SeaGle Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2010 Oha fazla iyi +rep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 guzel dusunulmus bence cok kullanisli gibi duruyo (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 Süpermiş bu ya valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 Lan benim niye aklıma gelmiyo böyle programlar :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 kerim said: tuylerim diken diken oldu helal olsun harbi ha hahah süpermiş. bu arada AÇMAYIN BEYLER DEDELER Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 terazine oturdum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 böyle işlevsel, haddini aşmayan, küçük ve şık programları seviyorum. tebrikler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 Sağol dostum ibretlik bir paylaşım gerçekten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ben&Jerry's Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 ccc helalteam ccc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 abi sunu becerebilcek bisi java script yapsa yada ole bisidie nedankoya yuk olmadan mesela foruma entegre edilse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cacodemon Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 gercekten guzel ve kullanıslı. elinize saglik oncelikle. biraz elestiri vs istiyorsanız bir kac fikrim var. 1- upload esnasında bir loading ekrani fena olmazdı. 2- multi upload secenegi olursa da güzel olur. 3- upload edilecek server tıklayarak degisiyor. onun yerine drop-down veya highlight ozelligi kullanıslı olabilir. 4- baglantının panoya kopyalanması güzel, ama her halukarda linki gorebilecegimiz bir bar işe yarayabilir. 5- resize ozelligi abartı mı olur? 6- icon icin paticikteki grafikerlerin yardımı dokunabilir. 7- english please? Tekrardan tesekkurler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 BonePART said: abi sunu becerebilcek bisi java script yapsa yada ole bisidie nedankoya yuk olmadan mesela foruma entegre edilse bu dedigini ben popiler.org icin yaptim widget seklinde ama direk olarak bi sayfadaki resmi siteye koymak icin, gerci henuz kullanan site yok ama ilerde kullanilarbilir. dicem su ki eger paticik entegre edecekse belki ben biraz ugrasabilirim ama patideki resmi millet alip nereye upload edicek imagehack emi tekrardan? :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forçen Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 ben beğendim. Anıl Yıldız arkadaşımın elini sıkarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 şöle bi sorun var. zip dosyasından çıkartıp kullandığımda tekrar çalışmıyor pc yi restart ettiğimde. zipten tekrar çıkarmak zorunda kalıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 Buyse said: şöle bi sorun var. zip dosyasından çıkartıp kullandığımda tekrar çalışmıyor pc yi restart ettiğimde. zipten tekrar çıkarmak zorunda kalıyorum oha çok ilginçmiş, bizden biri daha önce hiç karşılaşmadı böyle bir şeyle, sende bir sorun olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 güzel program gözüküyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 yeni gördüm + rep edit: linkler uçmuş. :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 tekrar upload edebilecek?(tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 abi çalışmıyodu son 2 aydır falan. sildim bende. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 ben çatır çatır kullanıyorum hala bunu, gayet de güzel çalışıyor yahu. daha bugün tantuni resimleirmi upload ettim hatta :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 bi uploadla ozmnda bizde yararlanmaya devam edelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pickles Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 ben bu programı iphone a uyarlayıp app store a koydum desem yalan olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 mediafire'a atıyorum hemen. link Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 ty +rep edit: gayet güzel çalışıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 beyler indirmeyin virüs uyarısı veriyor!!! şaka lam şaka :P yok yahu çok iyi fikir pratik de baya. terazine oturdum cidden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar