RRa Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 server kapalıyken sen nasi patch yüklüyorsun yav :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 açık server şu an Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 aa öyleymiş 3 saat 53dk sürmüş 6 saat sürecek diyordu bide krolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 Benimki eski patchler 1.5 senedir kapalı idi account. En son hali kaç GB bu conanın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 28GB falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 Expansionsız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 sen ciddi misin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 Evet? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaidenXelRu Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 Firehammer - 46 HoX ( Crom) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 rra'nın gültünde toplanıyoruz gibi hadi bakalıms gültte elemanın biri bot yüklemiş bi de, online olanları söylüyo level atlayanlara gz diyo filan çok hoşuma gitti lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 bot müthişdir :) !raids yazarak aktiviteler hakkında gün saat ve detay olarak bilgi sahibi olabilirsiniz. !bound komutu ile kendi raidlerini yazabilirsiniz. Raidler her Salı resetlenir ve girdiğiniz Raide tekrar giriş yapabilirsiniz. !bound 1 derseniz mesela bota yada guild chatte bu Kyllikki ye bound olduğunuzu gösterir ve her Salı bot resetler. Raid lideride mesela !bound Partyzan diyerek benim o raidi yapip yapmadiğimi görebilir yapmadiysam ona göre beni çağırabilir. Bir çok kişinin guildde alt charı var kimin kim olduğu belli olmaz genelde ama bot saolsun herkezin alt charınıda görebiliyoruz. !alts add isim yazarsanız sizde ekleyebilirsiniz. !online a bastığımızda da direk olarak bize online herkezi kimin alt charı olup olmadığını class ve levellerini tek pencerede gösterir. daha milyon tane komutu filan var siz eniyisimi !help yazın :p benide bota admin yazmişlar ama bende anlamiyorum pek :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 başladı güncellemeleri kurmaya. ufak tefek birkaç patchden sonra şimdi 2,46'lık büyük bir patch iniyor bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 Launcher'ın Options kısmından seçin 1-20 bölümünü, çok rahat edersiniz. 20-60 için bana 862 mb'lık güncelleme (?) yaptı, oyun resmen rahatladı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 neyse bitti trial account ile classları deneyim öyle açayım acc'i. hoş accte 30 level assassin vardı heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 uzun bi aradan sonra baştan char açmak en güzeli oluyor 2 yıl aradan sonra level 52 rangerımla girip uzay gemisi gibi action barları görüp panikleyip alt+f4lüyordum az daha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 Geldim croma en sonunda hatta biraz hatırlıyım diye lvl6 assasin bilem yaptım. şimdi main charı adam etmek lazım yani ne kill ne combo lazım pvp için onları bi yazanın allah ne muradı varsa versin. sıfırdan yaratın bakem beni :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 niye herles buna sardı bu ara? mucizevi exp filan mı çıktı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 ne mucizevi lan kudretli exp gelmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 Hahah mirage ui hala duruyormuş yav hehe hemmen yukliyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 Rra senin guild neydi bi de nick ne oyunda, ben açtım bi char ama nick'i hatırlamıorum :D bir de trial'ken guild daveti alabiliyor muyuz? Oyun gelmedi hala .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 Benim nick Partyzan bana offlineda olsam /tell atın ki isimlerinizi göreyim şuan işteyim ama akşam 7 gibi evde oluyorum, trialda olsa guilde girersin evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 oke bende işteyim zaten akşam görüşürüz o zmn oyunda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 tamam görüşürüz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kerim Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 Gangren said: 28GB falan Gangren said: Expansionsız bingildak said: sen ciddi misin.. ahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 Ok char adı Abso bir ara mesaj atarım alırsınız guilde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar