendilerine gelmeleri için dünya zaten üstlerine giderken o kadar öyle bir saçmalık yapıp kendilerini bitirmezler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cassiline Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 Yuh abi, hakikaten içecek suyla işkence yaptığını düşünenler var ya ahahahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 1. içeceği -içemeyeceği- suyla işkence yapılır bayağı... "ahuahuah"lık bir durum yok. 2. iyi tarafından yaklaşırsak enerji değil isotonik içecektir o.. tadı ondan farklıdır. elektrolit dengesini sağlamak için karbonhidrat,/sodyum takviyeli sular işte.. 3. o mermi geyiği standart "cambaza bak" hamlesidir.. hep işe yarar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cassiline Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 Yahu adamlar gemiye inip milleti vurmuşlar, ağzını burnunu kırarlar tuttuklarının, "Gemide arbede sırasında oldu" derler isterlerse. Niye gidip radyoaktif su içirip kanıt bıraksınlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 -verilen suyun radyoaktif, kafaya giren merminin "bilinmeyen" olduğuna inanmak- işte bu yüzden cambaza bak bizde işe yarar.. adamlara psikolojik hakimiyet kurmak için giysilerini tek renk ve standart verirsin, yemek için tek kap verirsin, ışıkları açık bırakırsın. sonrasında normal su yerine isotonik içecek versen bile işkillenir.. ama içecek suyla da işkence yapılır. içilmeyecek kadar berbat su verirsin devamlı. yapılmamış şeyler değil.. her neyse daha fazla cambaza bak oynamak istemiyorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 içimizdeki pensilvanyalılar irlanda bravehearth ı filmlerle yaşıyor a.k.a. kv ırak baykal dan sonra bu @2 oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 çekim yapmak için fotoğraf makinası çıkaran adamın kafasına sıkıyorlar, esas onların konuşulması lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 Dasaa, farkediyorum ki bu konularda bir uzmansın. Cambaza bak ne demek bana söyler misin? Bu arada son sayfaları takip etmedim, yazıldıysa bilmiyorum ama komandoları dövüp silahları alan eski bir Amerikan deniz komandosuymuş. http://www.hurriyet.com.tr/dunya/14946747.asp?gid=200 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 Demek ki emekli amerikan komandosu >> israil komandosu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zarif Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 adamlara diyorum ki, askerin silahını alıyorsun adamı esir alıyorsun sonra bana neden ateş ettiler. adam bana diyor askerin ne işi var yahu askerin işi var yok. adam kanunsuz girmiş. sen sivil olarak askere böyle davranırsan adam sana ateş eder. askerin güvenliği yoktur çünkü. israil'in eline öyle bir koz verdiler ki, kendi içlerinde patlayacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 Abi burdan konuşmak kolay bize. Adamların gemiye inmeden önce ateş ederek geldiğine dair videolar yok mu. Herkes bunu söylemiyor mu? E şimdi adam ateş ederek geliyorsa oradaki insanlarda "lan bunlar bizi vuracak" diye bi düşünce oluşabilir, ki bu çok doğal bi durum, o andaki psikolojiyi buradan atıp tutmakla anlayamayız. E madem bam güm ateş ederek geliyorlar, biz de savunma pozisyonuna geçelim demiş insanlar. Bunda abartılacak çok da bişey yok o an içinde bulundukları korkuyu göz önüne alırsanız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zarif Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 akşam bülent yıldırım dedi, elimizde görüntüler var bize karşı kullanılır diye yayınlamıyoruz dedi. ben o adama güvenmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 Kim kime güveniyor ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zarif Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 şu olayda gözümden düşenler. - ihh liderleri hizbullah tipleri gibi davrandı - başbakan siyasi olarak kullanmanın bokunu çıkardı - saadet partisi siyasi olarak kullanmanın bokunu çıkardı - islamcılar gösterilerde diğerlerinin katılmasına izin vermediler - israil'den çok israilci yazarlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 Zarif said: adamlara diyorum ki, askerin silahını alıyorsun adamı esir alıyorsun sonra bana neden ateş ettiler. adam bana diyor askerin ne işi var yahu askerin işi var yok. adam kanunsuz girmiş. sen sivil olarak askere böyle davranırsan adam sana ateş eder. askerin güvenliği yoktur çünkü. israil'in eline öyle bir koz verdiler ki, kendi içlerinde patlayacak.adamların amacı belli işte.amaçlarınada ulaştılar.eğer önceden ateş edilmemiş olsaydı eminim öyle bir direniş olmazdı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zarif Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 yok direniş hep vardı. hatta kendileri de söylediler. bir yarım saat kadar çıkarma yapmaya kasmışlar botlarla. botlara izin vermemişler. sonra helikopter inmiş, helikopter'den inenlere yaptıkları malum. adamları esir almışlar. sonra da israil yeter ama ya diye dalmış sanırım. sonrası malum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 Uluslararası sularda ateş ederek geldiğin bi gemideki insanlar baban olsa direniş gösterirler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 kanunen kendilerini savunma hakkına sahipti gemidekiler. gemiye yapılan çıkarma kanunsuz. hala da o insanların nasıl vurulduğunu göstermediler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zarif Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 abi kanunsuz şu bu. mesele ölüm olmamasını sağlamaksa üstüne gelen tam techizatlı askere saldırmayacaksın. o geminin ambarlarındaki hangi mal geri konulamaz değildi? şu ölen insanlardan kıymetli miydi o mallar? kendileri de diyor. bizim amacımız insani yardım değil ablukayı kırmak, israile kafa tutmak. rachel corrie neden saldırmadı o zaman askerlere? neden hiç bir yabancı ölmedi o gemide? şehitlik kavramı var oh ne güzel diyerek ölümleri normalleştirmeyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 ihh mal israil ondan mal kabul edenler etmeyenler? gabledilmiştir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 said: Dasaa, farkediyorum ki bu konularda bir uzmansın. Cambaza bak ne demek bana söyler misin? lol.. smiley was there ↑ abi tr'de yaşayıp "cambaza bak!" numarasını bilmemek ayıptır ama.. bi olay olur. atıyorum bi rüşvet skandalı dönmüştür diyelim. olay skandal mı? skandal.. incelenmesi mi gerekiyor? e-evet.. hemmen yapay, suni bi gündem türetilir karşı taraftaki adam hakkında, "adam bilmemnecilerden! annesi de ermeniymiş!" hatırladığım kadarı ile yazalım.. deniz baykala suikast iddiası güzel bi denemeydi mesela.. aziz yıldırım'ın "rüştü şaibeye karıştı" demesi mosturoğlu ile.. anayasaya oylamaları sırasında da bayağı bi suni gündem tartıştı türkiye ama tam neydi hatırlamıyorum.. zaten önemli olan, dişe dokunmayan ama çamur atınca izi bi süre orada kalıcak bir olayı son kullanma tarihi geçene kadar basında tutmakta ve bunu tartıştırmaktan ibaret.. uzman olan bu olayı daima önümüze sunan adamlardır.. çok iyi biliyorlar millet nerede, neyle, ne gibi konularla oyalanır.. kertenkele kuyruk ikilisi işte.. içtikleri suyun da, "bilinmeyen mermi"nin de zerre kadar önemi yok normal konular arasında.. ama bunlar milletin duymaktan zevk aldığı boş, tam tabloid haberleri işte.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 kanun dışı şekilde o gemiye müdahale ederek sonrasında gelişen tüm olayların sorumluluğunu israil almıştır üstüne. yasadışı bir iş yaparken kendini koruman nefsi müdafaa olmaz. vicdanen de kanunen de bu cinayettir. gemidekilerin direnmeden teslim olma seçenekleri vardı; ama bunu kullanıp kullanmamak onların kişisel tercihleridir. direnmeme yanlısı olup arada kahpe kurşuna kurban gitmiş birileri olabilir, olmayabilir. şu aşamada biz ne söylesek boştur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 Zarif said: yok direniş hep vardı. hatta kendileri de söylediler. bir yarım saat kadar çıkarma yapmaya kasmışlar botlarla. botlara izin vermemişler. sonra helikopter inmiş, helikopter'den inenlere yaptıkları malum. adamları esir almışlar. sonra da israil yeter ama ya diye dalmış sanırım. sonrası malum. şu olay mı doğru yoksa diğerlerinin dediği mi kesin bilgi yok galiba.. ama said: - islamcılar gösterilerde diğerlerinin katılmasına izin vermediler süper islam cumhuriyeti görüntüsü verdik.. iran falan kıskanmıştır "bizi niye böle çekmiyorsunuz?" diye. acaipti bak.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zarif Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 tek bir şey diyeyim. israil askerlerini karanfillerle karşılayıp veya slogan atıp tepkiyi böyle göstermek ve sonunda ölmek mi daha etkili olurdu? (çünkü onlar biz hiç bir şey yapmasak da bizi öldüreceklerdi diyorlar) yoksa şu andaki durum mu daha iyi? israil zaten her durumda uluslararası sularda haksız. sen adamları haklı çıkarmak için herşeyi yapmışsın ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zarif Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 @dasaa http://www.yenisafak.com.tr/Yazarlar/?t=06.06.2010&y=HakanAlbayrak hakan albayrak anlatmış yazısında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar