Sam Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 sen de çok sağol copry, ilk fırsatta bir dişçi bulup gideyim madem. :/ bir de dişipi kullanmayı hiç beceremiyorum, ya girmez ya girince birden kanar filan, (hemofili olduğumdan kanama olayları da sıkıntılı) soğuk birşey içtiğimde diş aralarımda ağrı oluyor. hassas dişler için olan diş macunlarından filan kullanırsam biraz işe yarıyor gerçi. illa dişipi kullanmak lazım galiba ama? yani lazım tamam da işte ne bileyim, ara çözüm yok hiç sanırım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 @barbuş teşekkürler gözüm üzerinde sdceokuyan çekirge :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 @sam diş ipi kullanmak gerekli. çünkü diş fırçasıyla dişlerinin arasını temizlemen zor. kullanırlen dikkatli olursan ve dediğim şekilde yavaşça testere hareketi gibi geçirirsen ipi kanaman olmaz. hemofili için de geçmiş olsun ayrıca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 Staj defterini nedanko mu imzalıyo şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 Krusty said: ya şimdi ben geçen sene 4 tane dolgu yaptırdım. bunun bi tanesi kötü dandik olmuş sanırım çıkıntı vardı. oynarken oynarken kırıldı. şimdi soğuk bişi içtiğimde yada tatlı yediğimde deli gibi sızlıyor o diş. dişciye gitmeye üşeniyorum ne yapmalıyım? sdf eğer yeniletmezsen dolgunu abseye kadar yolu var. kanal tedavisine hatta çekime kadar ilerleyebilir. en fazla 20 dakikalık işi var. üşenme temizinden git yenilensin dolgun. geçmiş olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 dolgunun bir ömrü var mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 bende sorıyım bari 20 lik dişlerimi ağrı sızı ile çıkardım bir sene öncesine kadar arada yanak etlerimi diş arasında ezilirken buldum çiğnemede falan acayip acı veriyordu ancak sonradan geçti. 20 likleri çektirmedim bir sorun yok gibi duruyor illa çektirmek gerekir mi çevremdeki herkes çektiriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 SeaGle said: Staj defterini nedanko mu imzalıyo şimdi ahahaha ben o defteri kapatalı çok oldu :D ama maaşımı ondan alabilirim saygılar :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 bu misvak olayı nasıl bişi açıklar mısınız zahmet olmazsa :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sdeceokuyangenç Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 khalad said: bende sorıyım bari 20 lik dişlerimi ağrı sızı ile çıkardım bir sene öncesine kadar arada yanak etlerimi diş arasında ezilirken buldum çiğnemede falan acayip acı veriyordu ancak sonradan geçti. 20 likleri çektirmedim bir sorun yok gibi duruyor illa çektirmek gerekir mi çevremdeki herkes çektiriyor. ağrı,sızı,şişlik,kızarıklık,diş diziliminde bi bozukluk yoksa çektirmen gerekli diil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 vaay ekime kadar değil, çekime kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 khalad said: bende sorıyım bari 20 lik dişlerimi ağrı sızı ile çıkardım bir sene öncesine kadar arada yanak etlerimi diş arasında ezilirken buldum çiğnemede falan acayip acı veriyordu ancak sonradan geçti. 20 likleri çektirmedim bir sorun yok gibi duruyor illa çektirmek gerekir mi çevremdeki herkes çektiriyor. öncelikle muayene olman gerekiyor. çürük yoksa, kökler iyiyse, çenende yeterince yer varsa dişlerini sıkıştırmıyorsa, alt ve üst çene kapanışın normalse gerek yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 abi ben copry i böle dişçilik okuyan ögrenci filan sanıyodum. bildigin disci cıktı. hele bu topikteki ciddiyet filan aman allahım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catzee Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 bu oyuncular fln dişleri böyle inci gibi yapıyorlar ya ne lazım onun için ne kadara patlar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 escape said: bu misvak olayı nasıl bişi açıklar mısınız zahmet olmazsa :) misvakla canım misvakla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bittus Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 nasıl da zevkle cevap veriyorlar. nedanko maaş bağlasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 barbu said: abi ben copry i böle dişçilik okuyan ögrenci filan sanıyodum. bildigin disci cıktı. hele bu topikteki ciddiyet filan aman allahım. trolleme barlas bedava ya tedavi oluyoruz şurda en azından ruhen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 escape said: bu misvak olayı nasıl bişi açıklar mısınız zahmet olmazsa :) diş taşı temizletme ve beyazlatmadan daha zararlı bir olay. tavsiye etmiyorum. dişlerde hassasiyet ve aşınma yapıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 Catzee said: bu oyuncular fln dişleri böyle inci gibi yapıyorlar ya ne lazım onun için ne kadara patlar? aa evet ya. bisi takiyolar sanırım bi sure beyazlatıcı ilaclı da bunu ben de ogrenmek istiyorum. bi de az da olsa zararı filan var mıdır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 copry said: khalad said: bende sorıyım bari 20 lik dişlerimi ağrı sızı ile çıkardım bir sene öncesine kadar arada yanak etlerimi diş arasında ezilirken buldum çiğnemede falan acayip acı veriyordu ancak sonradan geçti. 20 likleri çektirmedim bir sorun yok gibi duruyor illa çektirmek gerekir mi çevremdeki herkes çektiriyor. öncelikle muayene olman gerekiyor. çürük yoksa, kökler iyiyse, çenende yeterince yer varsa dişlerini sıkıştırmıyorsa, alt ve üst çene kapanışın normalse gerek yok. teşekkürler copry bir rahatsızlık yok şu anda çenemde falan ama finallerden sonra bir görünmeyi düşünüyorum en azından çene ve diş yapısını bozmasın diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 Catzee said: bu oyuncular fln dişleri böyle inci gibi yapıyorlar ya ne lazım onun için ne kadara patlar? oyyşş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 Catzee said: bu oyuncular fln dişleri böyle inci gibi yapıyorlar ya ne lazım onun için ne kadara patlar? genelde porselen onların dişleri ya da zirkonyum. ama bleeching denilen teknikle 2 3 ton beyazlatabiliyorsun dişlerini. dişçiden dişçiye değişiyor fiyatlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bittus Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 2-3 saat önce alkol almıştım. şimdi de bir tane augmentin yuttum. çok sorun olur mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 bu arada corpy ben yararlı bişi biliyodum o misvağı. yuh be dedelerimiz atalarımız zamanında dişlerini onunla temizlemeseler belki şuan daha sağlam dişlerimiz olabilirdi. evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 copry bana vampir dişi yapabilirmisin. böle takip cikarmalik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar