Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 benimle kavga etmek isteyen var mı? realde ya da forumda farketmez
adamınbiri Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 bak ikidir ters gidiyosun indir o elini
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 yeri geldiginde kavga etmek gerekebilir ama durduk yere cok sacmaymis gibi kavga etmek
escape Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 senle reel de forumda her yerde kavga ederim fistan. adres ver sadece.
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 kac kere adres vericem ara bul forumda var
escape Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 seni niye dövücem biliyo musun? sırf her konumu trollediğin için. trollediğin her konum içn bi yumruk atıcam. bide lily e çirkin deidğin içinde kafa atıcam.
Krusty Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 bak birader tamam güzel başlık, güldük eğlendik patide durmamızın sebebi de bu zaten.ama biraz abartmıyor musun ? bundan sonra ensendeyim. birinize fena dalıcam ama umarım bu sen olmazsın.
escape Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 kick box yaptım 3 sene bacaklarım uzun lisede reis diyolardı bana ama kimseden haraç toplamıyodum ve kimseyi dövmüyoıdum kızlarla voleybol oynuyodum
escape Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 okul önüne gelen bi kaç serseriyi bigün fena benzettim karakolluk oldum ondan sonra herkes reis demeye başladı
barnacle Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 birbirinizi dövmeyin, arkalarınızı dövün.
maYonez Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 hep böle olur birazdan birisi gelir dövüşmeden oynayın der ortalık dağılır :)..
Rewendor Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 Boşa kendinizi ezdirmeyin lan adam döverek (dayak yiyerek değil adam döverek). güçlü olanın dayak atanın kızların ilgisini çektiği dönem çoktan geçti. Artık adam dövmek ayılık dayak yemek alpha male pozisyonu. günümüzde dayak yemek moda. dayak yiyene ilgi gösteriyo kızlar, ayy noolmuş sanaaa gel pansuman yapim diyolar, üzerine atlıyolar. eskiden "nasıl kodu oturttu" "düello yaptı kazandı" derlerdi yalan, şimdi "ay ne duygusal hisli çocuk" oldu o. aklınız varsa dayak yiyin o yüzden. dövebilecek olsanız bile yiyin dayağı. eskiden sean connery severlerdi şimdi leonardo di caprio seviyolar lan!
raptak Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2010 Rewendor said: Boşa kendinizi ezdirmeyin lan adam döverek (dayak yiyerek değil adam döverek). güçlü olanın dayak atanın kızların ilgisini çektiği dönem çoktan geçti. Artık adam dövmek ayılık dayak yemek alpha male pozisyonu. günümüzde dayak yemek moda. dayak yiyene ilgi gösteriyo kızlar, ayy noolmuş sanaaa gel pansuman yapim diyolar, üzerine atlıyolar. eskiden "nasıl kodu oturttu" "düello yaptı kazandı" derlerdi yalan, şimdi "ay ne duygusal hisli çocuk" oldu o. aklınız varsa dayak yiyin o yüzden. dövebilecek olsanız bile yiyin dayağı. eskiden sean connery severlerdi şimdi leonardo di caprio seviyolar lan! nan geçen sene arkadaşın biri sıradan kaldırmaya çalıştı. kalkmadım, yumruk yumruğa daldık birbirimize. çocuğun boyu benden uzundu. ittirince yere düştüm. kavga bitince kızın teki de nası oturttu dedi. koduğumun fahişesi.
wastyrx Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2010 *Siklet? *Nası bişi istiosun kavga olarak limitleri nedir yani *Bildiğin dövüş sanatları falan var mı? *Ankaradan mıydın? *Bide neden kavga etmek istiyorsun?
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2010 fistan çeliktepeye gelsene yarın sen bi
Öne çıkan mesajlar