Laurelin Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 http://webtv.hurriyet.com.tr/category.aspx?cid=2&vid=6766&bid=1&hid=14831071 canliyayinda hadise yuzunden birbirlerine girmisler eheueheu titanlarin savasi ozellikle ahmet cakar reha muhtara "ergenekoncu" dedikten sonra kopan kiyamet muhtesem adsfafds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 Reha Muhtar'ın safça komiklikleri de var, Ahmet Çakar'ın saf olduğu tek nokta sinir bozuculuk hadisenin çirkinliği konusunda haklı gerçi :D çok efsaneymiş bi de tartışma sdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 kesinlikle ahmet çakar. ıyk . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 ikiside ayni poponun lobu. ahmet daha bi sol gibi duruyo ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 Hadise'nin çirkinliği dediniz ya.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 unstoppable force vs immovable object sorusu gibi olmuş bu. :( ama evet yine de çakar çakmaz çakan çakmaka verdim ben de oy. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 ahmet çakar kızardığı zaman 10 sincap gücünde eğlendirme kapasitesine sahip Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 ahmet çakar tabiki soru mu bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 ahah ulan amma saçmalamış ahmet çakar reha muhtar'ın bi yamuğu yok bence sakal filan baya artist olmuş zaten, oyum çakar'a Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 serhat ulueren i tokatlayarak öldürmek istiyorum. böyle odada bağlayıp günlerce vurmak istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 harbi reha muhtar yaşlandıkça tipi düzelmiş. sakal filan. ahmet çakar ile serhat uluereni koycan karşılıklı. ömür boyu birlikte kalcaklar böyle paso konuşarak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 Olivies said: serhat ulueren i tokatlayarak öldürmek istiyorum. böyle odada bağlayıp günlerce vurmak istiyorum. aynen. En itici, en gereksiz insanlardan biri Türk televizyonlarındaki. Asılsız iddialarla ortalığı gerip çirkinleştirmek dışında bir şey yaptığı yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krusty Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 ahmet çakar çok iyi be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odeon Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 resmen toshak geciyor ahmet ahhahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 nileppezdel said: Olivies said: serhat ulueren i tokatlayarak öldürmek istiyorum. böyle odada bağlayıp günlerce vurmak istiyorum. aynen. En itici, en gereksiz insanlardan biri Türk televizyonlarındaki. Asılsız iddialarla ortalığı gerip çirkinleştirmek dışında bir şey yaptığı yok Solo/Selpak yerinde olsam bu adama sponsor olurdum. Resmen yarım kilo tükürük, salya akıtıyor lan 3 saatlik programda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nefr Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 Sam said: unstoppable force vs immovable object sorusu gibi olmuş bu. :( ama evet yine de çakar çakmaz çakan çakmaka verdim ben de oy. ahaha aynen ergenekon ne lan sokaktaki simitci de biliyor =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 hadise için doğruları diyor ama haa ahmet çikin hakket Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rikkie Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 pekaziz said: nileppezdel said: Olivies said: serhat ulueren i tokatlayarak öldürmek istiyorum. böyle odada bağlayıp günlerce vurmak istiyorum. aynen. En itici, en gereksiz insanlardan biri Türk televizyonlarındaki. Asılsız iddialarla ortalığı gerip çirkinleştirmek dışında bir şey yaptığı yok Solo/Selpak yerinde olsam bu adama sponsor olurdum. Resmen yarım kilo tükürük, salya akıtıyor lan 3 saatlik programda. ahah ben diyecektim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 sen ne dediğini bilmiyorsun Ahmet Çakar adam soyadından win Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 Ahmet Çakar direkt. Zaten Çakar haksız da, laflar hazırladım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 tvyi kıraathaneye çevirmek en büyük becerileri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 sokağa çık 50 tane hadise görürsün sdıjfdfgjgıdfsjoıjds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 abi soruyu ben mi yanlış okuyorum, niye bu kadar insan ahmet çakar demiş ki, dünyanın en sinir bozucu kişisi reha muhtar dururken =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
numberten Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 ahmet cakari severim AMA ERGENEKONCU NE YA HAHAHAHAH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hardter Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 ahmet muhtara çakar reha bakar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar