escape Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 sindirella said: @escape bende de bazen yavaş yavaş ereksiyon başlıyor ergenlikten dedi doktor. takma seninki de öyledir. ne diyon lan tipe bak ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 Olay o füzelerin hepsini atabilmek değil zaten 1ini atabilse yeter İsraile. mani said: halen israil'in sonunu türkiye'nin veya iran'ın getireceğini düşünenler var. adamlar 3 tane nükleer denizaltı koydu dün iran karasuları dışına. iran geçit törenlerinde gösterdiği o füzeleri rampaya koyamadan vurulur. dalga mı geçiyorsunuz yahu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sindirella Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 escape said: sindirella said: @escape bende de bazen yavaş yavaş ereksiyon başlıyor ergenlikten dedi doktor. takma seninki de öyledir. ne diyon lan tipe bak yaeheheheheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 Abi neyi okuyayım? Savaşımı okuyayım? Farkındayım savaş kanunlarının "varlığından" Ama benim akıllı kardeşim, düşün bakalım onlar gerçek mi? Gerçek değeri var mı? Savaş kanunu saçmadır, anlayamadığın bu. Gider hastaneleri, enerji merkezlerini ve fabrikalarını bombalarsın ve olay biter. Böylece kendi askerin ölmez. Savaş kanununu çıkaran adamlar, savaşlar sonuçlanamasın diğer ülkeler kazansın diyerek çıkarmışlar herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 Suark said: Masquerade said: Suark said: @Alexi Tamam haklısın, dediklerin doğru. Ama; abi bu savaş. Ne etik tanır ne kural. zzzzt error. bilmiyorsanız gidin coh falan oynamaya devam edin abi siz. boşverin bu meseleleri. Abi birilerin kanun karaladı diye kanun var diyosun bana. Yok savaş kanunu falan, Biri benim evime gelicek, benim elimde silah olacak adam bana sopayla saldırıyor diye silahı kullanmicam? Savaş kanunu olsaydı m-16 gibi tüfekler icad edilmezdi. Netekim, sadece yaralar onlar, ki vurduğunda 2 kişi birden diskalifiye olsun diye savaştan. Bence sen git biraz oyun oyna, etik kurallarla gerçek kuralları birbirine karıştırıyorsun. abi git 2 kitap oku ya da yazma. beynim aktı okurken. neyse. ignorance is bliss diyip bırakıyorum seni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 BonePART said: Masquerade said: dönelim doğuya zaten ya. iran bizden çin'i de ayartalım putin reis sağlam party'i görünce invite ister zaten. sonrası gg. CEcenistanla sevismeden once dusuncektin Putin kankani win'i görünce gelir putin raad ol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 Masquerade said: Suark said: Masquerade said: Suark said: @Alexi Tamam haklısın, dediklerin doğru. Ama; abi bu savaş. Ne etik tanır ne kural. zzzzt error. bilmiyorsanız gidin coh falan oynamaya devam edin abi siz. boşverin bu meseleleri. Abi birilerin kanun karaladı diye kanun var diyosun bana. Yok savaş kanunu falan, Biri benim evime gelicek, benim elimde silah olacak adam bana sopayla saldırıyor diye silahı kullanmicam? Savaş kanunu olsaydı m-16 gibi tüfekler icad edilmezdi. Netekim, sadece yaralar onlar, ki vurduğunda 2 kişi birden diskalifiye olsun diye savaştan. Bence sen git biraz oyun oyna, etik kurallarla gerçek kuralları birbirine karıştırıyorsun. abi git 2 kitap oku ya da yazma. beynim aktı okurken. neyse. ignorance is bliss diyip bırakıyorum seni. abi öff farkındayım yazılı savaş kanunları oldugundan ama bunların saçmalığını tartışıyorum ben? Anlamak bu kadar mı zor :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sindirella Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 Savaş, din, demokrasi gibi başlıkların altını böyle basit mini paragraflarla toparlayıp paketliyorsunuz ya çok çişim geliyor öyle olunca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 suark hakli. savasin kanunu falan filan israile kim yaptirim uyguladi simdiye kadar? sivillere ates actirdi diye hangi yetkili cezalandirildi? geciniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 Savas kanunlarinin gucunu Sirbistan - Bosna Hersek savasinda gorduk. Birlesmis milletlerin yetolugu 3 4 sene surek savasta ortaya cikti. Sirbistan savasi kaybetti ama kazansaydi bugun kimse Sirbistanin yaptiklarini knusmucakti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 @sindirella bence trolleme bu başlığı balonunla beraber patlayabilirsin. israil medyasına göre gemi mürettabatı israil askerlerine çatal ve kaşık ile şiddet gösterdikleri ve askerlerin elindeki silahları çatal ve kaşık ile almaya çalışarak şiddet uyguladıkları için bu kadar ölü ve yaralı olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 abi savaş kanunları var çünkü uyulmaması iki tarafa da yaramıyor kanun manun olmasa iki taraf da ilk dakkada karşı tarafa atar biyolojik bombayı, kirli radyoaktif bombaları, ülkelerin gelecek yüzyıllarını siler atar. kurallara uymazsan kimse ceza kesemez olayları büyütmeden ama daha sonra kıçına kaçar uymadığın o kurallar, hiç bir ülke elinde sonsuza kadar güç tutamaz, güç elinden gitti mi hesaplar sorulur ben böyle düşünüyorum. eğer halkın yaptığın şeylerin farkındaysa da, lan bu herifler ölüp gidince bize kaçıcak yaptıkları diye tepki gösterebiliyor böyle şeylere. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sindirella Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 kirli radyoaktif bomba hem radyoaktif hem toksik dimi tıtıtıtı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaaL Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 said: bir de çıkıp "israil uyarmıştı ama belliydi böyle olacağı, provokasyon" demiyorlar mı, ona ifrit oluyorum. ulan ne zamandan beri bir insanın veya devletin, hiçbir hakka, hukuka dayanmayan, kabadayılıktan öte bir anlamı olmayan uyarısını ciddiye almamak provokasyon sayılıyor? israil muhibleri cemiyeti azalarının laf anlamayacağını biliyorum zaten ama bu lavukları dinleyip kafası karışan olabilir diye, tane tane yazıyorum. diyelim ki senin bir kardeşin var, adı arap ve bu kardeşin bir evde çoluk çocuğuyla birlikte ikamet ediyor, evinin adı da gazze. kardeşin hasta, zayıf ve güçsüz bir insan. kardeşinin bir komşusu var, güçlü kuvvetli, kabadayı ve hoyrat bir herif, adı yahudi ve evinin adı da israil. işte bu yahudi, senin kardeşinin evine canı sıkıldıkça saldırıyor, tarıyor, evin bir kısmını işgal edip yeğenlerini öldürüyor, penceresinden el bombası atıyor. diğer komşular saatlerce olan biteni izledikten ve yahudi'nin içerde işini bitirmesinden sonra araya girip, ya bi dakka anlaşabilirsiniz aslında diyerek sözde barışı sağlıyorlar. o arada senin kardeşinin kolu bacağı kırılmış, çocukları öldürülmüş, eşine tecavüz edilip aşağılanmış bunların üzerinde kimse durmuyor. ama yahudi, sözde evden çıkmakla beraber bir de kalkıp evin önünde bağırıyor, bundan sonra bu eve kimse girip çıkamaz, bir dilim ekmek getiremez, ilaç, doktor giremez diyor. işte ihh "bu adam benim kardeşim, ona ekmek ve ilaç vermek benim boynumun borcudur" diyen kardeştir. israil de "sen o ilacı getirirsen içeri sokmamakla kalmaz, senin ağzını burnunu da kırarım" diyen ve daha evin önünü bırak mahalleye bile girmeden saldırıp söylediğini yapan şerefsizdir. hala "ama israil dediydi" diyebilen varsa onlara denecek tek söz var, "sen insanlıktan çıkmışsın arkadaşım". Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 israil de overrated ayrıca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 amerika iraka biyolojik silahla saldirsa ortaya karisik radyoaktif bomba serpse savas kanunlari hede hodo diyip yargilayabilecek misin obamayi? yok... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 Chemical said: abi savaş kanunları var çünkü uyulmaması iki tarafa da yaramıyor kanun manun olmasa iki taraf da ilk dakkada karşı tarafa atar biyolojik bombayı, kirli radyoaktif bombaları, ülkelerin gelecek yüzyıllarını siler atar. Atmicaklarini ne biliyosun ki Kemikil? Bunlarin icadindan sonraki saaslarin cogu Isgal icin oldugundan kullanilmamis silahlar. YArin topyekun bi savas olursa gorucem ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 sindirella said: kirli radyoaktif bomba hem radyoaktif hem toksik dimi tıtıtıtı http://en.wikipedia.org/wiki/Dirty_bomb kirli bomba diyince anlamıyacağın için belirttim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sindirella Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 karisik radyoaktif bomba hahahahha ortaya karışık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 olay şeymiş ya bıçak, sopa çekmişler gemiye inen askerlere saldırmışlar, bunlarda lölz diyip ateş atmışlar indiana jones'tan bir gif vardı. Arap eleman kılıç sallıyordu indie silah çekip vuruyordu. Biri şuraya koysun, durumu özetleyelim zaten bir kesimin gazına gelip o yola çıkan dar görüşlü insanların yapabileceği şey, gelirseniz alırsınız babayı diyen israil'e karşı sopa çekmek. Nerdesiniz derler insana Kaşmir'i, Batı-Orta Afrika'yı, Güneydoğu Asya'yı gösterip Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 Aynen, işgal durumu olduğu için atmıyor adamlar. Anca savunma amaçlı "artık yok oluyoruz madem biz gidiyoruz . koyalım dunyanın" modunda davranabılır adamlar. yapıcaksın abi, savaş açtıysan suyunu enerjisini keseceksin, hastanelerini yıkacaksın, morallerini tamamen tüketeceksin. Yoksa askerlin ölüp durur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 BonePART said: Chemical said: abi savaş kanunları var çünkü uyulmaması iki tarafa da yaramıyor kanun manun olmasa iki taraf da ilk dakkada karşı tarafa atar biyolojik bombayı, kirli radyoaktif bombaları, ülkelerin gelecek yüzyıllarını siler atar. Atmicaklarini ne biliyosun ki Kemikil? Bunlarin icadindan sonraki saaslarin cogu Isgal icin oldugundan kullanilmamis silahlar. YArin topyekun bi savas olursa gorucem ben.atsınlar da topluca gg olalım. 2012'de geliyor zaten hmpfps. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 O zaman herşey önce bize kaçıcak, daha sonra canlı insan kalırsa sorumlu tutulanlara kaçıcak, bence bi ülke biyolojik silah kullansa, bütün ülkelerin dikkatini çeker bence sonuçta ülkelerin amacı savaşlardan en büyük kârla çıkmak, birisi sağa sola zaten sonum yakın diye elinde ne varsa atmaya çalışırsa ilk onu silmezler mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 ırkçılığın savunulacak yada yahudi faşizminin savunulacak bir tarafı olmamasına rağmen israil yahudi olmayan herkeze faşizm yaptığı için yahudi ırkçılığının tekrardan doğması sanıyorum kaçınılmazdır israil gemilerin geçişine izin verse ne olurdu ki yani? insani yardım gemisi yani hadi filistindeki insanlara acımıyorsun şu gemilerdeki insanların çoğu yaşlı, çocuk ve bayan.. bunlarada mı acımıyorsun? bu kadar acımasızca ve faşistce hareket eden bir devlete, millete karşı bu dünya yaşayanlarının nasıl bir yaklaşım göstermesini bekliyoruz? Türk bayraklı bir gemiye, içinde siviller olan bir gemiye, silahlı askeri operasyon düzenlemek üstelikte uluslar arası sularda düzenlemek, savaş sebebidir. Yinede tüm dünya görücek ki Türkler bu konuda da hassas davranacak, sağ duyulu olacak, savaşa sebebiyet vermeyecektir. Ama israilinde iyilikten maraz doğar sözünü haklı çıkartmaması gerekiyor yoksa biz araplara hiç benzemeyiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 KahnX said: sürekli ateş etmeye başlamışlar bu sefer, noluyo ulan savaş çıkıcak yarın :| khalad said: Rte napıcak acaba esas merak konusu o birde adamlar yunan gemilerine müdehale etmemiş sanırım o da çok büyük bir sorun aslında sadece türk gemilerine müdehale yapılması. Bakalım sadece nota mı vermekle kalıcak bizim ülke böyle devam ederse zaten israil bölgenin hakimi olduğunu ilan eder yada tayyip 3. dünya savaşının ilk adımını atar. hiç bişi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar