Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

İHH İnsani yardım gemisi Gazze yolunda. Yarın sabah -engellenmezse- varıyor.

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
nilep, simdi sana gerzek diyorum.

oraya giden insanlar bilmiyormuydu sanıyorsun basına böyle seyler gelebileceğini? ihh zorlaalıp gemiyemi tıktı sanıyosun.

gerzekmisin cocuğum sen.
Mesaj tarihi:
aptal demeyin birbirinize!

nilep'e ben de önceki sayfalarda anlattım, dedim "bu adamlar israil'in yaptığı haksız müdahaleleri kayıt altına alıp yaptırım uygulatsınlar diye gidiyorlardı ve bilerek, isteyerek gittiler.. bu adamlar dediğimin içinde bi sürü de müslüman olmayan adam da var hani" diye.. anlamadı değil de dinlemedi..

LAN 130 sf adam gibi tartışıldı öle ya da böle.. şimdi batırmayın konuyu..

geçen sf'lerde de yazdım "%100 böyle suçlu" "ya hep ya hiç!" "kesinlikle budur" demek kadar komik bir şey yok.. işi ya hep ya hiç boyutuna getirmeden tartışın..
Mesaj tarihi:
ahahah bütün dünya aksini söylerken amerika ve israilin iddia ettiği şeyleri baz alıp ADAMLAR SONUNA KADAR HAKLI BEYLER diyebilecek kadar kör nefretli fanboylar da varmış forumda

helal team aynen böyle devam
Mesaj tarihi:
Bu savunmaları şeye benziyor.

Trafikte kaza yapsanız en ölümcül en kötü kazalarda bile 8/8 kimse suçlu olmaz

Siz gayet yasal bir şekilde dururken biri size gelip çarpsa 8/1 suçlu oluyorsunuz. Trafiğe çıktınız diye.

Buradaki arkadaşlarda bunu savunuyor.

İsrail tamam suçlu ama İHH'de suçlu.

Bence suçlu Nikaragua.
Mesaj tarihi:
Cuce said:

nilep, simdi sana gerzek diyorum.

oraya giden insanlar bilmiyormuydu sanıyorsun basına böyle seyler gelebileceğini? ihh zorlaalıp gemiyemi tıktı sanıyosun.

gerzekmisin cocuğum sen.

Seviyeyi düşürmesyedin keşke de şunu diyorum, normalde ölümü kabul etmeseler bile beyinleri yıkanarak gittiler. İntihar bombacıları durup dururken ben bu amaç için ölürüm demiyorlar, birileri onların beynini ykıyor kitapta olmayan sözlerle. Bunun gibi beyinleriyıkanmıştır diyorum. Sen ne kadar gerzek dersen de bu görüşüm değişmeyecek çünkü bizzat bu cemaatçi şerefsizler tarafından beyni yıkanan ve hayatı kararan akrabam var. Tek yaptıklarına da güvenmem. Ha İsrail'in öldürmesiyle savaşta ölmek bir değil zaten, bunlarınkine bişey yolunda niyazi olmak denir o yüzden de aklı başında kimse bunu bilerek yapmaz. Beyinleri yıkanarak ölüme gönderildiler bence. Bu yüzden de sinirliyim.

Yanlış anlaşılmasın ölenlere saygısızlık etmek istemedim ama bence pisi pisine öldüler yani, keşke ölmeselerdi.
Mesaj tarihi:
kaede said:

ADAMLAR SONUNA KADAR HAKLI BEYLER

şunu ilke bile söylemedi şu şekilde, birini bulsana be gözünü seveyimbirini bul İsrail haklı diyen. İsrail haksız ama İHH de şöyle böyle diyoruz unu İSRAİL SONUNA KADAR HAKLI BEYLER olarak algılıyorsanız sorun sizdedir
Mesaj tarihi:
nil, türkiye'nin tek başına tepki vermesinin anlamı yok. önemli olan batı ülkelerinin, özellikle de israil'e maddi yardım akıtan ülkelerin halklarının tepki vermesi. norveç'te, irlanda'da insanlar sokaklara döküldü. amerikalı bugün "benim paramla modern einsatzgruppen beslenmesini istemiyorum" diyor. bu tepkiler kümülatif, gitgide büyüyecek. hillary clinton çıkıp "gazze'deki durum devam ettirilemez" dedi ki orada israil'e "astarı yüzünden pahalı iş yapıyorsunuz, kendinize gelin bizi de devamlı zora sokmayın" mesajı var.

bütün bunlar oradaki o 'çember sakallı' adamların sayesinde oldu. bizim oturduğumuz yerden ahkam kesmemizin, onları küçümsememizin kıymeti yok. o insanlar zaten bunu göze alarak çıkmış o yolculuğa. helal olsun diyorum sadece.

eski tartışmalardan hatırlanacaktır, ben genelde israil'e daha çok hak verirdim. bu insanların fedakarlıkları sayesinde benim fikrim değişti. olaylara başka bir gözle bakmaya başladım, araştırınca bilmediğim şeyler olduğunu da gördüm. benim gibi milyonlar var eminim, dünyanın her yerinden. bu insanların sayesinde değişen bir durumdur. bu yolun sonunda da netanyahu'nun ırkçı hükümetinin devrilmesinden gazze ablukasının kalkmasına, hepsi de iyi sonuçları olan şeyler var. hem israil, hem gazze halkları için.
Mesaj tarihi:
nileppezdel said:

kaede said:

şunu ilke bile söylemedi şu şekilde, birini bulsana be gözünü seveyimbirini bul İsrail haklı diyen. İsrail haksız ama İHH de şöyle böyle diyoruz unu İSRAİL SONUNA KADAR HAKLI BEYLER olarak algılıyorsanız sorun sizdedir

o lafın yazıldığı adamın zaten espiri anlayışı var, gayri ciddi kısımlarını anlar. sen boşboş konuşma
Mesaj tarihi:
Sam ABD başkan yardımcısı da İsrail haklı demiş. Birbirini tutmuyor adamlar :P

İşte bak normal bir ülkeden bahsediyor olsaydık evet kümülatif olarak büyürdü, ama büyük olasılıkla İsrail ve Yahudi lobisi parayı çıkıp anlaşmaları hatırlatıp vs. siyasetçileri en kısa sürede tekrar yaına çekecek, gündemler değiştirilecek halkın tepkisi de azalarak bitecek. Müslüman toplumlarda kalacak sadece tepki, e zaten mütemadiyen var o tepki yeni bir şey değil.

Ha cidden umarım sen haklı çıkarsın da durmak zorunda kalır İsrail. Sadece sanmıyorum ve başka yollarla kayıp vermeden ve halklar arasında düşmanlık bu derece arttırılmadan yardı edilebilirdi bence. Bunu söylüyorum :)
Mesaj tarihi:
Kaede said:

nileppezdel said:

kaede said:

o lafın yazıldığı adamın zaten espiri anlayışı var, gayri ciddi kısımlarını anlar. sen boşboş konuşma

Aynı fikirde olmayınca boşkonuşuyo oluyorum evet hı ıhm tamam. Şimdi git ve enim giremediğimgizli bölümde arkamdan küfür et tatmin ol ^^
Mesaj tarihi:
bak velet seni kaale alıp sana birşey yazsaydım quotelardım. bir iki kişiye takılıp irdeliyorum. yazının bir kısmını alıp out of context laf sokmaya çalışma. yazdığım hiçbir şeyin seninle alakası yok

uza
Mesaj tarihi:
Benle alakası olmasa da şu başlıkta öyle bir şey diyen yok. Seviyesizleşme ayrıca saçmasapan yine. ilkeye fanboi dedim amerikada çalışıyo da amerikan madnası da hahaha diye düşünebilirsin sen de her okuyan öyle düşünmez gelir ciddi ciddi olay çıkarıtr ondan sonra gereksiz tartışma olur
Mesaj tarihi:
o başkan yardımcısı bunağın kendi patavatsızlığı, bu olay burada kapanmadı zaten. daha insanlar ülkelerine yeni döndü ve konuşmaya başladı. alman parlementer kadın ateş püskürüyordu dün. rachel corrie de yolda, irlanda başbakanı bizim tayyip kadar sert uyardı. oradan da tekrar sürtüşme yaşanacak.

bu free gaza movement tekrar gidecek gemilerle, hatta başka ülkelerden de katılan olacaktır. hindistan'da bile gösteriler yapıldı.

kayalara bir dalga çarptı, dağıldı. "neye yaradı bu dalga" diyorsun. ben de "bu dalgalardan daha çok gelecek" diyorum. doğadan biliyoruz sonunda ne oluyor. :)
Mesaj tarihi:
nileppezdel said:

Benle alakası olmasa da şu başlıkta öyle bir şey diyen yok. Seviyesizleşme ayrıca saçmasapan yine. ilkeye fanboi dedim amerikada çalışıyo da amerikan madnası da hahaha diye düşünebilirsin sen de her okuyan öyle düşünmez gelir ciddi ciddi olay çıkarıtr ondan sonra gereksiz tartışma olur

öyle bişey diyen yok, yakın diyen arkadaşlarım var bende onlara takıldım. seninle alakalı bişey yok helip forum bekçiliği yapma. bir problem olsa başkası gelir veya mod uyarır

hiç biri yokken gelip bana hikaye anlatma

uza velet
Mesaj tarihi:
kaede saçmalıyorusn bence. bişi yazmamız için illaa kişisel bi durum mu olması lazım. biri a der, dieri a değil b der, bunun için değil mi zaten forum denen meret.
Mesaj tarihi:
Sam said:

bu free gaza movement tekrar gidecek gemilerle, hatta başka ülkelerden de katılan olacaktır. hindistan'da bile gösteriler yapıldı.

kayalara bir dalga çarptı, dağıldı. "neye yaradı bu dalga" diyorsun. ben de "bu dalgalardan daha çok gelecek" diyorum. doğadan biliyoruz sonunda ne oluyor. :)

benimde ümidim bu

yıllardır süren bu filistin meselesi gün geçtikçe kötüleşti.
gel gelelim israil filistini tamamen yoketti arabları sürdü, bölgeyi tamamen kendi topragı haline getirdi diyelim,
genede bu israilin son vukuati olmıycak kudurdukça kuduruyorlar.
ne kadar erken o kadar iyi artik israilin tasmalanması gerekiyor.buda ancak batinin destegiyle gerçekleşir.
Mesaj tarihi:
nileppezdel said:

Kurşunusıkan 1. suçluysa kurşunun sıkılacağı belliyken, İsrail kötü çocukken ve kuralları tanımıyorken ve çok rahat bir şekilde kendini haklı gösterebilecekken, onları oraya ölüme yollayan da 2. suçludur. İHH yüzünden öldü o insanlar.

oraya giden insanlar tabii ki propaganda amacıda güdüyorlardı yardımın yanı sıra israil'e bir kışkırmada vardı kendi yüzünü göstersin diye ancak öldürülmeyi beklemiyorlardı sonuçta hiçbir yerde olmamıştır yardım gemisine ateş etmek en fazla el koymaları ve sorguya çekilmeyi bekliyorlardı böyle bir ortamın oluşucağını düşünmek zor bu tarz bir yardım organizasyonunda.
Mesaj tarihi:
Sam said:

o başkan yardımcısı bunağın kendi patavatsızlığı, bu olay burada kapanmadı zaten. daha insanlar ülkelerine yeni döndü ve konuşmaya başladı. alman parlementer kadın ateş püskürüyordu dün. rachel corrie de yolda, irlanda başbakanı bizim tayyip kadar sert uyardı. oradan da tekrar sürtüşme yaşanacak.

bu olaydan sonra amerika'da ne yapıcağını şaşırdı eğer 2. konvoya aynı şekilde tepki gösterilirse israil tarafından o zaman işte israil'in hazin sonunu görürü çünkü artık bu türkiye'nin meselesi değil sadece, bizim basınımızda ne kadar öyle yansısada.
  • Yeni Oluştur...