PrudenT Mesaj tarihi: Mart 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2014 1000 euro mu, neresi orası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Mart 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2014 leventte bir dişçi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mart 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2014 3000 euroya yeni insan yapılır lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Mart 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2014 abi evet, bi de cok ufak bir rakammiş gibi söyledi. Kesin yaptir dedi. Tamam tabi haklsınız falan dedim ama 9k lan 9k TL. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mart 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2014 izmirde bizim arkadaştan tane başı 1500tl istemişler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
capul Mesaj tarihi: Mart 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2014 Markasına göre değişir o, 100 dolara da var 300 euroya da var implant... İmplant başı 3k çok tabii de istanbul piyasası kazıktır normal olabilir.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Mart 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2014 e leventte normal tabii. gel implantın ve protezin kralını (bkz; straumann) uzman cerrah ve protezci tarafından tanesi 2k ya yapalım Ankara'da. kalıcak yer sıkıntıysa da gel bende kal sfsdgfd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 ShadowFax said: implant başı 1000 avro istedi dişçim. 3 implant gerek sana dedi. Bu implant'in malzemesi çok para tutuyormuş sanırım. Dealextreme'den falan bulamaz miyiz? asdasd babama da dişler tamamen gidecek vs dediler, moda civarında bir dişçiye gitti, adam böyle karanfil yağı ile uyuşturuo fln natürel takılıo. kurtardı dişleri. isterseniz öğreneyim kimmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 benim dişim kırıldı abi. Öyle bir tedaviyle kurtarabileceklerini sanmıyorum. Fakat öğrensem de iyi olabilir, arar sorarım en kötü 1500 TL'ye izmirde falansa gidip yaptırlır yani. 3k vermektense izmire gider yaptırırım ne bileyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
capul Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 Yaşadığın şehirde yaptır, sakın başka yere gitme.. Sorun yaşadığında ortada kalırsın, sallar herkes seni.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 attım öm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sdeceokuyangenç Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 ShadowFax said: benim dişim kırıldı abi. Öyle bir tedaviyle kurtarabileceklerini sanmıyorum. Fakat öğrensem de iyi olabilir, arar sorarım en kötü 1500 TL'ye izmirde falansa gidip yaptırlır yani. 3k vermektense izmire gider yaptırırım ne bileyim. Selam. Kartalda muayenehanede tanesi 1k dolara yaparız. Uzman hekim tarafından yapılcak. daha fazla bilgi için öm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osuran_boga Mesaj tarihi: Mart 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2014 ben bugün kaplamamı taktırdım herşey iyi hoştu ama eve gelince farkettim ki iç tarafta en dibinde kırık var kaplamanın böyle siyah görünüyor o kısım.altındaki malzeme görünüyor sanırım baya da büyük yani kırık rahatça görülüyor.moralim çok bozuldu o kadar uğraştan sonra böyle olmasına. şimdi nolucak buna . sökülecek mi tekrar. böyle devam mı edicem kullanmaya yada başka düzeltme yolu var mı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Mart 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2014 kırık dişe kaplama yaptırabilirsiniz, 150tl tanesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osuran_boga Mesaj tarihi: Mart 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2014 bana cevap vercek var mı doktoru arıyorum ulaşamıyorum dişim süper oldu kendi dişimden farklı hissetmiyorum ama orda kırık olduğunu bilmek canımı sıkıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hao Mesaj tarihi: Mart 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2014 selam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sdeceokuyangenç Mesaj tarihi: Mart 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2014 Osuran_boğa said: bana cevap vercek var mı doktoru arıyorum ulaşamıyorum dişim süper oldu kendi dişimden farklı hissetmiyorum ama orda kırık olduğunu bilmek canımı sıkıyor selam. eğer dilinizle bi pürüzlülük hissetmiosanız kırık değildir. iç kısmında metal kısmın görünmesi normal. o şekilde yapılıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sdeceokuyangenç Mesaj tarihi: Mart 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2014 Hao said: selam. selam şikayet ne bilmiyorum ama. Arayüzlerde ufak çürükler var onun dışında arka dişlerin 1-2 tanesinde derin çürükler var kanal tedavisi gerektirebilecek (kesin değil). karşılığı boş olan 20 yaş dişinizi çektirmenizi öneririm zira fonksiyon görmüyo karşısı boş olunca ve o bölgeye doğru uzar dişiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osuran_boga Mesaj tarihi: Mart 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2014 eyvallah. doktora ulaştım sonradan o da olur öle dedi. hayırlısı bakalım bi sorun çıkmaz heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Nisan 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2014 Sanirim 20lik disim agriyor bir agri var ama o mu emin degilim. Bildiginiz guvendiginiz aveupa yakasinda ki disci , hastane vs bilgilerine muhtacim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ObuzHapsever Mesaj tarihi: Nisan 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2014 Sigortasız biri için tedavi ne kadar tutar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
subseven Mesaj tarihi: Nisan 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2014 selam, doktorum diş telimi çıkardıktan sonra dişlerimin eski haline geri gelmemesi için arkadan sabit tel gibi bir şey takmıştı(özel bir ismi var mı bilmiyorum). şehir değiştirdiğim için o doktora bir daha gidemedim, kaldı öyle. 3,5-4 yıldır ağzımda. bir sorun olur mu? tele dilimi götürdüğümde sanki metal tadı alıyorum. paslanmış falan olmasın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Nisan 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2014 /summon çöprü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sdeceokuyangenç Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2014 subseven said: selam, doktorum diş telimi çıkardıktan sonra dişlerimin eski haline geri gelmemesi için arkadan sabit tel gibi bir şey takmıştı(özel bir ismi var mı bilmiyorum). şehir değiştirdiğim için o doktora bir daha gidemedim, kaldı öyle. 3,5-4 yıldır ağzımda. bir sorun olur mu? tele dilimi götürdüğümde sanki metal tadı alıyorum. paslanmış falan olmasın? Yapılan tedaviye bağlı olarak o tel ömür boyu orda kalabilir. tahminim dişlerin arası açıktı ve kapattırdın ? Doktorun belli bi süre vermediyse onun orda kalması gerekiyo geri dönmesin diye. sıkıntı değil yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sdeceokuyangenç Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2014 ObuzHapsever said: Sigortasız biri için tedavi ne kadar tutar? Tam olarak bilmemekle birlikte üniversite hastanelerinde stajyer e yaptırırsan makul bi fiyat çıkıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar