Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

diş

copry

Öne çıkan mesajlar

ShadowFax said:

implant başı 1000 avro istedi dişçim. 3 implant gerek sana dedi.

Bu implant'in malzemesi çok para tutuyormuş sanırım. Dealextreme'den falan bulamaz miyiz? asdasd

babama da dişler tamamen gidecek vs dediler, moda civarında bir dişçiye gitti, adam böyle karanfil yağı ile uyuşturuo fln natürel takılıo. kurtardı dişleri. isterseniz öğreneyim kimmiş
Sosyal ağlarda paylaş

ShadowFax said:

benim dişim kırıldı abi. Öyle bir tedaviyle kurtarabileceklerini sanmıyorum. Fakat öğrensem de iyi olabilir, arar sorarım en kötü

1500 TL'ye izmirde falansa gidip yaptırlır yani. 3k vermektense izmire gider yaptırırım ne bileyim.

Selam. Kartalda muayenehanede tanesi 1k dolara yaparız. Uzman hekim tarafından yapılcak. daha fazla bilgi için öm.
Sosyal ağlarda paylaş

ben bugün kaplamamı taktırdım herşey iyi hoştu ama eve gelince farkettim ki iç tarafta en dibinde kırık var kaplamanın böyle siyah görünüyor o kısım.altındaki malzeme görünüyor sanırım baya da büyük yani kırık rahatça görülüyor.moralim çok bozuldu o kadar uğraştan sonra böyle olmasına.
şimdi nolucak buna . sökülecek mi tekrar. böyle devam mı edicem kullanmaya yada başka düzeltme yolu var mı.
Sosyal ağlarda paylaş

Osuran_boğa said:

bana cevap vercek var mı doktoru arıyorum ulaşamıyorum dişim süper oldu kendi dişimden farklı hissetmiyorum ama orda kırık olduğunu bilmek canımı sıkıyor

selam. eğer dilinizle bi pürüzlülük hissetmiosanız kırık değildir. iç kısmında metal kısmın görünmesi normal. o şekilde yapılıyo
Sosyal ağlarda paylaş

Hao said:

selam.

selam şikayet ne bilmiyorum ama. Arayüzlerde ufak çürükler var onun dışında arka dişlerin 1-2 tanesinde derin çürükler var kanal tedavisi gerektirebilecek (kesin değil). karşılığı boş olan 20 yaş dişinizi çektirmenizi öneririm zira fonksiyon görmüyo karşısı boş olunca ve o bölgeye doğru uzar dişiniz.
Sosyal ağlarda paylaş

• 1 ay sonra ...
  • 2 hafta sonra ...
selam,

doktorum diş telimi çıkardıktan sonra dişlerimin eski haline geri gelmemesi için arkadan sabit tel gibi bir şey takmıştı(özel bir ismi var mı bilmiyorum). şehir değiştirdiğim için o doktora bir daha gidemedim, kaldı öyle. 3,5-4 yıldır ağzımda. bir sorun olur mu?

tele dilimi götürdüğümde sanki metal tadı alıyorum. paslanmış falan olmasın?
Sosyal ağlarda paylaş

subseven said:

selam,

doktorum diş telimi çıkardıktan sonra dişlerimin eski haline geri gelmemesi için arkadan sabit tel gibi bir şey takmıştı(özel bir ismi var mı bilmiyorum). şehir değiştirdiğim için o doktora bir daha gidemedim, kaldı öyle. 3,5-4 yıldır ağzımda. bir sorun olur mu?

tele dilimi götürdüğümde sanki metal tadı alıyorum. paslanmış falan olmasın?

Yapılan tedaviye bağlı olarak o tel ömür boyu orda kalabilir. tahminim dişlerin arası açıktı ve kapattırdın ? Doktorun belli bi süre vermediyse onun orda kalması gerekiyo geri dönmesin diye. sıkıntı değil yani
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...