Agmahan Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 Muhteşem bir film olmuş,resmen tadı damağımda kaldı. Sadece 2. yarıda bir 5-10 dk uzun geldi. Bunu dışında bitmesin dediğim yeri çoktu. Bazı olumsuz yorumlar giderken kafamda soru işaretleri oluşturduysada, verdiğim paranın karşılığını aldığıma inanıyorum. Bazı yerlerinde olumsuzluk olmasına rağmen o kadar iyi geldi ki film bunları görmezden geliyorum.Müzikler ve cem yılmazın şarkı söylettiği sahne ayrıca güzel,çok komplex kurgu bekleyenler beğenmiyecektir filmi yanlız söyliyeyim zaten filmin en zayıf yönü orası onun dışında 8,5/10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jarjar Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 csi yı alın 3 le çarpın 5 çıkarın üstü kalsın 8/10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeadSkinMask Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 klasik polisiye filmdi. öyle mükemmel bi film beklemeyin. tahmin edilebilir bi senaryosu vardı ama oyuncuların hepsi rolünü hakkını vererek oynamış. cem yılmaz'ın bu gibi rollerin de üstesinden gelebilceğini gördüğüm film oldu. ayrıca okan yalabık'ı sevmezdim ama o da güzel oynamış. şener şen'e ve çetin tekindor'a diycek laf yok zaten. 7.6/10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 bence güzeldi, keyif alarak izledim şahsen. Klasik polisiye filmi olmuş diyebiliriz ama aynı zamanda dünyadaki polisiye filmleri kalitesini de yakalamış bence. Karakterler, oyunculuklar, çekimler vb. şeyler doğru düzgündü. Türk filmleri arasında pek polisiye yok diye biliyorum ben? Sırf bu yüzden başarılı diyebiliriz sanki av mevsimi için... Bi tek kızın kolu çok yapmacık geldi bana :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maxigenous Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 gayet güzel bir filmdi. oyunculuk da, karakterler de, senaryo da iyiydi. Sadece Türk seyircisine hitap etmeyen bir film her şeyden önce. Başarılı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 ben beğenmedim diyemem filmi. gereksiz uzatılmış kısımları, mantıksız gelen yerleri vardı, mükemmel değildi ama keyif aldım izlerken. hasan, kafa ütüleyen kız arkadaşı ve etçi ailesi çok gereksiz olmuş. hem filmi 20 dakka uzatmış hem de yarım yamalak kalmış, olmasa da olur bir ek hikaye olmuş. yapmacıklık genel türk filmlerinden daha azdı bu filmde. şener şen bence diğer filmlerinden daha doğal oynamış. senaryonun tırtlığı yüzünden öyle pek kurnaz bir tarafını göremedik ama emekliliği gelmiş dedektifi iyi canlandrmış bence. cem, deli idris, harikaydı. adamı izlemek bariz keyif verdi bana. açılış sahnesi ve bir iki sahne çok güzeldi ama senaryo ve kurgu çok tırt. filmi zayıflatan da o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 çok kötüydü. hiç bi karakter olmamış. senaryo desen yerlerde. uzun ve sıkıcı. diyaloglarda ruh yok, sırası gelen ezberlediği repliğini söylüyor. bi kaç sahnede yan rollerde oynayanlar da inanılmaz kötü oyunculuk. 3/10 neyini beğeneyim veya izliyeyim anlamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Abi şu filmde nasıl Şener Şen doğal oynamış, iyi oynamış diyebiliyorsunuz. Adamın dialogları, karaktere bürünmek için duraksamaları apaçık gözüküyordu ve inanılmaz rahatsız ediciydi. Taptığım bir oyuncudur Şener Şen ve şu filmde resmen "bombok" oynamış diyebilirim. Cem Yılmaz ortalamaydı, komiklik yaptığı yerlerde gayet başarılıydı, onun dışında o da doğallıktan uzaktı. En doğal oynayan da Okan Yalabık idi şu filmde, kendilerinden utansınlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 gayet güzeldi bence, gidin izleyin. modlar göreve, aksi yöndeki yorumlar silinsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 güzel film.şarkı sahnesini facebukta izedikten sora izleidim filmi.ne güzel sahnedir lan o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Aralık 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2010 8/10 çok güzel film,polisiye açıdan bakmamak lazım olaya."aman çok basitti yeaaaa" yorumlarınıda kabul etmiyorum arkadaşım, çok istese senaryoyu yazan adam bize film içi hiç ipucu vermez sonunda patlatırdır bı bomba. ne bileyim hasanı seri katil yapardı, cem yılmazın karısını o oldururdu falan. biraz 7, biraz departed katardı olur biterdi. ama bu hikaye süper olmuş, gerçek çünkü. Sherlock holmes gibi bütün film göremediğini 1 saniyede görmüyor adam,neyse usulü öyle yapıyorlar. o yüzden polisiye değil bu, dram direk. Cem yılmaz 10/10, hala açıorm o karadeniz türküsünü dinliorm feysten, gözlerim doluyor adamı hatırladıkça. Tam bir karadenizli, ayrıca çok hoşuma gitti lazca konuşmalar. Arada olmalı farklılıklar, sıkıldım kürtlerden ve egelilerden. Şener şen, eh işte. Her zaman ki hali, başka bir adam olabilirdi o role. Hasan süper, zaten film idris ve hasan arasında geçiyor aslında.Tamamen zıt karakterler, zaten filmin sonunda ad görüyoruz, iki ayrı dünya var orda ve bunu çok çok güzel anlatmışlar. bu arada kızın konuştuğu sahneler de çok güzel Cem yılmaz hasan ve konuşan kız on numero Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Aralık 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2010 film güzel abi, gidin. Sinemada izlenebilir nadir türk filmlerinden diyebilirim. ben ki türk filmlerine tiksintiyle yaklaşırım, zar zor önyargılarımı kırıp izlerim bazı bazı, onlarda da izlediğime bin pişman olurum, bu filmi beğendim ama. fazla uçuk değil, NİYORTTA BEŞŞ MİNAREA gibi yapamayacağımız şeyleri denememişiz, gayet çekim tekniklerinden çıkan resimlere, oyunculuğa kadar falan başarılı. Konu çok çarpıcı bi konu değil, ama iyi de yedirilmiş gibi geldi. hani öyle son 10 dakikada hoppadiguppaaa diye gelişmiyor olaylar. Benim beklediğim gibi çıktı, çok büyük beklentilere kapılmak tabi hiçbir film için iyi değil o yüzden yapmamak lazım, normal bi şekilde gidin, keyifle ayrılırsınız diyorum ve 7,5/10 diyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kfg Mesaj tarihi: Aralık 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2010 @suark, aman abi napıyosun, spoiler ya =)... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Aralık 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2010 spo yok abi o kadar sanırım var mı ki? güncelleyemiorm şu anda ama :/ mod spo tagı koyabilirmisin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kfg Mesaj tarihi: Aralık 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2010 2. paragrafa kadar okudum, gerisine bakmadım walla =), cok fena spo degil de, beklemiyodum ehueh... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Aralık 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2010 senaryoyu kendi yazdığı belli olmuş şener şen olmamış yani artık şener şenin olmadığı sahneler olsun dıye dua eder hale gelmiştim karakterler çok sığ senaryo zaten dandik bi işte cem yılmazın karakteri iyi olcakmış onuda derinleştirmemiş yeteri kadar sinemada izlemeye değmezmiş yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Aralık 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2010 dvd si ne zaman cikar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Aralık 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2010 abi suark eğer yazdığın spoilerlar ilk beş adkkada olup biten olaylar değilse abi alalh belanı vermesin yarısını yazmışsın filmin sanırım, görmez olaydım. insanlar ne olur ne olmaz spoiler koyuyor bu kadar üşengeç olmayın yau. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reddiye Mesaj tarihi: Aralık 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2010 katil ortadaki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reddiye Mesaj tarihi: Aralık 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2010 hayır zaten süpriz bir katil fln da yok film ortasından itibaren "e biz ayıktık hadi siz de ayıkın" düşüncesiyle geçti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Aralık 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2010 idare eder. uzundu sanki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scheriff Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 nesini beğendiğinizi anlamadım. ahanda beğenmediklerim.. kızı ameliyat eden doktor intihar ettiğinde salonun yarısı güldü. seyirci dallamalığı desen değil, sonuçta cem yılmaz'ın olmadığı bir sahne. bariz filme kapılıp gitmiyosun. öyle kendi halinde sahneler. karakterler havada. gerçekten havada yani. cem yılmaz'a evet güldük de gülmemiz mi gerekiyordu? espriye güldüm karakterin deliliğine değil. bunun böle olmaması gerek sanki herşey açıklandıktan sonra 10dk daha sürdü film!? bari o kadar uzattınız kızın cesedini nerde bulduğunuzu da gösterseydiniz. resmen kaçarak çıkıcaktım salondan ve senaryo olmamış be abiler olmamış yani. bi se7en bi departed izlemiştir bu senaryoyu yazanlar..biraz derinlik biraz süpriz biraz sürükleyicilik..çekim kalitesi beklemiyoruz senaryo bekliyoruz ve bütçe ayağı da yapmasınlar bize. bi filmde en masraflı kalemlerin içinde değildir senaryo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OMGClayAiken Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 se7en`da kevin spacey afislerde yoktu kimin yaptigi belli olmasin diye, burda filmin yarisi bitmeden cozebiliyosunuz neler olacagini, icerik derinlik hic bisey yok...malesef basarisiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Starscream Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 seven la karşılaştırılacak seviyeye gelmiş daha ne olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scheriff Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 hayır herkesin aklına ilk seven geliyor bu tarz filmleri karşılaştırmak için ve 15 koca yıl geçmiş hala özümseyememişler o filmde yapılanları.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar